Autors |
Ziņojums |
kaasis
Pievienojies: 23 Apr 2009
Komentāri: 8
Atrašanās vieta: Rīgas rajons
|
 Vai kāds nevēlas kļūt par sportistu?
Man ir 156 2.5 V6 un protams ar tām foršajām zemajām atsperēm! Nu lūk man radās jautājums vai kāds nevēlas samainīt augstās atsperes pret foršajām zemajām atsperēm. Nu dikti gribas ar foršo alfu bez asarām mājās nokļūt!
|
Wed May 20, 2009 2:45 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
 Re: Vai kāds nevēlas kļūt par sportistu?
kaasis rakstīja:Man ir 156 2.5 V6 un protams ar tām foršajām zemajām atsperēm! Nu lūk man radās jautājums vai kāds nevēlas samainīt augstās atsperes pret foršajām zemajām atsperēm. Nu dikti gribas ar foršo alfu bez asarām mājās nokļūt!
Khmm - tāc kā joks - es ziemu nobraukāju ar zemajām atsperēm un 215/45R17 riepām un nekas...
_________________ in Busso we trust...
|
Wed May 20, 2009 2:50 pm |
|
 |
kaasis
|
Kamēr pa Rīgu tikmēr jau labi, bet kā uz gruntenes līdz mājai tā pakaļā! Ceļu foršo laiku dēļ arī vairs tuvākajā 10gadē nenolies, bet alfu gruntenes dēļ pārdot tupi kautkā!
|
Wed May 20, 2009 3:08 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
kaasis rakstīja:Kamēr pa Rīgu tikmēr jau labi, bet kā uz gruntenes līdz mājai tā pakaļā! Ceļu foršo laiku dēļ arī vairs tuvākajā 10gadē nenolies, bet alfu gruntenes dēļ pārdot tupi kautkā!
Es arī ar to mašīnu esmu braucis pa lauku ceļiem ziemā un pa grunti, arī esmu braucis pa apsnigušu un apledojušu granteni, kuru kādi faķiri sasipuši ar sāls izbārstījumiem pārvēršot par hadenes laužamo
Uzliec normālu pannu un un nečakarējies!
|
Wed May 20, 2009 3:12 pm |
|
 |
muuris
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
Nu a kas ir tās zemās foršās?
Tipa stock sportpaka? Jeb tuning sēdinājums?
Nu principā varam samainīt pret stock eibach pederēm, tik viena priekšējā tad tev jāpiepērk.
Bet varu pačukstēt uzreiz, ka starpību augstumā starp stock un stock sportpaku nejutīsi. Tik vien ka mīkstāk ies.
Drīzāk dari kā palaidniex teica. Uzliec Alfa Klub darbnīcā kompozīt pannu un miers. (vienīgi tu vēl tad augstumā ~2-3cm zaudēsi)
P.S.
Un es nekādi nevaru saprast kādi ir tie ceļi, kur nevar ar vieglo neatsitoties iebraukt?
|
Wed May 20, 2009 3:20 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
Runaajot par celjiem kur nevar iebraukt, man katru pavasari seeta paarveershas par taadu poligonu kur iisti iebraukt nevar. Un ir daudz taadu iebraucamo celinju liidz maajaam, teritorijam utt kuri dara tieshi to pashu.
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Wed May 20, 2009 3:30 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
muuris rakstīja:Nu a kas ir tās zemās foršās?
Tipa stock sportpaka? Jeb tuning sēdinājums?
Nu principā varam samainīt pret stock eibach pederēm, tik viena priekšējā tad tev jāpiepērk.
Bet varu pačukstēt uzreiz, ka starpību augstumā starp stock un stock sportpaku nejutīsi. Tik vien ka mīkstāk ies.
Drīzāk dari kā palaidniex teica. Uzliec Alfa Klub darbnīcā kompozīt pannu un miers. (vienīgi tu vēl tad augstumā ~2-3cm zaudēsi)
P.S.
Un es nekādi nevaru saprast kādi ir tie ceļi, kur nevar ar vieglo neatsitoties iebraukt?
2-3 cm nezaudēs, bet kādu cm varbūt, jo to jau uzliek vecās pannas vietā, nevis pa virsu tai...
|
Wed May 20, 2009 3:33 pm |
|
 |
muuris
Member of

Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
Tas pie noteikuma, ka oriģinālā panna ir vēl dzīva.
|
Wed May 20, 2009 3:43 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
muuris rakstīja:Tas pie noteikuma, ka oriģinālā panna ir vēl dzīva.
Vismaz dīzelim oridžinal panna ir 0,5 cm zem zemākā punkta - gofras un vēl 0,5 cm augstāk ir kartera zemākais punkts...
To, kas ir līdz zemei par klīrensu mēle negriežas nosaukt, bet tas nav īpašiu traucējis pārvietoties...
|
Wed May 20, 2009 3:49 pm |
|
 |
kaasis
|
Mīkstuma ziņā jau nav ne vainas tik to augstumu gribējās lielāku. Izbraukt jau var visur ar gramu iemaņu gan ziemā, gan vasarā, bet gribās jau vienkārši mājās aizbraukt lai akmeņi pa bundžu neklapē. Ta ceļa posms ir kādi 500 m, bet tie ir riebīgi metri. Panna protams nav sliktākais variants, ja neradīšu iespēju ar atsperēm tad nokrāmēšos ar bleķiem.
|
Wed May 20, 2009 3:51 pm |
|
 |
kaasis
|
Klīrens + 156 alfa = ?
|
Wed May 20, 2009 3:54 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
kaasis rakstīja:Mīkstuma ziņā jau nav ne vainas tik to augstumu gribējās lielāku. Izbraukt jau var visur ar gramu iemaņu gan ziemā, gan vasarā, bet gribās jau vienkārši mājās aizbraukt lai akmeņi pa bundžu neklapē. Ta ceļa posms ir kādi 500 m, bet tie ir riebīgi metri. Panna protams nav sliktākais variants, ja neradīšu iespēju ar atsperēm tad nokrāmēšos ar bleķiem.
Pacelts augstāk nenozīmēs ka akmeņi mazāk sitīsies
500 metri? Da tu ko - moš dēļ tiem 500 metriem gribi bēl UAZiku pirkt?
Uzliec pannu un pieciet tos 500 metrus vai sarunā ar miesta grēderi, lai noplanē ceļu...
Būs lētāk un prātīgāk
|
Wed May 20, 2009 3:55 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
muuris rakstīja:
Ar GTA visi ir tādi
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Wed May 20, 2009 5:18 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Komentāri: 12216
|
pret biežu atsišanos/knābāšanu noder labi amiši - neļauj uzšūpot.
sportpaka + dzelteni koni + stiklašķiedras panna = brauc kur gribi, ik pa laikam kautkas apakšā nobūkšķ, bet tas tā, informatīvi
|
Wed May 20, 2009 5:25 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
šoreiz mūrim apsolūti nepiekritīšu.Pirms neilga laika A C darbnicā tika veikta operācija-sportpakas atsperes maina uz JAUNĀM standarta atsperēm.Rezultāts bij snogšebateļnijs.Tādā nozīmē,ka tas auto pacēlās uz augšu nuuuuupar 5cm kā minimums.
to kā bija pirms tam braukt un kā ir tagad braukt vara droši jautāt čalim ar niku-traka plume.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Wed May 20, 2009 11:15 pm |
|
 |
|