Autors |
Ziņojums |
KrisjanisSimis
Pievienojies: 27 Dec 2008
Komentāri: 6
Atrašanās vieta: Riga
|
Audio
sveiki....
taatad lieta taada ka ir mna alfa 156 pirmaa gada... (starp citu esmu diezgan manaamaa sajuusmaa par alfaam tagad) bet-- es esmu diezgan liels zaljknaabis un man gribaas ielikt sew audiosisteemu mashiinaa normaalaaku jo taa kas ir tomeer baigi shvaka....
negribu neko baigu.... kautkaadas labas tumbas kuras ieliisti origjinaalo vietaa durviis un droshvien ka ariii kautkaadu pastiprinaataaju vajadzees...
varbuut kaads jau ir licis tumbas savaa 156 alfaa un var ieteikt kaadu labu padomu (ar kompromisu starp kvalitaati un naudas summu)
|
Sat Dec 27, 2008 9:37 pm |
|
|
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
Atrašanās vieta: Rīga
2012 Alfa-Romeo MITO
|
Es savai saliku visur HETZ.Esmu visnotaļ apmierināts,tik vot manis izvēlētajiem skaļruņiem takā prasās pastiprinātājs.Ir arī bagažniekā subiņš ar pastiprinātāju.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Sat Dec 27, 2008 9:41 pm |
|
|
ralfins
Member of
Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
...gaidi komentu no palaidniex...
|
Sat Dec 27, 2008 9:41 pm |
|
|
vilsons
2012 Alfa-Romeo MITO
|
ralfins rakstīja:...gaidi komentu no palaidniex...
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
|
Sat Dec 27, 2008 9:42 pm |
|
|
dlhawk
Member of
Pievienojies: 04 Jun 2008
Komentāri: 1808
2011 Alfa-Romeo 159 Ti
|
|
Sat Dec 27, 2008 9:43 pm |
|
|
shadow_man
Pievienojies: 08 Aug 2007
Komentāri: 310
Atrašanās vieta: Rīga, Imanta
|
vilsons rakstīja:Es savai saliku visur HETZ.Esmu visnotaļ apmierināts,tik vot manis izvēlētajiem skaļruņiem takā prasās pastiprinātājs.Ir arī bagažniekā subiņš ar pastiprinātāju.
Hertz DSK 165 abi ar Vilsona kungu priekšējās durvīs lietojam
Pat orģinālo skaļruņu skrūvju caurumi derēja 1:1
Man ar bija doma slēgt pie pastiprinātāja, tikai aplauzos ar to kontaktu kas iesprauzjas durvīs. Liekus caurumus kaut kā negribas urbt.
|
Sun Dec 28, 2008 12:28 am |
|
|
vilsons
2012 Alfa-Romeo MITO
|
shadow_man rakstīja:vilsons rakstīja:Es savai saliku visur HETZ.Esmu visnotaļ apmierināts,tik vot manis izvēlētajiem skaļruņiem takā prasās pastiprinātājs.Ir arī bagažniekā subiņš ar pastiprinātāju.
Man ar bija doma slēgt pie pastiprinātāja, tikai aplauzos ar to kontaktu kas iesprauzjas durvīs. Liekus caurumus kaut kā negribas urbt.
man ir ne tikai priekš durvīs,aimugur durvīs arī.vienkomponenšu skaļrunīši no herz.es domāju tā,ka ja viso to padarīšanu grib slēgt pie pastūža,tad vajag visus skaļruņu vadus pārvilkt no jauna.
|
Sun Dec 28, 2008 12:42 am |
|
|
shadow_man
|
vilsons rakstīja:shadow_man rakstīja:vilsons rakstīja:Es savai saliku visur HETZ.Esmu visnotaļ apmierināts,tik vot manis izvēlētajiem skaļruņiem takā prasās pastiprinātājs.Ir arī bagažniekā subiņš ar pastiprinātāju.
man ir ne tikai priekš durvīs,aimugur durvīs arī.vienkomponenšu skaļrunīši no herz.es domāju tā,ka ja viso to padarīšanu grib slēgt pie pastūža,tad vajag visus skaļruņu vadus pārvilkt no jauna.
Man viss apstājās pie tā kontakta kas nāk no mašīnas un iespraužas(ieskrūvējas) durvīs. Bez lodēšanas tur neiztikt. Vai arī jaurbj caurumi, mašinā un durvīs, japērk gumijas no kāda cita auto kam orģināli iet vadi caur to gumiju no mašinas un durvīm.
|
Sun Dec 28, 2008 1:22 am |
|
|
KrisjanisSimis
Pievienojies: 27 Dec 2008
Komentāri: 6
Atrašanās vieta: Riga
|
nu baac... skarbi izklausaas pa to urbshanu bet jaapaskataas....... nu es pats baigi negribu vuuferi jo aiznjem vietu un es varu iztikt, bet juusu teiktais pa taam tumbaam baigi iepriecinaaja. paldies! uun veel... vilson tew taas tumbas bez pastuuzha skan? es itkaa domaaju ka pastiprinaataajs taada baigi nepiecieshamaa lietinja...
|
Sun Dec 28, 2008 1:36 am |
|
|
j.k.
Member of
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Sakarīga galva + skaļruņi standarta vietās ar labu jūtību un "man pietiek"
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Sun Dec 28, 2008 1:57 am |
|
|
elbee
Member of
Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21647
|
Re: Audio
|
Sun Dec 28, 2008 2:02 am |
|
|
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
Re: Audio
elbee rakstīja:KrisjanisSimis rakstīja:sveiki....
taatad lieta taada ka ir mna alfa 156 pirmaa gada... (starp citu esmu diezgan manaamaa sajuusmaa par alfaam tagad) bet-- es esmu diezgan liels zaljknaabis un man gribaas ielikt sew audiosisteemu mashiinaa normaalaaku jo taa kas ir tomeer baigi shvaka....
pirms kjerties pie tik nejeedziigaam nodarbeem kaa autoaudio pajautaashu kaa ar siksnas mainju? kaa plaukti, negrab, nechiikst? ka briivgaita, neraustaas? sveces mainiitas? lambda zonde mainiita? kad kjersies pie visa shitaa, jautaajums par sabvuuferi vairs neshkjitiis tik svariigs
atlaiuj cilvekam menesi papriecaties ... pec tam lai ar plauktiem sharam buskem visu citu!!!iesakumam pietix ar siksnu
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Sun Dec 28, 2008 2:13 am |
|
|
elbee
Member of
Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21647
|
taatad- kaads Alfai dzineejs un kas ir ar siksnaam? tikai peec shii jautaajuma atrisinaashanas pieljaujamas diskusijas par sabvuuferiem
|
Sun Dec 28, 2008 2:16 am |
|
|
ralfins
Member of
Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
elbee rakstīja:taatad- kaads Alfai dzineejs un kas ir ar siksnaam? tikai peec shii jautaajuma atrisinaashanas pieljaujamas diskusijas par sabvuuferiem
...bļe cilvēks tev prasa kā tikt vaļā no iesnām - a Tu viņam paziņo par vēzi...
|
Sun Dec 28, 2008 2:21 am |
|
|
shadow_man
|
2.0 TwinSpark Selespeed vinjam. Dzjeks tak students, siksnām naudas nepietiek
Ja par tēmu, labai mūzīkai jau prasās arī pēc nopakota auto
|