Atbildēt pie šī temata 13 lapa no 44 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 42, 43, 44  Nākošais
kretīni mums apkārt
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Izsaku liidzjuutiibu, nu kaa var ko shitaadu  Mad  wtf
Ne salaapiit nekaa, riepas izskataas pat pajaunas Sad
Ceru ka apdroshinaataajs vismaz fizisko skaadi atliidzinaas  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Viss saremonteets. Jau nez kuro reizi milzu paldies elbee!!!  yo

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
Izsaku liidzjuutiibu, nu kaa var ko shitaadu  Mad  wtf
Ne salaapiit nekaa, riepas izskataas pat pajaunas Sad
Ceru ka apdroshinaataajs vismaz fizisko skaadi atliidzinaas  Rolling Eyes

nav tik traki. muusdienaas arii uzshkjeersti borti ir remonteejami, vieniigi padaargi sanaak un parastajam riepaam neatmaksajas to dariit. aukstaa vulkanizeeshana, taa laikam sauc pasaakumu. milzu ielaapi tiek uzliimeeti, kas savelk kordu un notur riepas struktuuru. ar tiem arii uzsistas pumpas remontee.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
. ar tiem arii uzsistas pumpas remontee.

Vienīgi pēc pieredzes saku, ka tas ilgi netur Sad
Vismaz uz 45 profilu ilgāk par sezonu nesanāca un tad kad ņēmu nost sapratu, ka plīstu pie nākamās lielākās bedres Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dlhawk rakstīja:
elbee rakstīja:
. ar tiem arii uzsistas pumpas remontee.

Vienīgi pēc pieredzes saku, ka tas ilgi netur Sad
Vismaz uz 45 profilu ilgāk par sezonu nesanāca un tad kad ņēmu nost sapratu, ka plīstu pie nākamās lielākās bedres Rolling Eyes
tāpēc jāliek pastiprinātie plāksteri!!! naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Taisi kā gribi, bet ja tā pumpa uzsista tad vairs nekas neturēs un visi tie plāksteri ar laiku paši pamazām plīst pušu Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dlhawk rakstīja:
Taisi kā gribi, bet ja tā pumpa uzsista tad vairs nekas neturēs un visi tie plāksteri ar laiku paši pamazām plīst pušu Wink
mans darba kolēģis uzsita uz apmales riepu 225/40 r17 domājām ka riepu metīs laukā bet nē šis paņēma specialo pastiprināto plāksteri (ko mēs ari tirgojam)uzlīmēja uz pumpas( kura jau bija aptuveni 1,5cm uz āru)un nekāda vaina 3sezonas nobrauca un vel domā nākamo vasaru nobraukt un tad tik sviest laukā!!!tākā neticami bet fakts

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dlhawk rakstīja:

mees liimeejam kaareiz tos jancuka stipros plaaksterus  Cool nevienam nekas veel nav atlipis, bet maksaa vinji dafiga, taapeec reti kursh muusdienas taadai lietai piekriit, ja pa 5iiti var no miskasts citu riepu dabuut aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
dlhawk rakstīja:

mees liimeejam kaareiz tos jancuka stipros plaaksterus  Cool nevienam nekas veel nav atlipis, bet maksaa vinji dafiga, taapeec reti kursh muusdienas taadai lietai piekriit, ja pa 5iiti var no miskasts citu riepu dabuut aiwa
piekrītu elbee maksā viņi dargāk bet tos jau plāksterus nelīmē riepai kurai ir palicis pēdējais 100km gadās jau jaunu riepu uzsist man pašam ar gadījās bet tomēr tas ir lētāk nekā nopirkt jaunu!!!!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
dlhawk rakstīja:

Kas ir dafiga ?
Un kā ir to riepu pēc tam nobalansēt ?
Nav 100 svara jāliek klāt ?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
~20 lati viens ritenis sanaak, balanseejot shaa kaa taa 100 grami aiziet, visi jau ar liikiem diskiem pa muusu celjiem braukaa aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu jā šitāds cipar par riepas remontu laikam LAtvijā ir liels, ticu, ka daudzi izvēlas par 5 Ls sūdīgu riepu paņemt
Un vēl neticība Smile
man ne vairāk kā 5 gr lika SmileSmile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es kaadu duenu piebraukshu pie riepu chaljiem, lai iedod manu bildi atpakalj - 275 grami - diska iekshmala noliimeta no vienas vietas ar brunjukreklu bija. suutiija mainiit riepu, ko man diileris arii labpraat samainiija. par shitaadu gadiijumu laboshanu pirmaa dzirdeeshana - lieliski, taatad ir tehnologjijas un zinaataaji. zo! bet tos chaljus ar luubu vajadzetu Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vot dēļ tiem kretīniem vakar līdz vēlam vakar dabūju braukāties apkārt, jo man paziņam Kauguros noskrūvēja visus riteņus un atstāja uz klučiem tā, ka visas malas salocīja. Sad  Labi, ka man no vecā BMW palika lieki ripuļi, kuros ta aizvedu un pa simbolisku cenu atdevu. Un galvenais, ka noskrūvēti tika slēgtā teritorijā un tāpat  šiem bail nav.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Šajā topikā arī es varu savu rūgto pieredzi izklāstīt kas notika manai alfai. Tajā laikā kad man elektriķis taisīja elektrību, risināja problēmas ar NEdzirksteli tad kāds ĪPAŠI gudrs stiepējs ievilka manas alfas sānā, rezultātā vadītāja durvis nevar atvērt normāli, netālu esoša kafijušņika vadība nevēlējās videokameru ierakstus rādīt, jo redz jau kādu laiciņu kameras, kas ārā ir, esot bijušas pavērstas uz citu pusi.

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 13 lapa no 44 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 42, 43, 44  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration