Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Powerflex - Kā tas darāms
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Drīkst es arī kaut ko pateikšu? Smile  Laughing

Es ar powerflexi strādāju jau 2 gadus un esmu redzējis VIENU sailentbloku, kas ir izjucis, un arī šis izjuka jo bija nepareizi uzlikts. Nezinu, cik viņi iet uz alfām, jo šī ir pirmā tēma, kur kāds sāk to apspriest, bet uz BMW AUDI un VW viņas nokautas kā jau teicu esmu redzējis tikai vienu.

Tie, kas saka, ka Poliuretāns Powerflex izpildījumā ir ciets un auto paliek cietāks, vai esat vismaz paturējuši viņu rokā un paspaidījuši? Ja nē, atbraucies sarunāsim, varēsiet pamīcīties, kā reizi Arfilas kaudze pie manis tikko atnāca, ja jau par Alfu runājam.

Kāds sakars izjātiem amīšiem ar buksēm?
Bukses nepilda absorbētāja funkciju, bet gan nodrošina mezglu kustību, kā arī bukses uzdevums ir nodrošināt lai kustīgajam mezglam nav lieka brīvkustība. Lai lieki materiālu netraumētu komplektā pievienots lubrikans, kurš OBLIGĀTI ir jālieto. Bet ja tomēr nav īsti ticības savām rokām varbūt tomēr uzticēt to profesionāļiem, lai tie uzstāda?
Nekā sarežģīta jau tur nav, bet nu tomēr...

Arī tad, ja Powerflex iet tikpat ilgi kā oriģinālās gumijas (lai arī pieredze liecina ko citu) vai nav lētāk nomainīt bukses nekā plauktus? cik zinu ir. varbūt kļūdos.

Ja ir kādi jautājumi droši jautājiet!

un pirms klausīt vienu tanti, varbūt der palasīt?  Wink

http://powerflex.lv/
http://www.powerflex.lv/pub/Powerflex_bukses.pdf

p.s. mūsu bukses stāv arī uz tādiem auto kā Passat, kas noteikti nav ne sēdināts, ne ciets, bet gan ļoti komfortabls ģimenes auto. Ilgmūžība pret oriģinālo tomēr ir....

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs http://www.powerflex.co.uk/removal.asp 
http://www.powerflex.co.uk/removal.asp

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Auto cietaaks tochna nepaliek Wink To jau uzreiz sapratu peec bukshu uzlikshanas. Liekas Vilsons ar shim piekriit.
Nobeidzaas mana bukse meeginot no tratuaara uztaisiit reni, un no alfas uztaisiit bobsleja ragavas  ferretsex

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
a 166 ar tas bukses pieejamas un kāda cenā!!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man stav powerflexis augsejos plauktos....nekas tur cietaks  nav palicis  remonts

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Un kā tad izjātie amīši NEIETEKĒ bukšu un citas piekares elementu ilgmūžību?
Ir tak starpība vai tu to buksi izšūpini uz pilnu piekares gājienu 1x uz 10 km, jeb uz katru palielāku izcilnīti. hmm

Reāls ( materiāls nevis braukšanas īpašību) ieguvums no powerflex ilgmūžības ir tad ja tu saliec jauniem plauktiem uzreiz. Ja liek veciem plauktiem, tad visdrīzāk ka izbeigsies šarnīrs, kurš kalpo ~ 2x oridžinal bukšu mūžu.Jeb šitās bukses ir pār presējamas?

Bet kā jau iepriekš minēju, tie ir tikai mani novērojumi.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs zstrādājuma un ka šis sav 
nu ar powerflekša buksēm ir tā,ka redz oriģinālā bukse ir plauktā ielīmēta kad notiek plauktam kustība tad šī bukse'plaukta kronšteinā vērpjas,savukārt powerflwksis netiek kronšteinā ielīmēts,bet gan vienkārši iespiests un tādejādi tur nekādas vērpes nav,kronšteinu var ar samērīkgu spēku griezt uz riņķi plauktam ar visu buksi.redz kad parastā bukse iziet no ierindas,tad to arī var griezt uz riņi tikai bez jelkāda spēka pielietojuma,jo tur viss ir sadragāts lupatās.

powerfleksi lietoju nujau +-gadu varētu būt,sāku ar sarkano bellu un pagaidām jaunais samnieks nav devis nekādu ziņu ka tur kautkas būtu slikti(ceru ka arī nedos šajā sakarā),zaļaji bellai augš.plaiktos lietoju nu jau kādus mēnešus četrus un tur arī šķiet ka viss ir kārtībā,nu vismaz kustības nevajadzīgas tur nav nemazākās.

kas attiecas uz to vai ato ir kļuvus dēļ powerflekša cietāks-neomāju vis,jūtīgākas/atsaucīgāks uz vadāmību-man tā šķiet ka ir gan,nedaudz.

Nu tās ir tādas manas domas un pārdomas par šo produktu.Un vēl kas man liek aizdomāties par šī produktu kā labu esam ir tas,ka man ta nesemn sanāca papļāpāt ar Arfilas Sašu par šo produktu,tad šamais arī teica ka esot tagad pasūtijis čupu šā izstādājuma un ka likšot savam GTV arī visu komplektu,jo esot apriebies ik pa trīs vai cik tur tiem mēnešiem mainīt bukses.Šo salikšot un būšot miers kādu labu laiku.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jancuks rakstīja:
jautājums joprojam aktuals Confused  Confused  Cool

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jancuks rakstīja:
jancuks rakstīja:

izliecies?

http://www.racingparts.lv/powerflex-bukses/alfa-romeo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
jancuks rakstīja:
jancuks rakstīja:

izliecies?

sorry tauta nepamanīju mazliet slims esmu Ļoti atvainojos Rolling Eyes  Rolling Eyes  Rolling Eyes  Rolling Eyes  Laughing  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
bet vel tāds jautājums kā būt ja tam plauktam ir tā sucamais pirkst iet uz beigam tad sanāk tik un tā jāpērk jauns plaukts un tam jalīek tās bukses ko???????

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu man domāt,ja plaukta pirksts iet uz beigām tad gan nav liela jēga likt tur iekšā jaunas bukse,lai arī tās var vēlāk pārpresēt.Lieks darbs

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nju gluži manas domas!!!!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
oo, kāda diskusija Smile Cool
Ja plauktam pirksts drīz beigsies, tad toč nav jēgas to darīt, bet nu ir redzēts, ka cilvēki ņem ārā un liek nākamajā auto iekšā, tad jau iekš plauktiem ar var mainīt Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:

Cenas jau skaistas, tik nesaprotu, vai tāsbukses pērkamas komplektā, vai gabalos.
Ja otrais variants, tad, piemēram, 33-šo saimniekiem emo
Rear Beam Tie Bar Bush cena jau pievilcīga izskatās, bet  melns uz balta
cena ta par gabalu...

Teikšu godīgi, nepatīk man tādi tirgotāji (gluži kā Airbaltic), kam cena  super , bet izrādās tā cena tikai tāda neliela daļiņa no īstās cenas...
Cik ir tādi pircēji, kuri pērk vienu buksi?

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration