Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Indikatori panelii
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu njemot veeraa izmainjas vairaakos mezglos zem elbee 155 haubes, es ieteiktu tai lampinjai atvienot vadinjus naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Nu njemot veeraa izmainjas vairaakos mezglos zem elbee 155 haubes, es ieteiktu tai lampinjai atvienot vadinjus naac

155 viss ir labi, deg tikai elljas un tosola liimenja lampinjas, kur katrai galaa dachiks, kurus teoreetiski vareetu nomainiit, bet nu kaut kaa nesanaak laika shura

taa megalampa ir 75 Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
155 tak taas lampinjas mirkshkinaajaas jau no dzimshanas spank Aizliimeet ar melno izoleni varbuut?
Nu un ar 75 vienalga taalaak par Elizabetes ielu nebrauc, taa ka po kas tur deg shura

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Oga rakstīja:

155 viss ir labi, deg tikai elljas un tosola liimenja lampinjas, kur katrai galaa dachiks, kurus teoreetiski vareetu nomainiit, bet nu kaut kaa nesanaak laika shura

taa megalampa ir 75 Wink

savienot to datchiku izvadus kopaa... lai visi doma - ka limenis ir Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alsi rakstīja:
elbee rakstīja:
Oga rakstīja:

taa megalampa ir 75 Wink

savienot to datchiku izvadus kopaa... lai visi doma - ka limenis ir Smile

nono
Eļļas līmeņa datčika vadus salaižot uz īso, vadi sāk karst- tur baisie ampēri skraida.
Man savulaik datčika vietā tika pievienota lampīna, lai tā brīdinājumpampiņa nespīdētu shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
noslaapa sodien stajankaa pati no sevis.. Sad nava labi..

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jan4ik1987 rakstīja:
noslaapa sodien stajankaa pati no sevis.. Sad nava labi..

bencīns ir? hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
protams .. pilna baaka.. Very Happy a mosh vinai ka lidz luupai ta neiet? Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jan4ik1987 rakstīja:
protams .. pilna baaka.. Very Happy a mosh vinai ka lidz luupai ta neiet? Very Happy

nu noslāpa - piešķilt vairs nevar?nelec?
Kā noslāpa - iedegās kāda lampiņa vai nē?
Signalizācija nenoslāpēja?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kaspars rakstīja:
jan4ik1987 rakstīja:
ieprieks bija a80 un a6 ar c4 kuzovu.. aa.. veel ar vr6 golfu paaris menesus pabraucu, lidz elektriiba aizgaaja pie dieviem.. nu vot tagad alfinju panemu.. bailes man no saa auto, bet reizee ljoti patiik..
bet nu galu galaa ko taa sarkanaa sprausla dod??

ka minimums 20 ls par datordiagnostiku! Smile un tad attiecigi chupinju ls par zondi potenciometru mafu un vel 434243  lietam Smile un viss ir labi! Smile

ā man tas sūds arī iedegās  nu tas sprauslas simbos sarkanais bet tas ir parasti tad kad motors jau iesilis un atrodies uz šosejas
hmm par jaudas zudumu es nez
laikam aprautie zondes vadi vainīgi ;/
īpaši nenovēroju

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
edgarsfds rakstīja:
kaspars rakstīja:
jan4ik1987 rakstīja:
ieprieks bija a80 un a6 ar c4 kuzovu.. aa.. veel ar vr6 golfu paaris menesus pabraucu, lidz elektriiba aizgaaja pie dieviem.. nu vot tagad alfinju panemu.. bailes man no saa auto, bet reizee ljoti patiik..
bet nu galu galaa ko taa sarkanaa sprausla dod??

ka minimums 20 ls par datordiagnostiku! Smile un tad attiecigi chupinju ls par zondi potenciometru mafu un vel 434243  lietam Smile un viss ir labi! Smile

ā man tas sūds arī iedegās  nu tas sprauslas simbos sarkanais bet tas ir parasti tad kad motors jau iesilis un atrodies uz šosejas
hmm par jaudas zudumu es nez
laikam aprautie zondes vadi vainīgi ;/
īpaši nenovēroju

Cik zinu, tad to sprauslas simbolu var uzskatīt par kaut ko līdzīgu "Check Engine", viņš iedegās pie visādām dzinēja problēmām. Pašam iznāca saskarties ar kloķvārpstas devēja gļukiem, arī dega sprauslas simbols, kad mēģināju pielaist siltu dzinēju.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
njaaa... interesanti Edgars raksta.. uz sosejas slaapst nost??

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jan4ik1987 rakstīja:

Edgaram ir H4 - a tev ir V6...   sprices jums arii ir dazhadas... pat nemegjini atrast kopejos algoritmus.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jan4ik1987 rakstīja:

nekas neslāpst tik rij zaptsūdeni reizēm lopā ;(  Cool  shura  :kaspich:

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
bljin atkal noslapa.. braucu, ta ka aizrijas , iedega sarkanaa lampinja un bye.. pielaidu i viss norm

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration