Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
ABS 159
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
Nu Modena Motors ir malachi vispaar, kaameer mana 159 gaidiija ABS bloku no Itaalijas es vizinaajos at TurboMito. Un absoluuti bezmaksas! SUPER attieksme  super Aivaram respect!

Kuram Aivaram? Es tur zinu Mārtiņu...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Aivars tur laikam bija servisa vadiitaajs, vechi te jau par vinju izteikushies diezgan atziniigi.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Aivars ir OK čuvax.
Kamēr manai 159-ai noņēma lāstu, es braukājos ar mello 2,2 L
For free of koz

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Servisu joprojām vada Mārtiņš. Aivars ir tāds kā plaša profila menedžris nu jau Very Happy Tirgo, apkalpo, organizē servisu... Abi šie čuvaki ir ok super Un, ja godīgi, es Ulmaņa gatvē nekad neesmu saskāries ar attieksmes problēmu. yo

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Servisu joprojām vada Mārtiņš. Un, ja godīgi, es Ulmaņa gatvē nekad neesmu saskāries ar attieksmes problēmu. yo

Te nu jāpiekrīt!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
159 SW 2.4 dīzelis nobraukums 55000 , pēdējās nedēļas laikā divas reizes  iedegās VDC ,ABS, HH,kuri arī diemžēl nestrādā.
Izslēdzam aizdedzi ieliekam atslēgu pagaidam 10sek.un iedarbinam ,viss OK. Gļuki!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
guntis12 rakstīja:
159 SW 2.4 dīzelis nobraukums 55000 , pēdējās nedēļas laikā divas reizes  iedegās VDC ,ABS, HH,kuri arī diemžēl nestrādā.
Izslēdzam aizdedzi ieliekam atslēgu pagaidam 10sek.un iedarbinam ,viss OK. Gļuki!

Vienkārši braucot iedegās vai no rīta pēc atlaistas roķenes pabraucot pirmos metrus iedegās? pabraucot pa apledojušu ceļu ar bremzēšanu iedegās? Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pirmoreiz iedegas veicot apgriesanos par 180 gradiem ar rocenes palidzibu, otro reizi pec iedarbinasanas uzreiz,rocene netika aiztikta.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
guntis12 rakstīja:

Vienkārši braucot iedegās vai no rīta pēc atlaistas roķenes pabraucot pirmos metrus iedegās? pabraucot pa apledojušu ceļu ar bremzēšanu iedegās? Smile

Ja pārāk ilgi sistēma saņem nesaprotamus datus vai pietaiekamā daudzumā klaju nesaprotamu - ABS nokarās. Tākā ABS devēji info tiek izmantota VDC, ASR uc funkciju nodrošināšanai - pazūd visas šīs funkcijas.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Paldies par info.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
guntis12 rakstīja:
Paldies par info.

Vismaz jau 156 Crosswagonam tas itkā bija jau novērsts hmm
Novelc roķeni un pa ledu pabrauc kādu mirkli... Ja nokarās, tad pēc aizdedzes izslēgšanas un pārstartēšanas sistēmai atkal jāstrādā.
Pieļauju, ka moš arī šis ABS vadības bloks ir jāmaina pēc rūpnīcas atsaukuma, vai arī tas skaitās atkal normāli... aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
guntis12 rakstīja:
Paldies par info.

Vismaz jau 156 Crosswagonam tas itkā bija jau novērsts hmm
Novelc roķeni un pa ledu pabrauc kādu mirkli... Ja nokarās, tad pēc aizdedzes izslēgšanas un pārstartēšanas sistēmai atkal jāstrādā.
Pieļauju, ka moš arī šis ABS vadības bloks ir jāmaina pēc rūpnīcas atsaukuma, vai arī tas skaitās atkal normāli... :ai
wa:

Vakarā jāmēģina veikt eksperiments.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:

Graudiņam, no Chrysler servisa.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
TheCAT rakstīja:
Nu Modena Motors ir malachi vispaar, kaameer mana 159 gaidiija ABS bloku no Itaalijas es vizinaajos at TurboMito. Un absoluuti bezmaksas! SUPER attieksme  super Aivaram respect!

tur ir arī Aivars nu tiešam sakarīgs,līdz šim biju ar viņu saskāries kā TCmotora servisa vadītāju,un savukārt Modēmā ir Mārtiņš par servisa vadītāju!!!

Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration