Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
benziin baakas vaacinjsh
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
va ari izrauj ara to NR.7 nofotografeto sparna polsteri un apaksa mosh atradisi to strikiti.... bet vispar jau, panjem un saeljo vacinja atsperi, tad viss slegsies, versies un nebus strikisus jamekle Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man pagājušonedēļ sanāca joks tankštellē, ka nevarēju vairs atslēgt bākas korķi (slēdzams ar atslēgu). Visu laiku gāja uz riņķi. 5min darbojoties, kaut kā izdevās atmocīt vaļā. Visādi citādi, ne mehānisms beigts, ne kas cits, bet WD-40 palīdzēja.  super Tā ka xls99 padoms iespējams ir vietā arī šajā gadījumā. Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pagaans rakstīja:
nu neatradu es strikjiiti... izlaviereeju cik vareeju, gandriiz vai apts bagaazhniekaa iekaapu...nu nav... kaads nevar bildi ielikt ar preciziatrashanaas vietu?

bet nu valjaa vaaciju dabuuju, izraadaas ka pats tas mehaansims straadaa, bet nestradaa mehaanisms kas liek tam vaacinjam nedaudz atlekt valjaa... kr4 nostirpinaaju to klokjiiti un ar naziiti atveeru vacinju... easy

a vot kaapee tas atsper mehanisms nestraadaa, hvz

iesalst
Tā viņs ziemā pie t maiņas dara, tādēļ bagāžniekā jātur kāds plastmasas vai koka sūds ar ko to vāciņu atvērt, es ar atslēgu vēru un diezgan noskrāpēju Smile
BEt ja sasmērē pāris reizes ziemā, tad parasti tā nenotiek Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man ar pagāsziem vienreiz iesala, ar atslēgu nelauzu vaļā, negribēju saskrāpēt - lietoju nestes karti  Laughing

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
Pagaans rakstīja:
nu neatradu es strikjiiti... izlaviereeju cik vareeju, gandriiz vai apts bagaazhniekaa iekaapu...nu nav... kaads nevar bildi ielikt ar preciziatrashanaas vietu?

bet nu valjaa vaaciju dabuuju, izraadaas ka pats tas mehaansims straadaa, bet nestradaa mehaanisms kas liek tam vaacinjam nedaudz atlekt valjaa... kr4 nostirpinaaju to klokjiiti un ar naziiti atveeru vacinju... easy

a vot kaapee tas atsper mehanisms nestraadaa, hvz

iesalst
Tā viņs ziemā pie t maiņas dara, tādēļ bagāžniekā jātur kāds plastmasas vai koka sūds ar ko to vāciņu atvērt, es ar atslēgu vēru un diezgan noskrāpēju Smile
BEt ja sasmērē pāris reizes ziemā, tad parasti tā nenotiek Smile

es šodien darīju mazliet savādāk - pa nakti autiņš bija pārvērties par tādu kā ledeni, viss ar 3-4 mm biezu ledus kārtiņu apsala, bet šon kā reizi vajadzēja pildīties... karoč - pabungāju pa riņķi ap vāciņu, lai viss iesalušais ledus gredzens salūzt un izbirst (tas gan kādu laiku prasīja, jo negribēju ar atslēgām krāsu saskrāpēt) un - voila - atvērās!

Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration