Pievienojies: 19 Dec 2006
Komentāri: 48
Atrašanās vieta: Latvija
Re: Kapitālais remonts
alfa146 rakstīja:
tauruss rakstīja:
Man jau ir 156 Alfa nevis 146
а какая разница,моторы то одинаковые у меня даже голова от 1.6 мотора есть
Es taču nezinu vai montors tāds pats kāa 146 jo man nav bijusi saskarsme ar 146 un citām Alfām !
NU BET PALDIES PAR INFO!
ESU nobraucis jau3 gadus ar 156 un domāju ka jāmaina kaukas cits.............................
Pievienojies: 19 Dec 2006
Komentāri: 48
Atrašanās vieta: Latvija
koijotins rakstīja:
smic rakstīja:
kapremonts var izmaksāt pat divus tūkstošus
es nesen vienu uztaisiju pa 500 ls materiali + darbs 156 1.8 ts
Nu vot lūk cilvēcini vaig tik meklēt ajūs tūkstots divi tūkstoši ....rekur piedāva pa 500ls
Nu bet lēti nau teikts ka labi! Bet varētu jau būt ja taisa privātais jo servissa nopelnīt jau grib visi ;saimnieks mehaniķis, detaļu diilers u.t.t. tāpēc jau servissā ir cenas uzskrūvētas salīdzinot ja taisa privātais savā darbniciņā vienspats
Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga 1984 Alfa-Romeo 90
tauruss rakstīja:
koijotins rakstīja:
smic rakstīja:
kapremonts var izmaksāt pat divus tūkstošus
es nesen vienu uztaisiju pa 500 ls materiali + darbs 156 1.8 ts
Nu vot lūk cilvēcini vaig tik meklēt ajūs tūkstots divi tūkstoši ....rekur piedāva pa 500ls
Nu bet lēti nau teikts ka labi! Bet varētu jau būt ja taisa privātais jo servissa nopelnīt jau grib visi ;saimnieks mehaniķis, detaļu diilers u.t.t. tāpēc jau servissā ir cenas uzskrūvētas salīdzinot ja taisa privātais savā darbniciņā vienspats
riga cenas ir maksligi uzpustas ta pat kas viss parejais
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās