Atbildēt pie šī temata 61 lapa no 343 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 341, 342, 343  Nākošais
Ceļu satiksme (CP, radari, avarijas...)
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Salaspilī katru trešo dienu sāk parādīties fotoaparāta un fēnojamā aparāta krustojums. Novietojums vienkārši ideāls- kad brauc ārā no S-pils centra rīgas virzienā, ir skaista ieskriešanās josla, kurai beigās ir uzlikta borģūra. Tad lūk, aiz šīs borģūras arī stāv vientuļš fēnotājs, kas saplūst ar apkārtējo vidi, bet tad, kas esi ieskrējies uz ieskriešanās joslas un taisies iemesties plūsmā, tu beidzot pamani, ka tur ir TAS!  whip

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs cik daudzi autovadītāji ir sodīti nepamatoti? 
Pēc LR Iem iekšējo normatīvo aktu no 30.decembra 2003. gada Nr. 22 "Ceļu policijas darba organizēšanas instrukcija", 82. punkta norādītās prasības, tas ir, ka Ceļu policijas inspektoriem aizliegts transporta līdzekļu braukšanas ātrumu kontrolēt ceļa posmos, kuros tuvu viena aiz otras uzstādītas maksimālā braukšanas ātruma ierobežojuma ceļa zīmes, pirms vai pēc apdzīvotas vietas sākuma un apdzīvotas vietas beigu ceļa zīmes, pirms vai pēc braukšanas ātruma pagaidu ierobežojuma ceļa zīmēm ceļa remontdarbu veikšanas vietās."
 Idea

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: cik daudzi autovadītāji ir sodīti nepamatoti? 
yuran rakstīja:
Pēc LR Iem iekšējo normatīvo aktu no 30.decembra 2003. gada Nr. 22 "Ceļu policijas darba organizēšanas instrukcija", 82. punkta norādītās prasības, tas ir, ka Ceļu policijas inspektoriem aizliegts transporta līdzekļu braukšanas ātrumu kontrolēt ceļa posmos, kuros tuvu viena aiz otras uzstādītas maksimālā braukšanas ātruma ierobežojuma ceļa zīmes, pirms vai pēc apdzīvotas vietas sākuma un apdzīvotas vietas beigu ceļa zīmes, pirms vai pēc braukšanas ātruma pagaidu ierobežojuma ceļa zīmēm ceļa remontdarbu veikšanas vietās."
 Idea

nu bet tas ir iekšējais... un vienalga - tikai retais zin par tā pastavēšanu...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Citāts:
tuvu viena aiz otras

vai tad pārdesmit metri ir tuvu?  aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Hvz, bet man liekas, ja situācija ir kaut lidzīga rakstītam un policisti tomēr grib naudu, tad jāraksta ka nepiekrīt ar lēmumu. Kaut ir iespēja ka sods tiks atcelts.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man 10 gadu laika nereizi nav bijis, ka sada situacija policija gribetu naudu. godigsakot atrumu ipasi nesamazinu situacijas, kas minetas instrukcija Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
man 10 gadu laika nereizi nav bijis, ka sada situacija policija gribetu naudu. godigsakot atrumu ipasi nesamazinu situacijas, kas minetas instrukcija Wink

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu man ar paari pa 11 gad neko neviens. Bet izgaashdecembr gan panjeema naudinju ...
Uz jelgavas shoses ir taada vieta Gaismas, kur mazdaarzinji un krustojums .... tur ir ziime 70 ... taa kaa peedeejos gadus dziivoju Olainee, tad nu tas man katras dienas marshruts. Pirms gadiem 4-6 tur reizeem seedeeja zaljie un kjerstija ... tad pazuda ... ibo nu taa kaa nedriixt tur njemt jo tur gan 90km/h gan 70 utt ...
Taa arii braukaaju gadiem ... no riita ar pluusmu turp 120-150kmh un vakaraa savaa nodabaa ap 100 - 110 atpakalj kruizeeju.
Viss bij labi liidz peerndecembr zaljais izleca no kruumiem un aptureeja... (man kruizaa 100km/h). Taa un shitaa aatri braucam, var tik 70, koroch 30 Ls sods. paraada man 98km/h. Saku, muljkjiibas. Man kad spido 100, tad reaali 94 peec gps. Un pie reizes uzjautaaju kur ta shie pa mani shaava... pirms ziimes vai peec. Apvainojaas.... saaka staastiit ka tur esot 400m ... Naacas partraukt un apgaismot teelu, ka stalkers ari 1km i 2km attaalumaa panjems ... Veel vairaak apvainojaas ... un aizgaaja.
Dokjus atnesa otrs teels. Uz textu, ka nav labi shaut pa tiem kas veel ir pirms ziimes atbilde bij, nu bet tak uz aci redzams, ka Tu nemaz netaisijies bremzeet ... Pajautaaju, kaa vinjsh to domaa pieshuut protokolam ... Lika parakstiities un braukt uzmaniigaak.
Vairaak ne reizes vinji tur nav staaveejushi. taa kaa pats jau apzinos, ka paarkaapu, tad kasiities negaaju. Un 1 sods gadaa manupraat ir tikai taisniigi Very Happy jaatziist jutos mazliet taapat valstij paraadaa Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Idejiski līdzīgi bija vangažos. Tik ātrums bija lielāks.  Rolling Eyes
Sakliedzos, neko nepanācu  Mad . Samaksāju sodu. Ne jau valstij  Rolling Eyes

Pēdējās pāris reizes šādās epizodēs vnk nestājos. Jo lai viņi tādās vietās kko noķertu viņiemir jāslēpjas un jālec ārā pēdējā brīdī. Tā kā patruļa nav redzama, es izliekos, ka viņus neredzu. Ja grib to piecīti - lai paskrien. Līdz šim esmu ietaupijis gan latus gan laiku  Cool

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Zinot shitaadas nianses par ko un kaa , kad driikst vispaar sodiit, man vakar ienaaca praataa doma. Cik daudz par aatrumu ir sodiiti pashi CP darbinieki atrodoties civilajaa?
* vinji zin visas nianses, un maak likumiigi izlociities
* pa koleegiskam chomismam sarunaa
* ja nesarunaa, izmanto iespeeju " zvans nachaljnikam"

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
Zinot shitaadas nianses par ko un kaa , kad driikst vispaar sodiit, man vakar ienaaca praataa doma. Cik daudz par aatrumu ir sodiiti pashi CP darbinieki atrodoties civilajaa?

Visus jautājumus jau pats atbildēji pilnīgi pareizi. Vairāk atbilžu variantu šite nav.  naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:

Principā parasti pietiek ar apliecības uzrādīšanu, ja vien tas nav kaut kāds īpašs reids ar lielu priekšnieku un/vai žurnālistu piedalīšanos.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
visa iekshlietu struktuura viens otram atraada ksivu un liek viens otru mieraa.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es kādu laiku strādāju iekšlietu ministrijas poliklīnikā. Uz ielām nekādu problēmu nebija, nekas nebija jārāda , bija tikai jāpasaka
- steidzos uz darbu
- kur strādā ?
- jūsu poliklīnikā, ārts
Sarunas vienmēr beidzās uzreiz un neatgriezeniski SmileSmileSmile

Oi, bija laiki SmileSmileSmile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KaramBax rakstīja:
Vakar vakaraa pa telljuku te Vaacijaa raadiija, ka apliimeejot mashiinu ar oglekli saturoshu shvammi var noveerst uzraushanos uz radariem... Tikai vajagot pareizo ogleklja daudzumu. Itkaa ar to ogleklja daudzumu varot noreguleet, kaadas frekvences starojumu taa shvamme absorbee. Ideja pasmelta no "Stealth" lidmashiinaam.
Bet lai to noveerstu, Vaacijaa esot ieviesti radari, kas nevis "shauj" un gaida atstaroto signaalu, bet gan "gaismas barjeras", kuru nevar shkjeersot nepamaniiti (liidziigi kaa signalizaacijaas).
Un fotografee tie jaunie uzreiz no divaam puseem, lai var dabuut divas fochenes par vienas cenu...

Trax rakstīja:
ogleklis shinii gadiijumaa straadaa kaa absorbents, pateicoties savai iipashiibai absorbeet gaismu (atstarotaas gaismas emisija tuva nullei noteiktos apstaakljos). tagad jautaajums - kaa lai ogleklja pulveris paliek noturiigs uz virmsas bez liimeejoshiem materiaaliem? atbilde - nekaa.
stealth var izmantot ko veelas, taa pamataa ir maksimums skjautnju mazaakaa virsmas laukumaa, liidz ar to radara atstarotais signaals sadalaas pa daljaam un nav koncentreets - uz radara lidmashiina vaajaa atbalss signaala deelj ir neredzama. fotoradars however darbojas uzstaadiits vienaa punktaa, njemot veeraa kautkaadus videejos atstaroshanas lenkjus no mashiinaam un 2 bildes ir deelj mochiem, jo tiem numurziime ir tikai dufelii. shii pati probleema ir polijaa, taadeelj shiis vasaras beigaas apriikos esoshos radarus ar 2 kameraam, lai fochetu krusteniski no priekshas un dibengala.

Te nu man jaaatziist, ka neesmu liidz galam izpratis fiziku. Gaisma ir tie pashi elektromagneetiskie viljnji. Gaismas viljnji ir par iisu, lai pusliidz preciizi izreekjinaatu doplera efekta radiito viljna garuma izmainju, taatad radaram jaaizmanto "garaaki viljnji" Tas, atceroties iipatniibu, ka radio skan arii istabaa, mani vedina uz domu, ka radara vilnji atstarojas nevis no jebkuras virsmas, bet no metaala (kas mashiinaam parasti sakriit ar virsmu). Taatad, ogleklja struktuura ir nepiecieshama starp radaru un metaalu. Shiis manas aizdomas pastiprina fakts, ka ar oglekli nenoklaata numurziime un stikli nav pietiekams atstarotaajs, lai radars speetu noveerteet frekvences izmainjas.
Liidz ar to, piemeeram, palaidniex vareetu piedaavaat liimshvammes ar noturiigu nepiecieshamo ogleklja daudzumu un biezumu. Atliek vieniigi probleema ar izskatu  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nedomaaju, ak radaram svariigs ir metaals jebkaadaa taa sakauseejumaa, tad netiktu sodiits neviens plastmasas auto - trabant (tas gan nemaz nevar sasniegt taadu aatrumu), ne enzo ferrars (tas gan driizaak lido par aatru garaam un arii nav nofocheejams) Very Happy

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 61 lapa no 343 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 341, 342, 343  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration