Autors |
Ziņojums |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
ar arantiju vai nedariija pats ar diilers? tik maksaaja 700 latus toreiz, kad bijaam uz gt testiem taalajos 70-ajos.
|
Wed Apr 15, 2009 9:29 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
 Re: Powertuning
mobo rakstīja:a 1.9 dieselim, crossam - tam varētu būt trūpnīca pati piedāvā 175 Zs 150 vietā...
nu 193 gan izklausās pēc medus pasakām no 1,9 vai arī ļoti ūtiski samazinās resurss...
Tie 193 ZS nu taa, tieshaam izklausaas peec pasakaam. Tur bija variants arii ar 188ZS un 367NM.
Jautaajums veelreiz - kur labaak (ar garantiju), ko labaak, cik maksaa....[/quote]
Par garantijām nezinu, bet uzprasi vispirms AlfaClub darbnīcai...
_________________ in Busso we trust...
|
Wed Apr 15, 2009 9:35 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
AlfaClub darbniica piedaavaa chiposhanu? patiikams jaunums. karbonizaaciju ar laiku varbuut arii piedaavaas?
|
Wed Apr 15, 2009 9:37 pm |
|
 |
shadow_man
Pievienojies: 08 Aug 2007
Komentāri: 310
Atrašanās vieta: Rīga, Imanta
|
Jo turbo dzineejam paceljot spiedienu ir iespeejams dabūt vairak gaisa motoraa, kas tad ljauj arii gaazt vairak degvielu.
Bet lielākajai daļai no tiem klāt(paralēli kompim) slēdzamajiem čipiem turbo spiediens netiek pacelts. Uz mana spaiņa stāv G-tech chips, bet turbo spiediens standarta. Pēc paris nedeļām veikšu izpēti kā tas čips strādā un no kuriem sensoriem lasa info...
Runājot par atmosfēriskajiem dzinējiem, iesaku sākt ar ieplūdes kolektora pulēšanu. Kaut arī nedaudz tas tomēr ļauj motoram vieglāk elpot
|
Wed Apr 15, 2009 9:40 pm |
|
 |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
Trax rakstīja:AlfaClub darbniica piedaavaa chiposhanu? patiikams jaunums. karbonizaaciju ar laiku varbuut arii piedaavaas? 
Esmu tur redzējis aparātu, no kura var dabūt karbonizētu ūdeni.
|
Wed Apr 15, 2009 11:13 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
Es savu 3.0 meeginaaju chipot chiptuning.lv Izmeeginaajam vairaakas programmas, peec katras testeejaam uz stenda, nekaadas izmainjas neredzeejaam. Atmosfeerisko chiposhanu atlikt, ja vien neesat samainiijushi visu izpluudi, ielpuudi, sadalenes un veel kko.
1.9 td var chipot da jebkur cluba darbniicaa, chiptuning.lv un veel Jelgavaa ir kantoris.
Garantijs  Ja motors nobruks - pats vainiigs, bet maz iespeejas ka vinsh baigi sataisiisies nobrukt, vismaz neesu dzirdeejis par gadiijumu kur chiptuunis nobiz dzineju.
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Wed Apr 15, 2009 11:23 pm |
|
 |
Hindo
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
mobo rakstīja:Tie 193 ZS nu taa, tieshaam izklausaas peec pasakaam. Tur bija variants arii ar 188ZS un 367NM.
Jautaajums veelreiz - kur labaak (ar garantiju), ko labaak, cik maksaa....
Vienkārši nopērc Alfu ar V6 un miers. Ir izvēle, 2,5; 3.0 un arī 3.2
P.S. Pieļauju, ka kaut kad tūlīt būs Ogas posts ar GTA piedāvājumu!
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Wed Apr 15, 2009 11:27 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
AMV rakstīja:vismaz neesu dzirdeejis par gadiijumu kur chiptuunis nobiz dzineju.
chiptuning.lv ir ne viens vien gadījums, kad pēc iejaukšanās sākušies bij joki, kā arī saliekot visu atpakaļ motors kā tautasdziesmā
saule lec
varde lec
motors nelec...
|
Wed Apr 15, 2009 11:31 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
palaidniex rakstīja:chiptuning.lv ir ne viens vien gadījums, kad pēc iejaukšanās sākušies bij joki, kā arī saliekot visu atpakaļ motors kā tautasdziesmā
saule lec
varde lec
motors nelec...
Tieshi diizeljiem?
Nu lab, ta lai chipo citur, bet ja man buutu turbo diizelis, es to noteikti chipotu, ieguvums ir ieveerojams tomeer. 1.9 GT tak brauc un nesuudzaas
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Wed Apr 15, 2009 11:34 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
AMV rakstīja:palaidniex rakstīja:chiptuning.lv ir ne viens vien gadījums, kad pēc iejaukšanās sākušies bij joki, kā arī saliekot visu atpakaļ motors kā tautasdziesmā
saule lec
varde lec
motors nelec...
Tieshi diizeljiem?
Nu lab, ta lai chipo citur, bet ja man buutu turbo diizelis, es to noteikti chipotu, ieguvums ir ieveerojams tomeer. 1.9 GT tak brauc un nesuudzaas 
lielākoties esmu dzirdējis neafišētus bēdustāstus tieši par turbo dīzeļiem
tiesa gan sen
moš ir kas mainījies un brāķa % tagadiņās ir 0...
|
Wed Apr 15, 2009 11:40 pm |
|
 |
KaramBax
1994 Alfa-Romeo 155
|
Hmm. Marts/aprīlis izraisa domas par čipēšanu?
Skat te pirms gada arī jautājums bija pacēlies...
|
Wed Apr 15, 2009 11:42 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
KaramBax rakstīja:Hmm. Marts/aprīlis izraisa domas par čipēšanu?
iesaka karambax, kursh pec tas diskusijas pienjeema pareizo leemumu- nopirka 3.2
|
Wed Apr 15, 2009 11:48 pm |
|
 |
KaramBax
1994 Alfa-Romeo 155
|
elbee rakstīja:KaramBax rakstīja:Hmm. Marts/aprīlis izraisa domas par čipēšanu?
iesaka karambax, kursh pec tas diskusijas pienjeema pareizo leemumu- nopirka 3.2 
A 3.2 ir bīstami. Kopš tā iegādes esmu kļuvis par administratīvu recidīvistu. Jau 4 reizes administratīvi sodīts. Tiesa, 3 no tām, braucot ar 155o.
Arī te vēl par čipošanu... drusku senāk.
Bet laikam jau nekas jauns nav izdomāts.
|
Wed Apr 15, 2009 11:55 pm |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
mobo rakstīja:a 1.9 dieselim, crossam - tam varētu būt trūpnīca pati piedāvā 175 Zs 150 vietā...
nu 193 gan izklausās pēc medus pasakām no 1,9 vai arī ļoti ūtiski samazinās resurss...
...čipo droši un neklausies tām muļķībām par dzinēja resursu u.t.t., man divu gadu laika ar čipotu dzinēju nav bijušas nekādas problēmas, un to gāzes pedāli es īpaši nežēloju - par to čipu ko tur piedāvā arī man bija/ir interese, jo tie jaudas rādītāji ir mhm interesanti, bet neesmu vēl saticis nevienu kurš varētu kko vairāk pastāstīt...
|
Thu Apr 16, 2009 8:30 am |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
man viens radinieks jau kadu 3 autinju chipo un ir baigaa sajusma. Brauka ar dizelj auto un chiposanu darot kaut kada kantori Jelgavaa. Piebrauc, piesledz pie kompja... 15 min. kafijas pauze un valee.
relativi jaunajiem autinjiem chiposana principa nozime vadibas programmas izmainjas, nekass netiek lodets, plests ara, likts ieksa. Un turbo dizelim tas faktiski nozime, ka turbinaa tiek pacelts spiediens i vsjo +30 lopi gatavi.
Ja turbina, un parejas motora daljas ir kartiba, nekam ljaunam tur nevajadzetu notikt.
|
Thu Apr 16, 2009 10:36 am |
|
 |
|