Autors |
Ziņojums |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
166 ielien brivi + 2 rimi lielie maisi
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Mon Jan 05, 2009 11:11 pm |
|
 |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
andrey87 rakstīja:davai taisaam teemu, kuraa alfas sedanaa lien ratinji 156 nelien
Es vēl neesmu pamēģinājis.
Pagaidām zinu, ka cepeškrāsns ar iepakojuma putuplastiem nelien, bet, kad putuplastus norauj nost, tad lien.
 GT pakaļējais beņķis dalās un nolokās.
|
Mon Jan 05, 2009 11:21 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
andrey87 rakstīja:davai taisaam teemu, kuraa alfas sedanaa lien ratinji 156 nelien
hvz - visi droši nelien, bet ir arī tādi, kas mierīģi lien...
155 rati liek iekšā ELEMENTĀRI, kad tajā dzīo subis, tad vairs ne tik elementāri, bet lien!
Zirneklim bagažniekā var ielikt tikai sekojošus transportlīdzekļus:
- skrituļdēli,
- samokatu,skūteri vai skrejriteni HVZ kā pareizi saukt
- skrituļslidas...
celofāna kulīti ziemas sporta veidiem - šļūkšanai no kalna...
_________________ in Busso we trust...
|
Mon Jan 05, 2009 11:23 pm |
|
 |
shadow_man
Pievienojies: 08 Aug 2007
Komentāri: 310
Atrašanās vieta: Rīga, Imanta
|
156 wagonā ar nelien, var viņus tur iegrozīt ka riteņi spiežas pret pakaļejo stiklu, bet nu tā īsti nav labi! Rati -Roan Marita, varbūt ka kādi mazāki lien.
|
Mon Jan 05, 2009 11:58 pm |
|
 |
briedis
Pievienojies: 11 Aug 2008
Komentāri: 596
1998 Alfa-Romeo 156 Zender
|
es gan nepiekritšu, katru dienu tiek rati ielikti bagāžniekā  protams nejau lielie
|
Tue Jan 06, 2009 12:32 am |
|
 |
Biker
Member of

Pievienojies: 29 Jan 2007
Komentāri: 781
2004 Alfa-Romeo GT
|
166 lien un pietam vēl diezgan brīvi
_________________ Mūsu klienti brauc! http://auto-apkopes-serviss.lv
|
Tue Jan 06, 2009 9:57 am |
|
 |
Hindo
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
Nu, man ir diezgan labi sanācis 156 bagāžniekā ielikt ratus pie nosacījuma, ja tur neatrodas vairāk nekas cits. Pēc tam kad rati iestūķēti, tad jau vēl šo to var blakām nolikt.  Un es nerunāju par vasaras mazajiem ratiem, bet vissezonas ratiem, kuri nav tie mazākie. Svarīgi jau ir arī tas no kāda uz kādu izmēru tie rati salokās.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Tue Jan 06, 2009 10:14 am |
|
 |
PZ
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 844
Atrašanās vieta: Jūrmala
|
Kā virkne šejienes apmeklētāju varbūt būs pamanījuši AROMS-ā, tad 156 vagonā mierīgi satilpst vesela diskotēka ar visām tumbām, gaismām, atskaņotājiem un vadiem
|
Tue Jan 06, 2009 10:48 am |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
palaidniex rakstīja:andrey87 rakstīja:davai taisaam teemu, kuraa alfas sedanaa lien ratinji 156 nelien
155 rati liek iekšā ELEMENTĀRI, kad tajā dzīo subis, tad vairs ne tik elementāri, bet lien!
- skrituļdēli,
- skrituļslidas...
Nuuu.. 155 grabažnieks gan man šķiet mazs un nenolaižamā pakaļbeņķa atzveltne arī reizēm diezgan patraucē. Ar palielākiem ratiem, domāju, ka nekas tur neielīstu. Veļļuku var ielikt tikai vienu... uz pakaļbeņķa.. ar noņemtu priekšējo riteni.
|
Tue Jan 06, 2009 11:44 am |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
altez rakstīja:palaidniex rakstīja:andrey87 rakstīja:davai taisaam teemu, kuraa alfas sedanaa lien ratinji 156 nelien
- skrituļdēli,
- skrituļslidas...
Nuuu.. 155 grabažnieks gan man šķiet mazs (ar šauru atveri) un nenolaižamā pakaļbeņķa atzveltne arī reizēm diezgan patraucē. Ar palielākiem ratiem, domāju, ka nekas tur neielīstu. Veļļuku var ielikt tikai vienu... uz pakaļbeņķa.. ar noņemtu priekšējo riteni. 
|
Tue Jan 06, 2009 11:45 am |
|
 |
ega
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
a nafig jāpērk tādi rati, kas grabažniekā nelien?  ar 155 grabažnieku esu apmierināts  mierīgi ielien lāpsta sniega tīrīšanai, hokejnūjas
man vienkārši bērnība nav vēl pagājusi un hoķīša uzraušana uz aizsalušā ezera joprojām spārda
|
Tue Jan 06, 2009 11:57 am |
|
 |
Lienii
Member of

Pievienojies: 29 Feb 2008
Komentāri: 628
Atrašanās vieta: Riga
|
es savā 147 visas dieva zīmes varu iekšā salikt, arī divriteni, ja tas nav dikti liels, ja liels tad bez viena rata arī iet iekšā. vispār pa visu pagājušo gadu esmu jaukusi aizmuguri vaļā tik daudz, ka brīžiem škie vai nevaidzēja ar šarānu braukāt. tā nu manā vāģī ir iegājuši visādi komplekti:
- 4 cilvēki, 2tumbas, pastiprinātājs, miķi, vadi utt un vēl 5 somas un taustiņi
- 6 bāra krēsli un 1 pasažieris, 2 sulu iepakojumi 4 kastes ar pārtiku, + vēl divas mazākas kastes
- kādi 15 maisi ar mantām, 4 milzīgi skatuves tērpi, 6 kastes un vēl aukstās zupas katls+1 pasažieris. viņam gan vajadzēja daudz starp kājām un klēpī turēt.
_________________ neko nevar skaidri zināt. atliek vienīgi mi-nēēt...
|
Tue Jan 06, 2009 12:18 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
altez rakstīja:palaidniex rakstīja:andrey87 rakstīja:davai taisaam teemu, kuraa alfas sedanaa lien ratinji 156 nelien
- skrituļdēli,
- skrituļslidas...
Nuuu.. 155 grabažnieks gan man šķiet mazs un nenolaižamā pakaļbeņķa atzveltne arī reizēm diezgan patraucē. Ar palielākiem ratiem, domāju, ka nekas tur neielīstu. Veļļuku var ielikt tikai vienu... uz pakaļbeņķa.. ar noņemtu priekšējo riteni. 
Tikai de**$
155 ir MEGA grabažnieks.
Ok - garas lietas grūti ielikt, bet Grabažniekā, kat no ta kādus 50 litrus ir nospēris subis vienlaga var ielikt ričuku, jā ar noņemtiem ratiem, kad subje nebija - līda ar noņemtu tikai priekšējo un bērnu rati ar iet iekšā... un kad tie ir tur - vēl sazinko var iekrāmēt pa virsu...
_________________ in Busso we trust...
|
Tue Jan 06, 2009 12:46 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
147 un SW metam pie malas - jautājums bija par sedaniem
Tātad... 166 var ielikt visu ko, ja vien tas viss kas ir pareizas formas  Sniegadēlis tur nelien, piemēram.
156SW bagažniekā var ielikt visu ko, ja vien rēķinamies ar to, ka neko neredzēsim caur pakaļējo stiklu.
156 sedana bagažniekā var ielikt iepirkuma maisus. Ja to tur nav, tad jebkas cits, kas tur tiek ielikts, salūzt otrajā līkumā  Jo nekas lielāks un stabilāks par amortizējošiem iepirkuma maisiem tur iekšā diemžēl nelien.
159 sedana bagažniekā var salikt visu, kas nepieciešams. Un tas būtu - iepirkumu maisiņi, nostiprināts ugunsdzēšamais balons. Vairāk nekas nav nepieciešams. Šovakar izmēģināsim pāri slaloma zābaku un varbūt beidzot šajā kaut kā izdosies iestūķēt dēli...
Zīmīgi, ka laikam taču nevienai Alfai "slēpju caurumā" sniegadēlis iekšā nelien...
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Tue Jan 06, 2009 2:30 pm |
|
 |
Lienii
Member of

Pievienojies: 29 Feb 2008
Komentāri: 628
Atrašanās vieta: Riga
|
Oga rakstīja:147 un SW metam pie malas - jautājums bija par sedaniem
Tātad... 166 var ielikt visu ko, ja vien tas viss kas ir pareizas formas Sniegadēlis tur nelien, piemēram.
156SW bagažniekā var ielikt visu ko, ja vien rēķinamies ar to, ka neko neredzēsim caur pakaļējo stiklu.
156 sedana bagažniekā var ielikt iepirkuma maisus. Ja to tur nav, tad jebkas cits, kas tur tiek ielikts, salūzt otrajā līkumā Jo nekas lielāks un stabilāks par amortizējošiem iepirkuma maisiem tur iekšā diemžēl nelien.
159 sedana bagažniekā var salikt visu, kas nepieciešams. Un tas būtu - iepirkumu maisiņi, nostiprināts ugunsdzēšamais balons. Vairāk nekas nav nepieciešams. Šovakar izmēģināsim pāri slaloma zābaku un varbūt beidzot šajā kaut kā izdosies iestūķēt dēli...
Zīmīgi, ka laikam taču nevienai Alfai "slēpju caurumā" sniegadēlis iekšā nelien...
nu man kā zvērinātam dēļotājam tas slēpju caurums tāds apvainojums vien ir
_________________ neko nevar skaidri zināt. atliek vienīgi mi-nēēt...
|
Tue Jan 06, 2009 2:38 pm |
|
 |
|