Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
No comment
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es esmu stingri apņēmies iegādāties tādu pusprofesionālu, pamatīgu beisbola nūju beidzot. Nu tā, katram gadījumam, lai varētu piedalīties diskusijā ar pārīti (es joprojām neticēšu, ka šajos gadījumos "strādā" viens čalis) nažiem bruņotu tipu Twisted Evil

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Es esmu stingri apņēmies iegādāties tādu pusprofesionālu, pamatīgu beisbola nūju beidzot. Nu tā, katram gadījumam, lai varētu piedalīties diskusijā ar pārīti (es joprojām neticēšu, ka šajos gadījumos "strādā" viens čalis) nažiem bruņotu tipu Twisted Evil

:gramata: tagag stils esot kriketa nūja, postaža arī lielāka

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
lāča_kungs rakstīja:
Oga rakstīja:

pavisam gaumīgi ir laba golfa drive nūja - prāvs čuguna klucītis pagarā atspertērauda kātā ar ādu darināts rokturītis un tā... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
bija te vieniem teiciens, ka nevajagot strīdēties (lasi - uz ceļa obligāti ēsties) ar idiotu (urla + e39), citādi apkārtējie uzskatīs jūs abus par tādiem. Var jau bruņoties ar Jericho, TT vai beisbola/kriketa nūjām, bet var arī braucienu no mājas uz darba vietu uztvert kā braucienu, nevis nebeidzamu cīņu un uzbāzīgu sava krāna demonstrēšanu. Citiem vārdiem - neprovocē idiotu. Ja noēdīsi viņu uz ceļa, iespējams, dabūsi pusķieģeli logā.

Tas tā - nepopulārs viedoklis  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ar fakts... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
meitenu viedoklis. Alfisti ir isti viri!  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Par idiotiem uz ceļa man pajāt. Es par riepu dūrējiem/pa jumtu lēkātājiem/stiklu sitējiem/spārnu skrāpētājiem violent

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
lāča_kungs rakstīja:
Oga rakstīja:

pavisam gaumīgi ir laba golfa drive nūja - prāvs čuguna klucītis pagarā atspertērauda kātā ar ādu darināts rokturītis un tā... Wink

vispar visi trīs instrumenti vienlaicīgi izmēģināti "brainiac" testos, uz sitienu nevaru atrast, bet interesanti.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
sitēji/dūrēji/skrāpētāji tiešām ir cita tēma. Kad man bija tā nelaime Zoļikā dzīvot, tad vietējās stāvvietas mārketings bija naktī iebāzt durvju slēdzenē skrūvgriezi, apgriezt atslēgu un atstāt nedaudz pavērtas durvis, neko nepaņemot no salona. Beidzās ar to, ka kāds pa nakti izglāzēja viņu stāvvietas biezāko mašīnu stiklus. Tādu valodu viņi laikam saprata, a mentu saukšana un tamlīdzīgas lietas bija 100% laika tērēšana.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Aivars rakstīja:
sitēji/dūrēji/skrāpētāji tiešām ir cita tēma. Kad man bija tā nelaime Zoļikā dzīvot, tad vietējās stāvvietas mārketings bija naktī iebāzt durvju slēdzenē skrūvgriezi, apgriezt atslēgu un atstāt nedaudz pavērtas durvis, neko nepaņemot no salona. Beidzās ar to, ka kāds pa nakti izglāzēja viņu stāvvietas biezāko mašīnu stiklus. Tādu valodu viņi laikam saprata, a mentu saukšana un tamlīdzīgas lietas bija 100% laika tērēšana.

skarba metode, bet šķiet vienāigā, kas uz URLām iedarbojas...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
lāča_kungs rakstīja:
Oga rakstīja:

man ir šāds darbarīks

Ir OK, pāris apdzēršies pajoliņiem esmu vnk iespīdinājis acīs un pēc jautājuma, kas i ? Izrādās ka viss ir kārtībā ...  056  
žilbināšana ir viens no humānākajiem un drošākajiem veidiem kā apstādināt agresīvo. Un pēc pirmā flash, sliktais tēls uz ~ 5 sekundēm ir pilnīgi tavā rīcībā. Ja vajag, var arī šo  Mr. Green -> shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
maglaits ir lielisks darba instruments - pats vadaaju taadu, tikai sarkanu (zinet, man alfa tomer tuva un taa la-la-laa). nofokuseets uz punktu tas stars ir pretiigs - acis iztek un esi pilniigaa dzirdes varaa Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
cik taadaam ir batareju ieksha ???   4?  5 ?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alsi rakstīja:

Man ir ar 5

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NIKSONS rakstīja:
Alsi rakstīja:

Man ir ar 5

MagLite vai Philips?

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration