|
40 lapa no 175 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
ceversjanis
Pievienojies: 11 Oct 2008
Komentāri: 62
|
Super! Vari iedot kadu info kur es to varu izdarīt???
|
Thu Nov 13, 2008 8:47 am |
|
 |
Kung Fu Panda
Pievienojies: 12 Sep 2008
Komentāri: 8
Atrašanās vieta: Rīga
|
Manai AR vajag jaunu lambda zondi  , bet lai pasūtītu.., vajag pateikt "dzinēja numuru",lūdzu help, kur to var nolasīt
|
Sat Nov 15, 2008 11:00 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Kung Fu Panda rakstīja:Manai AR vajag jaunu lambda zondi , bet lai pasūtītu.., vajag pateikt "dzinēja numuru",lūdzu help, kur to var nolasīt 
Uz vin plāksnes (tur, kur šasijas numurs) pie Engine Type ir jābūt rakstītam 67.2XX vai kas tamlīdzīgs
_________________ in Busso we trust...
|
Sat Nov 15, 2008 11:03 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
Kung Fu Panda rakstīja:Manai AR vajag jaunu lambda zondi , bet lai pasūtītu.., vajag pateikt "dzinēja numuru",lūdzu help, kur to var nolasīt 
kas tev to teica,ka vajag dzinēja numuru?es gribētu domāt,nu vismaz cik man ir bijusi darīšana ar lamdām tad pietiek ar auto dzinēja tilpumu,gadu nu un labi ja zin cik tai vecajai lamdai ir vadu-trīs vai čerti.un galu galā pastāv arī tās universālās lamdas.NGK apakšuzņēmums ja nemaldos tādas piedāvā.es tādu savai ex Zenderotajai tādu uzliku un vismaz pagaidām jaunais īpašnieks nav neko minējis ka būtu šajā sakarā problēmas.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Sat Nov 15, 2008 11:07 pm |
|
 |
Kung Fu Panda
|
palaidniex rakstīja:Kung Fu Panda rakstīja:Manai AR vajag jaunu lambda zondi , bet lai pasūtītu.., vajag pateikt "dzinēja numuru",lūdzu help, kur to var nolasīt 
Uz vin plāksnes (tur, kur šasijas numurs) pie Engine Type ir jābūt rakstītam 67.2XX vai kas tamlīdzīgs
Šitie engine,version,for spare, nr. nederot,vajagot no bloka, kas sākas ar nullēm...
|
Sat Nov 15, 2008 11:23 pm |
|
 |
Kung Fu Panda
|
vilsons rakstīja:Kung Fu Panda rakstīja:Manai AR vajag jaunu lambda zondi , bet lai pasūtītu.., vajag pateikt "dzinēja numuru",lūdzu help, kur to var nolasīt 
kas tev to teica,ka vajag dzinēja numuru?es gribētu domāt,nu vismaz cik man ir bijusi darīšana ar lamdām tad pietiek ar auto dzinēja tilpumu,gadu nu un labi ja zin cik tai vecajai lamdai ir vadu-trīs vai čerti.un galu galā pastāv arī tās universālās lamdas.NGK apakšuzņēmums ja nemaldos tādas piedāvā.es tādu savai ex Zenderotajai tādu uzliku un vismaz pagaidām jaunais īpašnieks nav neko minējis ka būtu šajā sakarā problēmas.
To man teica Boschaa.,
|
Sat Nov 15, 2008 11:25 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
Kung Fu Panda rakstīja:vilsons rakstīja:Kung Fu Panda rakstīja:Manai AR vajag jaunu lambda zondi , bet lai pasūtītu.., vajag pateikt "dzinēja numuru",lūdzu help, kur to var nolasīt 
To man teica Boschaa.,
Tiem tajā bošā galīgi kaut kas nav labi...
Nafik tiem no bloka? ar nullēm sākās ticamāk dzinēja sērijas nunurs nevis motora kods... (nu vēl var gadīties, ka vienam dzinēja tipam atkarībā no sērijas numura mainās lambda)
Nu vēl vari uzzināt no šejienes. Apakšējā lodziņā ieraksti sava auto VIN numuru un nospied meklēt. Atvērsies info par Tavu auto, kurā būs arī engine number, kas sākās ar tām nullēm...
|
Sun Nov 16, 2008 12:07 am |
|
 |
traka plume
Pievienojies: 10 Oct 2006
Komentāri: 286
Atrašanās vieta: Rīga, Salaspils, Ķekava
|
1) kas tev par alfu
2) ja 98.g. 156 1,8 ts, varu iedot savu veco notestēt vai tiešām tavējā ir vainīga.
Man ar teica, ka jāmaina, tā nu izgrūdu 74 ls un stipras aizdomas, ka ...vienkārši izgrūdu 74 ls, jo atšķirības īpaši nekādas nebija starp motora apgrizienu staigāšanu un izplūdes gāzu smaku un izskatu (sastāvu)
_________________ Tas viss ir pupu mizas, galvenais ir fizikālā būtība!
|
Tue Nov 18, 2008 9:50 pm |
|
 |
Kung Fu Panda
|
traka plume rakstīja:Kung Fu Panda rakstīja:Manai AR vajag jaunu lambda zondi , bet lai pasūtītu.., vajag pateikt "dzinēja numuru",lūdzu help, kur to var nolasīt 
1) kas tev par alfu
2) ja 98.g. 156 1,8 ts, varu iedot savu veco notestēt vai tiešām tavējā ir vainīga.
Man ar teica, ka jāmaina, tā nu izgrūdu 74 ls un stipras aizdomas, ka ...vienkārši izgrūdu 74 ls, jo atšķirības īpaši nekādas nebija starp motora apgrizienu staigāšanu un izplūdes gāzu smaku un izskatu (sastāvu)
Man ir 99.g 156, 1.6, Par to, ka vainīga un jāmaina 100%  , man pateica pēc diagnostikas Modema Motors,
|
Tue Nov 18, 2008 10:28 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
Kung Fu Panda rakstīja:traka plume rakstīja:Kung Fu Panda rakstīja:Manai AR vajag jaunu lambda zondi , bet lai pasūtītu.., vajag pateikt "dzinēja numuru",lūdzu help, kur to var nolasīt 
1) kas tev par alfu
Man ir 99.g 156, 1.6, Par to, ka vainīga un jāmaina 100% , man pateica pēc diagnostikas Modema Motors,
Nu numuru vismaz atradi ERERā?
|
Tue Nov 18, 2008 10:54 pm |
|
 |
Kung Fu Panda
|
palaidniex rakstīja:Kung Fu Panda rakstīja:traka plume rakstīja:Kung Fu Panda rakstīja:Manai AR vajag jaunu lambda zondi , bet lai pasūtītu.., vajag pateikt "dzinēja numuru",lūdzu help, kur to var nolasīt 
1) kas tev par alfu
Man ir 99.g 156, 1.6, Par to, ka vainīga un jāmaina 100% , man pateica pēc diagnostikas Modema Motors,
Nu numuru vismaz atradi ERERā?
Jā, atradu, paldies  ..pat vairākus, chassis No.,vehicle nr, engine nr., cerams, ka kāds no tiem būs īstais  ( engine nr.,ko Tu teici skatīties, nesākās ar nullēm, pārējie divi gan)
|
Wed Nov 19, 2008 9:57 am |
|
 |
Sogjis
Member of

Komentāri: 2111
Atrašanās vieta: Riga, Latvija
2000 Alfa-Romeo Spider
|
Sola baigo vetru. Ko teiksiet? Vai braukt ar vasarenem lidz darbam vai iet kajam? Ietaupijums 10 minutes ...
|
Sun Nov 23, 2008 12:34 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
katram latvietim beidzot jaasaprot, ka ZIEMA muusu platuma graados ir normaala paraadiiba  un riepaam jaabuut nomainiitaam liidz valsts jubilejai! tas ir kaa likums.
|
Sun Nov 23, 2008 1:36 pm |
|
 |
Sogjis
Member of

2000 Alfa-Romeo Spider
|
Biju sarunajis manit divas nedeljas atpakal. Tiesi taja sestdiena bija jaskrien uz darbu taisit lielais pikis. Kops ta laika ari turpinu taisit  Diemzel ne sev ...
|
Sun Nov 23, 2008 1:45 pm |
|
 |
Sogjis
Member of

2000 Alfa-Romeo Spider
|
P.S. atbraucu ar vasarenem. Dzivot atri mirsti jauns!
|
Sun Nov 23, 2008 1:46 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Wed Apr 30, 2025 5:20 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
40 lapa no 175 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|