Atbildēt pie šī temata 6 lapa no 10 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Nākošais
164
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
Piesiesies, tas tochn. Man aroma 164'ai vasaraa tas trubinjas bija apruusejushas, iedeva TA 2'ieku. Tika pilniigi visas nomainiitas pret jaunaam. Shitaas trubinjas taisa kaadas vaig tais bodees kur tirgo hidrauliku. Vechi uztaisiis peec parauga 1:1 ar veco Wink
bet no kapara - kas ir mikstaaks un dazhos apstakljos - korrode arii uz nebeedu.   visaam ir savi plusi un minusi.. mums vispar paveicas ka uz TA nepeta - no kaada metala tas trubinjas ir...  iedomajies - ja buutu atljajuta tikai mainja uz originalo.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Šodien mainot aizmugurējo rāmi ieplīsa viena no dzelzs bremžu trubiņām, kas pievienota aizmugurējam bremžu regulatoram. Nelielu gabalu nogriezu, uzvalcēju savienojumu un uzliku gumijas trubiņu. TA par šito nepiesiesies?
da izmet to regulatoru nahren ta bez bedam vins taisa tikai problemas es vinus kadus 50 toc esmu izmetis aktuala problema 0000 nevienadas bremzes un ta talak par gumijas slaucinu neteiks neko bet par parejam sapuvusam toc izmetis parvilksana nav darga un aiznem tas dazas stundas man ta ir ikdiena Laughing  Laughing  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alsi rakstīja:
AMV rakstīja:
Piesiesies, tas tochn. Man aroma 164'ai vasaraa tas trubinjas bija apruusejushas, iedeva TA 2'ieku. Tika pilniigi visas nomainiitas pret jaunaam. Shitaas trubinjas taisa kaadas vaig tais bodees kur tirgo hidrauliku. Vechi uztaisiis peec parauga 1:1 ar veco Wink
bet no kapara - kas ir mikstaaks un dazhos apstakljos - korrode arii uz nebeedu.   visaam ir savi plusi un minusi.. mums vispar paveicas ka uz TA nepeta - no kaada metala tas trubinjas ir...  iedomajies - ja buutu atljajuta tikai mainja uz originalo.

Da nee, kaapeec kapara, stainless trubinjas tika sataisiitas Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
Alsi rakstīja:
AMV rakstīja:

Da nee, kaapeec kapara, stainless trubinjas tika sataisiitas Wink

uz TA drixt buut KAPARA trubinjas..!!! !!!,..!!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Labi. Tās bremzes tuvāk TA atrisinās...

Izdomāju uztaisīt aprakstu kā saremontēt nestrādājošu salona ventilatoru 164'ajai.
Lūk arī instrukcija:

Enjoy! Very Happy

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es līdzīgi salaboju vidus konsolē ventilatora regulatora apgaismojuma lampiņu ..... pieklauvēju stiprāk un tā sāka strādāt.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
shura atminjas. Es pret to vietu maucot ar roku, roku normaali sacakareeju  Ffff..fristailo . Peecaak tika veikti noveerojumi ka liikumaa tas ventilators griezh labaak. Panjeemu ar koka gabalinju iespundeeju to ventilatoru, paliidzeeja uz kaadu laiku. Veelaak taapat dabuuju to kasti iznjemt aaraa, izaardiit un  nomainiit ogliites  remonts
welcom to the club 164  naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
par to Amura metodi - palidzes tikai kaadas 10 reizes... pec taam tomer naksies jaukt un mainit motoru vai oglites.  

pats parbaudiju Smile

vel vari paspeleties ar ventilatora motora rotora atspieshanu gultnjos saniski...vel paliidz uz kaadu laiku

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV +100 miljonoff

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
love
http://www.alfabb.com/bb/forums/164-168-1991-1995/110271-offering-95-164q-sale-like-new-recaros-arguably-best-example-country.html

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
love
http://www.alfabb.com/bb/forums/164-168-1991-1995/110271-offering-95-164q-sale-like-new-recaros-arguably-best-example-country.html

Viss jau ir super izlaiziita un taa, bet tie plastmasas saanu uzlikas un bamperi priekshaa pakaljaa : down
Momentaa jaakraaso vienaa kraasaa ar auto  whip

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
+ triljons super

es, pat kljuustot daudz vecaaks kaa tad, kad pirmo reizi dziive ieraudziiju 164 Q4, taa arii nespeeju pienjemt Q4 obvesu. labaakais, ko ar to darit, ir uzlikt FL lielos viendabiigos bamperus. nu, kaa AMV tai ziemas tachkai. un kaa tas viens Arfila taisiitais tumshsarkanais 164 FL Q4 arii bija uztaisiits love

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
un jaasedina hammer kas tas pa dzhipu Doh!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tagad kad Saša ir bišķi pastrādājis pie zaļās 164, pa īstam sāku baudīt v6 powah super

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Tagad kad Saša ir bišķi pastrādājis pie zaļās 164, pa īstam sāku baudīt v6 powah super

Spainis tagad drošivien tiks arvien retāk un retāk rūcināts, ne? Wink

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 6 lapa no 10 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration