Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
159SW 1,9JTDM pirmie 100 000
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs 159SW 1,9JTDM pirmie 100 000 
Sveiciens.
Nu jau kādu brīdi atpakaļ ir pieveikti pirmie 100 000 ar savējo 159SW, domāju, ka daudziem būs interesanti uzzināt kas un kā , jo second hand tirgū sāk parādīties 159 Alfas. Arī savējo domāju pārdot, jo gribās kaut ko jaunu.
Ko var teikt.
Pec 156 , kas man bija iepriekš, šī ir absolūti cita un nesalīzināma.
Stabila un viegli vadāma pat pie lieliem ātrumiem (180-200km/h) , esmu vairākkārt izbraukājies Eiropas bāņus, kur var bez problēmām atļauties šādu ātrumu. Uzrāviens priekš 1,9 D ir pat ļoti labs. Patēriņš vid 8L/100 , pa pilsētu ap 9-10L/100. Arī līkumaini lauku un kalnu ceļi sagādāja patīkamu braukšanu.
Uzticamība. ... Nu ko lai saka, pa 100k ir nomainīti visi plaukti pie 75k, priekšējie gutņi pie 100k un akkumulators pie 100k. Viens extra remonts bija nepieciešams stūres iekārtai pie 75k un tas arī viss. Nobraukti 2 vasaras un 1 ziemas riepu kmpl , 2 x nomainīti bremžu kluči. Pie 90k motora siksnas. Viss pārējais strādā bez problēmām. Ir bijuši sīki elektronikas gļuki ar VDC , ABS bet tie atrisinājās paši bez meistaru iejaukšanās.
Uzskatu, ka šis modelis AR ir izdevies, jo apvieno 3 lietas, kas svarīgas vismaz priekš manis : 1. Auto dizains (iekšā un no ārpuses) 2. braukšanas prieks 3. uzticamība. 1un2 Alfām bija vienmēr, bet ar 3 bija problēmas.
Tāds īsumā stāsts par pirmajiem 100 000.  
Interesanti būtu uzzināt , kā ripo citas 159 AR ar līdzīgu nobraukumu.

Kā jau teicu , domāju tuvāko mēnešu laikā pārdot auto, jo operatīvais līzings iet uz beigām. Ja kādam ir interese, varam runāt , cena ~10500LVL (var pagarināt un turpināt līzingu) komplektācija HIGH, bez ādas salona un ksenona. Mehāniskā kārba.
Ja kādam ir interese , sūtiet mailu uz: vb1@inbox.lv

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
šo biju palaidis garām.
Nu tu esi normāli spridzinājis.  Shocked

Kamēr krīze nebeigsies, būs vien jābrauc ar to pašu (ja vien neesi pamanijies mašīnu ņemt op līzingā), jo cena imo ir bik pa augstu. Bet šo viedokli var neņemt vērā - es tāpat to mašīnu nepirkšu  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NIKSONS rakstīja:
šo biju palaidis garām.
Nu tu esi normāli spridzinājis.  Shocked

Kamēr krīze nebeigsies, būs vien jābrauc ar to pašu (ja vien neesi pamanijies mašīnu ņemt op līzingā), jo cena imo ir bik pa augstu. Bet šo viedokli var neņemt vērā - es tāpat to mašīnu nepirkšu  Wink

spridzināts ir uz goda, priekš tam jau auto vajag >>> lai brauktu ... un ar Alfu nebraukt nevar

man ir op līzings, tāpēc īpaši nesatraucos uz izskatās ka šajā situācijā būšu pat vinnētājs...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man ir 159 2,2
un tieši pie 45tkst ir jaamaina abi priekšējie gultņi Sad
Vienu tikko nomainija, bet izrādijās ,ka ari otrs ir čupā, (nu ir jau arii) , tagad gaidu kad atsuutiis Modenai otru gultni........līdz ar to 2. maija pasākums arii izskatās PA KĀJU Crying or Very sad  Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Viņiem pat gultņu nav plauktā uz vietas??? c
PS: garantija, cerams?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu jaa garantija jau gan, bet tagad braukaaju kaa tāds gaudojošs svilpis Mad
Ja pabrauc garaam kaadam jāņtārpam, tad  tas Shocked  Shocked  Shocked  ne pa knapo!!!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu tad jau tu pac arī labais jūzers   Embarassed
Gultņu gaudošanu var pamanīt ļoooti savlaicīgi un braukt ar viegli gaudojošiem gultņiem var ļooooti ilgi  Wink
katrā ziņā ar gultņiem norm nav tā, ka mašīna būtu jāliek pie sētas un jāgaida. Tāpēc arī noliktavā netur.

P.S. 2 no 4 tojotām bija līdzīgi. es vienai vēl pārprasiju - ja gultnis aprausies - mainīsiet visu stupicu ? Amservisti nosmīnēja - ja 2 nadēļu laikā nobrauksi 50.000 km, varbūt arī aprausies...  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu nez nez  parasti man ar taa likās,  bet te , vnk sāk švilpot tā, kaa kādu svilpi lupi buutu tur piestiprinaajuši, nu un ar katru dienu gaudošana palielinaas. Nez cik tad tu tā ilgi   brauksi?!?!?! Nekādu viegli gaudojošu gultņu  praktiski nebij.
Ideja jau taa.., ka baigi agri noklaajās un abi divi! Un lai man te neviens nestāsta, ka tas no agresīvas braukšanas!
 Rolling Eyes
Un par jūzeriem runaajot, - labais - tas tak ir kautkas ar + zīmi Very Happy  Very Happy

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration