Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
156 dzinēja maiņa 1.8 -> V6
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:
zuncih rakstīja:
bet ņemot vērā ka 156 ar 2.5 maksā kapeikas tad es nopirktu tādu.. un veco pardotu..
tas 3.0 nav nekāds baigi jaudigais motors.. tur ir nenormāli jāvīlējās lai kautko sāktu normali griezt..
gribi kartiigi maukt, jadomāa var citu auto..

+1

cakareeties ar dzineeja paarlikshanu tochn nav praata darbs.
3.0 dzineejs ir jaudiigs, ja liidz shim esi braucios tikai ar visaadiem 2.0l 2.5l autinjiem. Bet kaa ar visu labo shai pasaulee, kad to dabo, tad gribas veel un vairaak  Very Happy  Tad saakas viileeshana, sliipeeshan, turboshana utt ... ferretsex

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es briizhiem nesaprotu to jaudas maaniju, neejoshos "3l V6" un "galiigi neejoshos beernu 2.5l V6" gejs

komfortablai, dinamiskai un pie vajadziibas arii gana agresiivai ikdienas braukshanai man pilniigi pietiek ar apm. 200zs. nu toch pietiek un vairaak nevajag, gan GTV pietika, gan 166 un pat bmw jaudas ir gana. videejas klases braucamajam (taatad 1200-1400kg smagam) 200zs un 300 Nm ir absoluti optimali. mazaak ir bishku mazuma piegarsha. vairaak jaudas ikdienas rezhiimos izmantot, sajust un noveerteet ir gruuti un nebuutiski. tik, cik V8 tukshgaitaa smukaak skan aiwa

un briivdienaas un traseem arii ar 160zs ir gana jautri. galvenais lai konkreetaa mashiina ir labi sabalanseeta, lai taas paarnesumu attieciibas ir saskanjotas ar dzineeju, atbilstosha piekare, bremzes... un, manupraat, 156 ar 2.5 V6 dzineeju ir ljoti labi sabalanseeta mashiina. ai, labi, apnika jau rakstiit shura

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Gan jau ar laiku pāriet tieksme pēc showcāriem  Rolling Eyes

Man no 18 līdz kādiem 25 gadiem arī likās ka zs nekad nevar būt par daudz.  c

Šodien, kad es praktiski varu nopirkt arī tecilu pat ar 500 zs (labi - lietotu, līzingā  Embarassed ), es braucu ar 150 zs/300 Nm un 170 zs/400 Nm traktoriem... un jūtos baigi labi  Wink Gan jau jums būs līdzīgi  Wink

Es gan tagad pat nemēģinu moralizēt, vai rekomendēt kaut ko piezemētu. Tieši otrādi - visu dzīvē vajag izmēģināt, jo ātrāk sāksiet, jo labāk - pret vecumu izskatīsieties pēc prātu izkukojošiem pusīhunteriem. aiwa  Iemācieties paši kko saskrūvēt, attieksme pret auto (braukšanas stils) stipri uzlabosies, kad tas būs pašu rokām čubināts un lolots, nevis vecmammas iedots e36 m3/evo kuršturtagadtopā  shura

Atpakaļ pie topika: patīk Ferrari pieeja lietām. Vajag uzbūvēt nevis visātrāko mašīnu (ar viņu spējām tas ir "jautājums - sūc"), bet gan vispaklausīgāko auto  Exclamation

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:
Kāds 2.5. Tur jāliek 3.0, savādāk jēgas tik tiešām nav.

Bet nagis provokators. Iekakāja un aizbēga Mr. Green

Man tika stāstīts, ka starp 2.5 un 3.0 156 bundžā starpības neesot vairs tik milzīgas kā no 2.0 un 2.5.  Rolling Eyes Protams, GTA modeli neiesaistot. Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
es briizhiem nesaprotu to jaudas maaniju, neejoshos "3l V6" un "galiigi neejoshos beernu 2.5l V6" gejs
komfortablai, dinamiskai un pie vajadziibas arii gana agresiivai ikdienas braukshanai man pilniigi pietiek ar apm. 200zs.
...
un briivdienaas un traseem arii ar 160zs ir gana jautri. galvenais lai konkreetaa mashiina ir labi sabalanseeta, lai taas paarnesumu attieciibas ir saskanjotas ar dzineeju, atbilstosha piekare, bremzes...

Shim pilniibaa piekrist!! drink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Trax rakstīja:
zuncih - tu vaajpraatigais - tu to tieshaam esi dariijis?

ja labi grib un nav ko dariiit var ne tik to vien uztaisiit.. piemeram 166 pacelts uz augshu, kaarba un difs no 164 q4, braukaa iirijaa.. brachkam kaiminsh.. vot taa ir parbuuve:)))))

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pusbeztēmā uzdūros šādam projektam. nav slikti Embarassed
http://forum.alfa156.net/forum/forum_posts.asp?TID=46153&PN=%201&TPN=1

Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration