Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
156 dzinēja maiņa 1.8 -> V6
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sveix visiem!!!man ir jautajums man ir 156 1.8i TwinSpark es gribu mainit motoru savaj alfai iznjem savu un ielikt 2.5 V6 no tadas pashas alfas 156 tas ir iespejams??vinjsh der manaj alfai???palidziet ludzu.
P.S. ja ir iespeja atbildiet uz e-pastu lai es varetu uzrejz izlasit atbildes jamajkovec.one.lv paldies jau ieprieksh!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nagis rakstīja:
Sveix visiem!!!man ir jautajums man ir 156 1.8i TwinSpark es gribu mainit motoru savaj alfai iznjem savu un ielikt 2.5 V6 no tadas pashas alfas 156 tas ir iespejams??vinjsh der manaj alfai???palidziet ludzu.
P.S. ja ir iespeja atbildiet uz e-pastu lai es varetu uzrejz izlasit atbildes jamajkovec.one.lv paldies jau ieprieksh!

Samaksāsi vairāk par pārlikšanu nekā V6 iegādi Exclamation

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
klausies - tas nav volvists? vinjiem ir nelaboja tieksme postet nesaderiigos topikos. moder - luudzu vnk izdzest.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nagis rakstīja:

Tad jau prātīgāk uzreiz likt 3.0 24v

Jāmaina būs viss, ieskaitot radiatorus, vadības bloku, kārbu utt.

whip  remonts  offtopic

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Bremzes, amortizatorus, atsperes u.t.t.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Parlieciba ari jamaina Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:

brmzes-jāmaina
amorti 156ajām visām ir vienādi(nu vismaz sedaniem toč),jo atceros taka pieku sarkanajai Koni,kataloga bij vieni amji visiem motoriem,vai tas ir 1.6vai 2,5L.
atsperes gan droši vien.
nu viss pārejais-pusasis,bremzes,pravotka,vadības bloks,viss kas ir motortelpā utt.karoče finansiāli tas ir ahūna neizdevīgi.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
arba rakstīja:

brmzes-jāmaina
amorti 156ajām visām ir vienādi(nu vismaz sedaniem toč),jo atceros taka pieku sarkanajai Koni,kataloga bij vieni amji visiem motoriem,vai tas ir 1.6vai 2,5L.
atsperes gan droši vien.
nu viss pārejais-pusasis,bremzes,pravotka,vadības bloks,viss kas ir motortelpā utt.karoče finansiāli tas ir ahūna neizdevīgi.

nav tur nekaads kosmoss..

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
zuncih rakstīja:
vilsons rakstīja:
arba rakstīja:

brmzes-jāmaina
atsperes gan droši vien.

nav tur nekaads kosmoss..

neviens jau nesaka ka tur ir kosmoss.

tas vienkārši nav finansiāli prātīgs un izdevīgs darījums.krietni lētāk sanāks nopirkt jau gatavu 156v6 2.5.
Bet nu ja ļoti gribas to pašu pārbūvēt no 1.6 uz 2.5 tad par attiecīgu $$$ var ne to vien izdarītSmile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Var jau pap*%&, ja ir kāds donors (lupatās vai arī ar "labo"stūri) no kā visu nolasīt.  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kāds 2.5. Tur jāliek 3.0, savādāk jēgas tik tiešām nav.

Bet nagis provokators. Iekakāja un aizbēga Mr. Green

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
karoče 3.0 ielikt ieksh 156 vispar nav probleemu.
3.0 dzinejs lietuvā pa 450 eiro gribi njem gribi nenjem..
kārba hvz cik bet nebija daargi,
pravotku ja apts iznjemsi iedod chaljiem 20 eiro par atslegu iiri, tikai par starta atslegu chipu un tam hunjaam kaadi 150 jaiemaksaa..
+ pacel garazjaa gaisaa.. irauj esosjho arā.. nu 4-5 stundas bez pacelaaja..
saliec kopaa 3.0 ar kaarbu dabuu dazjus kronshteinus kuri nav ieksh 1.8 ielieka iekshaa.. nu 4 stundas nu viaraak tokna nav.
nu ar pravotku bik japajaajaas, bet tur janjem ir no 2.5    no 166 3.0 tur neielikt..
nu labi kopejais darbs 15 stundas.. nu maximaali.. ar visu izputeja metnashanu pie bikseem..
+ meritajs un lamda janoperk..  nu neredzu ka viaraak apr kadiem 1200 eiro sanakas, bet uzraviens Very HappyD Razz) Smile

ritosho var astaat veco mieriigi.. ja grib forshi noperk stupicas no 166 ar visiem lielajiem suportiem..  
aa un izputeju lidz bikseem paprasi kad pirksi motoru iedos liidz:)

gribi redzēt kā tas viss izskatās?? Arfilā ir viena 3.0 156 ar 166 stupicaam utt.. rauj.. nu ar 166 3.2 tik liidz neiespejami..

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
bet ņemot vērā ka 156 ar 2.5 maksā kapeikas tad es nopirktu tādu.. un veco pardotu..
tas 3.0 nav nekāds baigi jaudigais motors.. tur ir nenormāli jāvīlējās lai kautko sāktu normali griezt..
gribi kartiigi maukt, jadomāa var citu auto..

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
zuncih - tu vaajpraatigais - tu to tieshaam esi dariijis?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
zuncih rakstīja:
bet ņemot vērā ka 156 ar 2.5 maksā kapeikas tad es nopirktu tādu.. un veco pardotu..
tas 3.0 nav nekāds baigi jaudigais motors.. tur ir nenormāli jāvīlējās lai kautko sāktu normali griezt..
gribi kartiigi maukt, jadomāa var citu auto..

+1

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration