Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
164 TS spidometra sensors/devejs
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs 164 TS spidometra sensors/devejs 
Shodien nonjeemos ar savas 164 spidometra sensora mekleeshanu. Atradu, bet daudz jau tas neliidzeeja  Laughing
No augshas tam tikt klaat nereaali, bet uzceljot auto uz paeelaaju ljoti viegli var to izskruuveet, ja vien zin kur mekleet.
Paaris bildes ar pashu sensoru un vinja atrashanaas vietu.

Nekaadi nebiju gaidiijis ieraudziit ko taadu c elektro mehaaniskais suuds.Veel pashaa diferenciaalja korpusaa ir ieskruuveets pljurkis kas griezhaas ja ritenji girezhaas (shito aaraa neskruuveeju jo pagriezhot riteni tur viss griezaas). Bet shinii ten sensooraa iekshaa ir kautkas nezin kas hmm vinjam no autinja puses pa vadu tiek pievadiiti 12V. Vinja asiiti ielikaam urbii griezaam, nekaa spidometrs un odometrs nereagee. Pameeginaaju pameeriit pretestiibu, tip varbuut leenaam griezhot rodas kaadi paartraukumi vai kas, bet nekaa. Taa arii salikaam atpakalj visu un spidometrs/odometrs joprojaam nestraadaa Sad
Kaadam nav shitaads verkis no 2.0 TS dzineeja? Vareetu pameeginaat uzlikt ja srtaadaatu, es nopirktu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
oi kā man šitas patīk - sameklēju, izjaucu, pagriezu, pamērīju, neko nesapratu, ieliku atpakāl, joprojām nestrādā, nav vēl kāds ko pajaukt ?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ja jau kaads vareeetu pastaastiit us kaada principa vinsh straadaa un kas buutu jaameera, tad jau vareetu veel meeginaat kko pameeriit un paarliecinaaties kas ar vinju notiek. Ja es zinaatu ka neliist ellja aaraa no kaarbas kad vinsh ir nonjemts, es vinju vipaar buutu uzmaniigi atraavis valjaa lai redzeetu kas laaciitim veederaa, mosk sanaak ko piekimereet un shamais veel kaadu laiku izvilktu. Interese tak ir  Very Happy
p.s. es biju gaidiijis elementaaru magneetisko pickup'u. Kaada velna peec dzuzeppe ielicis ko tik sarezgiitu hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MAn bērnibā šausmīgi patika pulksteņus atvērt un ar lielo skrūvgriezi paķimerēties SmileSmile
parasti viņu dzīve arī ar to beidzās Wink
tgad ar šasumām atceros sačakerētos vecātēva sudraba kabatas pulksteņus SadSad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nestraadaajoshu salauzt nevar aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man taa loti liekas ka ella ara nellist ka vinsh ir nonjemts!...rit aizieshu uz garazu apskatities...moz man ir.... ja buss varesi vinju sanjemt ka  davanu uz brivdienam, pasham tik laikam buus jaatbrauc pakal Smile  Exclamation

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kaspars rakstīja:
man taa loti liekas ka ella ara nellist ka vinsh ir nonjemts!...rit aizieshu uz garazu apskatities...moz man ir.... ja buss varesi vinju sanjemt ka  davanu uz brivdienam, pasham tik laikam buus jaatbrauc pakal Smile  Exclamation

Jaa nu buutu forshi ja atrastos.
Diez 3.0 un 2.5 Td vinji ir taadi pashi jeb savaadaaki  Rolling Eyes ?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
kaspars rakstīja:

Jaa nu buutu forshi ja atrastos.
Diez 3.0 un 2.5 Td vinji ir taadi pashi jeb savaadaaki  Rolling Eyes ?

es domaju ka tadi pashi vien ir Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
taa...shodien atcerejos ka biju piesolijis daciku! Smile Embarassed   .....brauc pakal! ir daciks Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
5min un daciks shodien nomainiits. Lai arii tas cik sapratu ir naacis no 3.0 liekas raada pareizi super
Auto paspeeja uzstaadiit savu personiigo aatri\uma rekordu, kuru arii vareeja briivi observeet straadaajoshajaa spidometraa - 220 km/h. aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
5min un daciks shodien nomainiits. Lai arii tas cik sapratu ir naacis no 3.0 liekas raada pareizi super
Auto paspeeja uzstaadiit savu personiigo aatri\uma rekordu, kuru arii vareeja briivi observeet straadaajoshajaa spidometraa - 220 km/h. aiwa
  uz pacelaja ?  Laughing

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alsi rakstīja:
AMV rakstīja:
  uz pacelaja ?  Laughing

vai arī pa rīgas centru Very Happy?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alsi rakstīja:
AMV rakstīja:
  uz pacelaja ?  Laughing

Agha shura No staavosha liidz 220 izmantojot tikai 5o robu kaadaas 3 sekundees  Cool
Liekas ka vinjam peec manuaalja max aatrums ir kautkur 203 km/h

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
Alsi rakstīja:
AMV rakstīja:
  uz pacelaja ?  Laughing

Agha shura No staavosha liidz 220 izmantojot tikai 5o robu kaadaas 3 sekundees  Cool
Liekas ka vinjam peec manuaalja max aatrums ir kautkur 203 km/h

203 - tas ir ar gaisa pretistiibu ...  attieciigi 220 - tas ir vakuumaa...   Laughing

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vakuumā autiņš noslāpst... aiwa

Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration