Atbildēt pie šī temata 45 lapa no 175 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 173, 174, 175  Nākošais
Vajag padomu...
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man ir radžuriepas! Kāds grib par to parunāt? naac Pēdējās nedēļās es kaut kā problēmas ar sniegu ne dienu neizjutu, ņemot vērā, ka svētkos sanāca puskurzemi un vidzemi izbraukāt. Savukārt uz ceļiem ir vesela kaudze ar jaunajiem meršiem un lexusiem, kuriem tie auto ātrāk par 65 - 80 laikam nekust. Smile  155 ir dikti viegls purns, tāpēc ar "parastām" riepām slidenos apstākļos ir diezgan grūti pie dinamiskākas braukšanas atrast saķeri.
Radžu riepām ir vēl viens plusiņš - cietāks gumijas sastāvs, līdz ar to izpaliek ļodzīgās lameles kā frikcijas riepām, kuras mašīnu iepļauj iedomātā sānslīdē katrā otrajā līkumā. Pa asfaltu ar nav tik traki. 2 ziemu laikā neviena radze vēl nav pazudusi. Klabinās gan.  Embarassed
p.s. bet tas nenozīmē, ka mani interesē ledus trasīšu slīpēšana.  Razz

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Cik viegli ir tikt klāt 166 salona filtram un kur tas īsti atrodas? Varbūt kāds var ielikt kādu linku, kur var to redzēt...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
atver haubi...pa vidu ir melna plastmasiņa..noņem to..izvelc veco filtru un ieliec jauno...5 min būs par daudz pat iesācējam...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
altez rakstīja:
Man ir radžuriepas! Kāds grib par to parunāt? naac Pēdējās nedēļās es kaut kā problēmas ar sniegu ne dienu neizjutu, ņemot vērā, ka svētkos sanāca puskurzemi un vidzemi izbraukāt. Savukārt uz ceļiem ir vesela kaudze ar jaunajiem meršiem un lexusiem, kuriem tie auto ātrāk par 65 - 80 laikam nekust. Smile  155 ir dikti viegls purns, tāpēc ar "parastām" riepām slidenos apstākļos ir diezgan grūti pie dinamiskākas braukšanas atrast saķeri.
Radžu riepām ir vēl viens plusiņš - cietāks gumijas sastāvs, līdz ar to izpaliek ļodzīgās lameles kā frikcijas riepām, kuras mašīnu iepļauj iedomātā sānslīdē katrā otrajā līkumā. Pa asfaltu ar nav tik traki. 2 ziemu laikā neviena radze vēl nav pazudusi. Klabinās gan.  Embarassed
p.s. bet tas nenozīmē, ka mani interesē ledus trasīšu slīpēšana.  Razz

Tieši tā braucu ar jaunu Lex.
Ziemā, sniegā viņš NEIET un tas tā patiešām ir , jo kaut nedaudz izslīdot , tiek automātiski nomesta gāze un auto stabilizēts, tas tiek darīts piebremzējot vienas puses riteņus un kā zinām pakaļpiedziņa uz bieza sniega/putras ceļa izlīd (nedaudz) visu laiku, rezultātā visu laiku auto tiek stabilizēts un bremzēts.
Nedaudz labāka situācija ir uz vienkārši slidena ceļa, bez bieza sniega.
Situācija vēl nedaudz uzlabojas izslēdzot pretbuksēšanas sistēmu, bet tas situāciju tikai nedaudz uzlabo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:

Tieši tā braucu ar jaunu Lex.
Ziemā, sniegā viņš NEIET un tas tā patiešām ir , jo kaut nedaudz izslīdot , tiek automātiski nomesta gāze un auto stabilizēts, tas tiek darīts piebremzējot vienas puses riteņus un kā zinām pakaļpiedziņa uz bieza sniega/putras ceļa izlīd (nedaudz) visu laiku, rezultātā visu laiku auto tiek stabilizēts un bremzēts.
Nedaudz labāka situācija ir uz vienkārši slidena ceļa, bez bieza sniega.
Situācija vēl nedaudz uzlabojas izslēdzot pretbuksēšanas sistēmu, bet tas situāciju tikai nedaudz uzlabo

Nu, traki! Kā ir ar tādu jaunu Lexi pie apdzīšanas sniega putrā? Gribi paiet garām fūrei, tā kārtīgāk ieminot (loģiski, ka riteņi varētu gribēt mazliet izbuksēt), bet visas elektronikas bremzē?  c Tā droši braucot tak kādam pārliecinoši purnā var iebraukt, jo nevar paātrināties? Jeb vajag tā lēni un mierīgi ap gāzes pedāli? Jeb es kaut ko nesaprotu? Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ar viņu vispār var tikai lēni un prātīgi Smile
Nekam citam viņš nav paredzēts Smile
Lēnām aiz fūres SmileSmile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tad jau labak furi  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kārtējo reizi pāršķirstiju 156 manuāli (vācu valodā, ko nepārāk labi pārzinu) un tā arī netiku gudrs. taatad  Confused

pēc cik km jāmaina manuālim kārbā eļļa?? (ja vispār jāmaina)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kurbel rakstīja:
kārtējo reizi pāršķirstiju 156 manuāli (vācu valodā, ko nepārāk labi pārzinu) un tā arī netiku gudrs. taatad  Confused

cik esmu dzirdējis - ik pa 100Kkm, nomainīju pēc iegādes, otreiz neplānoju mainīt  Laughing

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kurbel rakstīja:

ja atmiņa neviļ tad ik pa 80 000km

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
takā nav nejausmas, kad mainīta, vajadzēs uz darbnīcu brauk ciemos Smile

PS> cik šāda procedūra aizņem laiku??

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
te Castrol mājaslapa var paskatīties, kādas un cik daudz eļļas un cik bieži jāmaina. Tiesa, atkal vāciski...
Spriežot pēc ieteiktās eļļas "Schalttransaxle" ir ātrumkārba,tikai,atkal nesaprotu, kāpēc divi varianti (6/1 un5/1) vai ta mēdzbūt ar 3.2l motoru kārbas ar 5 un 6 ātrumiem?

Man (GT) neizprotama ir pozīcija "Zahnradantriebssystem",kam 0,6litri ik pa 20 k jāmaina...
Zahnradantriebssystem latviski tulkojot sanāk "zobratpiedziņassistēma"
Kas ar to domāts  Confused

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Differs?
Ja ir atsevišķi no kārbas, tad 0.6l varētu sanākt tikai difam, bet es tik minu hmm

164 5ātrumu kārbai kārbas eļļa baro arī diferi, kopā tur 2l saiet.

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
visiem viņiem - 2.5l,3.0l,3.2l kārba baro diferi.

Mans personīgais viedoklis-ja nezini kad eļļa s ir mainītas labāk nomainu,par skādi jau nebūs un trakoti dārgi ar nav.Tā es vismaz dariju ar savām AR.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Da laikam dumības.
BP konfigurators min "Zahnradantriebssystem Selespeed", kam tie 0.6 litri der...
Bet, vienalga savādi. Jālej tā pati eļļa, kas stūres pastiprinātājā.
Bet pati galvenā lapa neko nevaru piemeklēt...

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 45 lapa no 175 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 173, 174, 175  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration