Atbildēt pie šī temata 23 lapa no 88 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 86, 87, 88  Nākošais
Alfa 166
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
http://cgi.ebay.co.uk/smoked-black-rear-lights-Alfa-Romeo-166-1998_W0QQitemZ200258233991QQcmdZViewItem?hash=item200258233991&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A10%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tagad var skjunet ari 166

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pēc pāris gadiem moš varēs dabūt rezerves daļas pa labākām cenām  Laughing

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sveiki, alfisti naac !velos atkal iegadaties AR:yo:, soreiz 166to, esmu dzirdejis, ka shis auto biezi luustot un nikjojas, tatad velos uzzinat vajas puses, ka biezak luust, no ka jaauzmanaas perkot, aptuvenas izmaksas   Confused
P.S neesmu kapeikpi*ejs, vnk ar ieprieksejo auto pa servisiem vien dzivojos emo Jau ieprieks paldies super

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzonijs rakstīja:
Sveiki, alfisti naac !velos atkal iegadaties AR:yo:, soreiz 166to, esmu dzirdejis, ka shis auto biezi luustot un nikjojas, tatad velos uzzinat vajas puses, ka biezak luust, no ka jaauzmanaas perkot, aptuvenas izmaksas   Confused
P.S neesmu kapeikpi*ejs, vnk ar ieprieksejo auto pa servisiem vien dzivojos emo Jau ieprieks paldies super

ja ne tur ieposteju , atvainojiet! Embarassed

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
džonij pērc manējo 166 viss ir sataisīts un mašīnā nava nekas jainvestē!!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jancuks rakstīja:
džonij pērc manējo 166 viss ir sataisīts un mašīnā nava nekas jainvestē!!

Rolling Eyes diemzheel es esmu noskatiijis autinju no faterlandes Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nju tad reiķinies ar zobsiksnas maiņu un visiem tiem štruntiem uz kādi 400ls plus vel simpunkti kautkas būs tai mašinai bet manējai ir viss oki un lv tik aptuveni 8meneši

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
bet skaties pats brīva izvēle!!!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
skaidrs, ka noperkot sadi tadi ieguldijum, incee uztureesana Very Happy
P.S ko ta savu pardod? Shocked

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nevaru pavilk divu mašinu kredītus un vel ģimenes problēmas investēju mājas remontā naudu un tagad pēc iespējas atrāk jaatdod, mašīnu pirku tik dēļ  alfavirus un iemīlēju no pirmās dienas tāpēc ar visu satisīju un savedu kārtība'!! naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Shocked tikko izlaidu ar  3.0 super  yo iet lopaa Shocked

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Laikam jau uzturēšana stipri atšķiras no tā, kā paveicas ar konkrēto mašīnu, kas pašam šķiet aktuāli, kas kaitina un kas šķiet pieciešami. Kopumā apkopes jau nav nekāds trakums, sāpīgāk, kad kaut kas noplīst un tā pa nopietno, bet tas jau var gadīties i volvo, i saab, i bmw utt.
Un vēl-nav jau jauna mašīna, ir jālabo, jānomaina kāda detaļa, bet atceries, ka to dari priekš sevis, un ja reiz būsi nomainījis, tuvākajā laikā par to nebūs jāuztraucas. Es vismaz ta sevi mierinu.
Galvenais, ka patīk, pārējais ir otrā plānā.
P.S. manu garāžu neņem galvā, lai  alfavirus nenoplok.
 aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vispar esmu parliecinats bembists:yo:, bet zb tas e38 gada laika nobira automatiska karba, turbina, suuknis, degvielas uknis utt utt pa gadu 2000ls pa pi*elem, bet ta ir ar tiem lietotiem autinjiem  Razz

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzonijs rakstīja:
vispar esmu parliecinats bembists:yo:, bet zb tas e38 gada laika nobira automatiska karba, turbina, suuknis, degvielas uknis utt utt pa gadu 2000ls pa pi*elem, bet ta ir ar tiem lietotiem autinjiem  Razz

ja, ja + piekares gaisa spilveni utt. Vienmēr esmu teicis, ka vienas klases izmaksas ir puslīdz vienādas visām markām.

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 23 lapa no 88 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 86, 87, 88  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration