Shkodas ir neaprakstaami kroplji.

Insignia

C5

PS: atkaape par liidzinaashanu shajaa klasee, par atskaites punktu njemot 3er... Es nekaadi nevaru teikt, ka bmw ir labaaks visos punktos. Faktiski manupraat pa iistam tikai vienaa - pakaljpiedzinja. Viss. Eiropas Gada auto un, ja reduceejam to uz manu personisko izveeli, nav runas par sporta mashiinaam, ar kuraam jaagaazh. Tai mashiinai jaabuut maajiigam salonam, komfortam un labi jaaizskataas par sameeriigu cenu. Domaaju, ka vadaamiiba nevienam no shiem kandidatiem nav nekaada katastrofaalaa, liidz ar to ir ok. Savukaart slavenais bmw freude ab fahren, peec manaam domaam, taa pa istam beidzaas liidz ar e36. Man 159 gaitas iipashiibas patiik labaak. Un, nekautreeshos teikt, arii peedeejais a4 man liekas labaaka mashiina. Liidz ar to no savas puses atljaushos neoficiaali deklareet, ka bmw razho vecas mashiinas un paardod taas par bargu naudu ljoljikiem, kuri to veel liidz galam nav aptveerushi.

Fiesta

Megane... tas, ko elbee runaa, attiecas uz veel to veco megani, kaada ir genaadijam un bija man

Ar Golfu VI viss skaidrs. Tas joprojaam noteiks toni (lai arii peec buutiibas ir tikai vaaji feisliftots Golf V) savaa segmentaa, bet, ja nebuus revoluucijas, tas nekad nekljuus par gada auto... Ja nu tomeer taa notiks, tad buus skaidrs, ka tie paareejie visi ir nu TAAAAADI meesli, ka galiigi nebija no kaa izveeleeties