Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
tirgojas 159
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs tirgojas 159 
Varbūt te būs vieglāk atrast kādu kundi!  Laughing  Cena patreiz ir 14000 LVL ar PVN, bet varu nolaist kaut ko! Līdzi došu Dunlop ziemas riepas uz 17". Nākamnedēļ tiks samainītas eļļas un nomainīti bremžu kluču un veikta apkope pie 45000, tā kā uz nākamajiem 15000 nekas nebūs jāiegulda. Autiņam spēkā ir arī garantija līdz 06.2009. Auto bildes var apskatīt garāžā vai arī ss.lv. Tel. 29226888

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
taa pati GB157?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tā pati, kaut kā nav baigā interese par 159, cik skatos kā visas tirgojas tā tirgojas

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
imis rakstīja:
tā pati, kaut kā nav baigā interese par 159, cik skatos kā visas tirgojas tā tirgojas

par kriizii neesi dzirdeejis?  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es no viena pazīstama latvijā dzīvojoša angļu biznesmeņa/miljonāra sapratu, ka krīze LV itin nemaz ar vēl nav sākusies. Ka odziņas vēl tikai būšot...
Lai būtu kārtīga ekonomiskā krīze, nepietiek ar iekšēju depresiju, IKP kritumu, stagnāciju, utt. Vajag arī ārēju triecienu. Viņš lika uz ASV ekonomikas krahu, kas, slikta razklada rezultātā arī šeit visus nahuj nolaidīs uz grunti.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs 159 1.9 2007 for sale 
tiek pardota 159 1.9 dizels, manual, 2007 gadal, noskrejusi 88 kkm, mella kraasaa ar adas salonu. Defekti nav identificeti.

Super pavasara piedavajuma aktuala cena  5 323 Ls/7 574 €. Cena speka lidz 09.05.2009

Apskatit auto var “Monets” – Rumbula, Rīgas raj., Stopiņu pag., Jaunšķeltu-Daugavpils šosejas 11 km; mob. tālr. – 27006965

Exclamation Moped ne moj, ja tolko objavu postavil. Exclamation

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man patīk šita - Cena speka lidz 09.05.2009  Mr. Green  Kas būs pēc tam? Cena kļūs vēl zemāka?  Razz

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vai tad to atņem banka? aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
yuran rakstīja:
man patīk šita - Cena speka lidz 09.05.2009  Mr. Green  Kas būs pēc tam? Cena kļūs vēl zemāka?  Razz

kas notiks pec tam mes uzinasim pec tam... man nav ne mazakas nojausmas. Kaut kad jau banka velesies atbrivoties no tiem auto... un gan jau kads par kaut kadu cenu ari tos nopirks, jautajums ir tikai kurs un pa cik Wink

es nemeginu pardot, bet tikai informeju par iespejam, kas zin, iespejams kadam ta noder  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu ja līdz 9.05. neviens nepiesakās - drīkst uzdāvināt man aiwa
dāvinātajam zirgam zobos īpaši neblenzīšu... aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
hmmm, man vienu lūdzu 2.4 Q4 SW par šādu cenu  Laughing

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kādēļ gan? Labāk divas, par vēl štuku lētāk un 2h orālā seksa piedevām? naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration