Atbildēt pie šī temata 5 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5
Lambda
Vai esi mainījis LAMBDA zondi savai AR?

18% 18% ( 3 )
81% 81% ( 13 )
Kas ir Lambada? 0% 0% ( 0 )

Balsis pavisam : 16
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Nr.7 rakstīja:
nah tās oriģinālās. Tur vienīgā atšķirība no universālajām ir štepselī, kas oriģ der uzreiz, bet universālai 5min jāpadarbojas ar fēnu/šķiltavām. Un maksā universāklās 30-70% lētāk. Wink

P.S. galvenais, vadiem krāsas nesajaukt. aiwa

:nepopulars_uzskats  :nepopulars_uzskats  :nepopulars_uzskats

un pirms baazt kko izpuuteejaa vajag izveerteet, vai tam baazeejam ir vairaak smadzenes par veikalaa saldeetu vistu.  Ffff..fristailo  emo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
mazliet patoretizeeshu. Zonde izbeidzas no kaa? fiziska speeka iedarbiibaa? paaraak liela karstuma iedarbiibaa? kaa tas var rasties? ellja izpuuteejaa? nepareiz degmaisiijums? par daudz benziina?

ja peedeejaa iespeeja, tad vai nu zonde (universaalaa) no pasha saakuma devusi neatbilstoshu signaalu, vai nu ir sabojaajies kaut kas veel, kas rada to nepareizo degmaisiijumu.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
mazliet patoretizeeshu. Zonde izbeidzas no kaa? fiziska speeka iedarbiibaa? paaraak liela karstuma iedarbiibaa? kaa tas var rasties? ellja izpuuteejaa? nepareiz degmaisiijums? par daudz benziina?

ja peedeejaa iespeeja, tad vai nu zonde (universaalaa) no pasha saakuma devusi neatbilstoshu signaalu, vai nu ir sabojaajies kaut kas veel, kas rada to nepareizo degmaisiijumu.

viss, kas naak aaraa pa izpuuteeju, tas lambdu arii nobeidzina.
Veel iespeejams, ka zondei nedarbojas apsilde (kaa man shobriid) un met aaraa kljuudu ilgis darbinot tukshgaitaa vai mieriigi braucot. Kad saber ogles, tad zonde uzsilst un kljuuda nodziest.
Un vispaar muusu benziins čakarē zondi, jo mūsu benžam lej klāt vairāk spirta nekā citur eiropā. Savukārt spirts sadegot atstāj vairāk skābekļa. Zonde to saprot, ka degviela pa liesu, un kompis ņem un iemaisa vēl treknāku.
Bet var būt man nav taisnība.

Un ir TS morotri kkādu gadu diapazonos, kuriem neder universaalaas. To var redzeet razhotaaja katalogaa, vai piedaavaa universaalo kaa opciju vai nepiedaavaa. Ja nepiedaavaa, tad nevajag teelot pseidogudrinieku un meegjinaat iebaazt visu, kas pa lielu gabalu izskataas liidziigs.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nr.7 rakstīja:
elbee rakstīja:

viss, kas naak aaraa pa izpuuteeju, tas lambdu arii nobeidzina.
Veel iespeejams, ka zondei nedarbojas apsilde (kaa man shobriid) un met aaraa kljuudu ilgis darbinot tukshgaitaa vai mieriigi braucot. Kad saber ogles, tad zonde uzsilst un kljuuda nodziest.
Un vispaar muusu benziins čakarē zondi, jo mūsu benžam lej klāt vairāk spirta nekā citur eiropā. Savukārt spirts sadegot atstāj vairāk skābekļa. Zonde to saprot, ka degviela pa liesu, un kompis ņem un iemaisa vēl treknāku.
Bet var būt man nav taisnība.

Un ir TS morotri kkādu gadu diapazonos, kuriem neder universaalaas. To var redzeet razhotaaja katalogaa, vai piedaavaa universaalo kaa opciju vai nepiedaavaa. Ja nepiedaavaa, tad nevajag teelot pseidogudrinieku un meegjinaat iebaazt visu, kas pa lielu gabalu izskataas liidziigs.

mans domāt, ka es saprast pārāk maz, tapēc ko manam teikt darīt, to šamais izdara.  Ffff..fristailo
un neba toreiz, iesakot zondi, neviens nezināja kas man par auto.  aiwa
tā ka nu tik redzēs kas būs tālāk. 1kārt jau pēc degvielas patēriņa izmaiņām varēs pateikt, kas notiekās.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Redz, nu ar to jau ir jārēķinās, ja pērk universālās / neorģinālās mantiņas:
+ lētāk
- garantijas nekādas
 naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Citāts:

kaut kas liidziigs shobriid ir arii man, nu bet tikai "sākuma stadijā"  shura

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 5 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration