Autors |
Ziņojums |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
elbee rakstīja:nesaprotu, par ko diskusiju. imo taas spilgti baltaas uusas jaunajiem audi izskataas riebiigi. izskataas taa, ka pa visaam variiteem vajadzeeja izdomaat atbildi endzhelaisiem, bet sanaaca kaut kaada h***a
ps: man vispaar nepatiik audi un taa koncerna mashiinas, taa ka nebuushu objektiivs 
Sūc par ūsām, bet tieši Audi bija tie, kas izsita ES likumdošanā iespēju lietot tos ledlukturus pa diena tuvo gaismu vietā. Dizains jau ir dizaineru ziņā.
_________________ @Scmic
|
Wed Feb 11, 2009 11:51 pm |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
vot kam vajadzetu noskaigat ar amuriti pa lukturiem tad tie ir tie audi ar tam usaam... pirmkar tizskatas pretigi... (par ko man po, jo neba jau man ir audi), bet patiesiba tas usas afigena apzilbina acis pretimbraucot tumsaa... nezinu kapec vinjas tik jaudigas bija vajadzigas.
|
Thu Feb 12, 2009 9:20 am |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
kautkaadu audi vannabii pa celjam tumsaa redzeeji, tagad nav miera. taas uusas ir gabariiti - nekurneko nezjilbina, jo atrodas luktura blokaa paveerstas uz leju, lai to vispaar izsleegtu. tas, ka puikas sakaarushi visaadiem pepelaciem taas uusas, kaa savulaik engeljacis pat huljigankaam ir cits.
|
Thu Feb 12, 2009 11:36 am |
|
 |
xls99
Member of

2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
Trax rakstīja:kautkaadu audi vannabii pa celjam tumsaa redzeeji, tagad nav miera. taas uusas ir gabariiti - nekurneko nezjilbina, jo atrodas luktura blokaa paveerstas uz leju, lai to vispaar izsleegtu. tas, ka puikas sakaarushi visaadiem pepelaciem taas uusas, kaa savulaik engeljacis pat huljigankaam ir cits.
ne, nee, neko nejaucu.. tas bija jaunais A4 un zilbinaja acis ka nelabais
|
Thu Feb 12, 2009 11:43 am |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
kas tu tumsaa brauci ar nakts redzamiibu???
|
Thu Feb 12, 2009 1:59 pm |
|
 |
xls99
Member of

2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
Trax rakstīja:kas tu tumsaa brauci ar nakts redzamiibu???
 nee, juutigs esmu
|
Thu Feb 12, 2009 2:07 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
AMV rakstīja:Lensu lukturos atskiriibas nekaads nav, nevbaig te ljaljha. Pat no ruupniicas auto kuriem var dabuut xenonu kaa papildapriikojumu, tur pats luktura bloks ir identisks, tikai naak klaat taa augsuma reguleeshanaas, bloks un spuldze.
Xenonu naadaa gadiijumaa nedriiks likt lukturos kur nav leecas, tad gan ir pilniiga pakaljaa, spiezh aciis pilsonjiem.
Domā, ka tava GTV ar lampām viss ir  ja?
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Thu Feb 12, 2009 3:12 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
Oga rakstīja:AMV rakstīja:Lensu lukturos atskiriibas nekaads nav, nevbaig te ljaljha. Pat no ruupniicas auto kuriem var dabuut xenonu kaa papildapriikojumu, tur pats luktura bloks ir identisks, tikai naak klaat taa augsuma reguleeshanaas, bloks un spuldze.
Xenonu naadaa gadiijumaa nedriiks likt lukturos kur nav leecas, tad gan ir pilniiga pakaljaa, spiezh aciis pilsonjiem.
Domā, ka tava GTV ar lampām viss ir ja? 
Domaaju gan.  vari peraadit savaadaak, studijaa
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Thu Feb 12, 2009 4:09 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Esi braucis pats sev pretii? Un paari paugurinjam? Un pa bedriiteem?
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Thu Feb 12, 2009 5:14 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
Pretii esmu, viss normaali, runaajot par bedriiteem - nav pasaulee taadu sistemu kas paspeetu sareguleet gaismas tik aatri lai taas neiebliestu acii pretimnaakosham.
Luuk kaada ir mana/tava lensu leeca no iekshas.
Kaadaa tumshaa laikaa, klusaa vietaa vareetu tak sanaakt kopaa un satesteet, cik kuram, ko spiezh acii, ruupniicas un aftermarketa lampas.
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Thu Feb 12, 2009 5:51 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
ar Ogas GTA braucot pa nelīdzenu ceļu bij sajūta, ka gaismas raustās, ļoti pretīgi. tā laikam ir tā pieregulēšanas funkcija, kas ļevajam hrenonam nav un līdz ar to tas spīdina vairāk.....imho un teorētiski.
|
Thu Feb 12, 2009 5:54 pm |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
|
Thu Feb 12, 2009 6:59 pm |
|
 |
xls99
Member of

2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
MartinsT rakstīja:ar Ogas GTA braucot pa nelīdzenu ceļu bij sajūta, ka gaismas raustās, ļoti pretīgi. tā laikam ir tā pieregulēšanas funkcija, kas ļevajam hrenonam nav un līdz ar to tas spīdina vairāk.....imho un teorētiski.
ta raustisanas toch ir pretiga... tiesi tada pati ir ari 159, no sakuma pat domaji, ka tas ir defekts, bet vienalga, tas jau it nenozimigas niances, vieinigi, ja autinju ar tiem hrenoniem parkrauj ar kartupelju maisiem, tad parsveras visa lieta par labu original, a savadak - neredzu atskiribu
|
Thu Feb 12, 2009 7:18 pm |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
nu man ir up/down podziņa kartupeļu maisa gadījumam. Vienīgais sliktums, ka mazgātāju nav, jo visi tie mēsli, kas nokļūst uz luktura, spilgtajā gaismā spoži spīd un imo tas gan žilbina.
_________________ @Scmic
|
Thu Feb 12, 2009 7:35 pm |
|
 |
zeenjaa
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 1565
Atrašanās vieta: Jelgava
|
 oriģinālais xenons
tātad, pusgadu atpakaļ izdega bloks oriģinālajam xenonam CW. kamēr gaišs, tikmēr netraucē braucu ar miglām, bet mu jau sāk pietrūkt gaismas.
Ficina konstatēja, ka izderdzis bloks un lietots oriģinālais pagaidām nekur nav.
draugi, lūgums palīdzēt ar idejām, kā risināt problēmu... gribas lai paliek xenons un arī labāk lai ir arī ar augstuma devējiem, kā oriģinālajam un lai kļūdas nemet.
kāds varbūt kautkur remontē blokus? kāds superelektriķis ar zelta rokām?
vai tomēr likt neoriģinālos blokus? izmaksas? kur iesakat? atsauksmes?
|
Fri Nov 21, 2014 10:26 am |
|
 |
|