Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Disku Remonts.
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Disku Remonts. 
Tenu ir sanaakusi shaise. Disks normaali sasists un tagad nezinu vai esu ieguvis exclusiivo iespeeju iegaadaaties jaunus diskus, vai ir iespeejams saremonteet esosho. Iepirkt tieshi taadu disku (1gab.) buutu ideaalaakais. Bet diez vai atradiishu. Jaunu, tieshi taadu, vairs OZ maajas lapaa neatrast.
Rementeet tad kur? Kaads ir saskaaries 1:1 ar ko taadu?
Biki pagoogleejot:  www.diskuserviss.lv  un www.riepuserviss.lv piedaavaa taadas iespeejas.

p.s. jociigi, bet riepa veel gaisu pat nelaizh. Pastiprinaataas malinjas riepaam yo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pirms gada pāri apmalei pārbrauktus diskus aizvedu uz Melga.
Saremontēja pa smuko un balansējas bez problēmām.
Es tikai nezinu, vai viņi paši remontē, vai ved kkur.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man kāds paziņa remontēja http://www.diskuremonts.lv/6.lv.html

bija apmierināts ar rezultātu, bet protams, šitik 1:1 viņam nebija.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
domaaju, ka ir remonteejams. no dzirnavielas servisa dodam Kalnciema ielas riepu un disku servisam. vinji taisa aatri un labi.

tikko tieshi redzeeju vinju remonteetu disku, kur liidziigi bija kante no jauna metinaata. bet tev veel vajadzees dabuut toni, droshvien jaakraaso visu disku. leeti toch nebuus. un disks buus zaudeejis savu saakotneejo izturiibu Sad

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kalnciema servissu domaa shito?

Remonteet + kraasot + zaudeeta stipriiba = $
Varbuut tomeer tikt pie jauniem diskiem/a Rolling Eyes Jaasazin cik taads remonts maksam tad var domaat pirkt vai tomeer pielikt piki un pirkt jaunus.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
diska remonts 1/2 no jauna diska cenas
ja var nopirkt vienu, tad  ir vērts domāt, jo labots ir labots, īpaši jau viņa izturība nav palielinājusies
Bez šaubām ja esi jau domājis par visiem 4 jauniem , tad tagad tam ir arī attaisnojums SmileSmile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kaut kas tai bildee nav labi. tas serviss ir labajaa puse, ja brauc aaraa no centra. ritenis tur griezhas uz trotuara.

var arii uz dzirnavielu atvest. uz naakamo dienu disku uztaisiis, Alfa Club biedriem atlaides naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
uzliec aizmugurē, tur arī bik mazāka izturība būs ok.....

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
bmw diska (8.5x17) remonts, ~3.5cm plaisas metinaashana + valceeshana, izmaksaaja ~35ls. kraasoshana buutu veel tik pat.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
kaut kas tai bildee nav labi. tas serviss ir labajaa puse, ja brauc aaraa no centra. ritenis tur griezhas uz trotuara.

var arii uz dzirnavielu atvest. uz naakamo dienu disku uztaisiis, Alfa Club biedriem atlaides naac

Agha, bet vai tas noziimee ka starpnieki dod atlaides gala izpildiitaaja darbam? Ja taa, tad - it's a deal!

Disks jau ir aizmugureejais, ja remontees, tad tur arii paliks peec nokluseejuma aiwa

Taadas cenas jau ir pienjemamas, a to es jau sabijos ka kkur pie 200ls

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
elbee rakstīja:

Agha, bet vai tas noziimee ka starpnieki dod atlaides gala izpildiitaaja darbam? Ja taa, tad - it's a deal!

Disks jau ir aizmugureejais, ja remontees, tad tur arii paliks peec nokluseejuma aiwa

Taadas cenas jau ir pienjemamas, a to es jau sabijos ka kkur pie 200ls

Kā aizmugurējam diskam var tādu robu izgrauzt ?  Shocked

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NIKSONS rakstīja:
Kā aizmugurējam diskam var tādu robu izgrauzt ?  Shocked

Nuuu..., ietve, saansliide, 360°, vairaak ar galvu domaat, utt  Embarassed

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kalnciema servisā pirms gada man teica, ka šie paši nevalcē, bet vedot kautkur... Ja nevalcē, vai tad metina?
Mož tagad savādāk.
Katrā ziņā Daugavas malā (pretī Elkorcentram Krasta ielā), kur pēdējoreiz valcēju diskus, rādīja arī vēl trakāk salauztus, teica, ka valcējot varot salūzt, bet ja salūzīs, tad sametināšot un sataisīšot.
Pieņemu, ka tajā Daugavmalas garāžā varētu būt lētāk kā Kanciemielā...
Vot, vairs neatceros, cik man valcēšana maksāja, bet tajā brīdī man likās ka "par sviestmaizi".

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Labi diskus labo uz Jūrmalenes... braucot virzienā no Jūrmalas uz centru aiz Lidostas viadukta ir Neste, sanāk takā griesties tankā un pie tanka ir riepu māja. Nezinu tā skaitas Raudas iela vai kāda bet ir liela reklāma uz mājas stūra un no Nestes var labi redzēt.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
valvoline rakstīja:
Labi diskus labo uz Jūrmalenes... braucot virzienā no Jūrmalas uz centru aiz Lidostas viadukta ir Neste, sanāk takā griesties tankā un pie tanka ir riepu māja. Nezinu tā skaitas Raudas iela vai kāda bet ir liela reklāma uz mājas stūra un no Nestes var labi redzēt.

Shitenii kaadreiz tika mekleetas riepas. Attieksme pret mani kaa pot., klientu bija taada, ka nosoliijos tur nekad vairs savu degunu neraadit. Ja pashiem nevaig, pashi vainiigi.

Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration