Atbildēt pie šī temata 13 lapa no 343 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 341, 342, 343  Nākošais
Ceļu satiksme (CP, radari, avarijas...)
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
murphy rakstīja:
Man tāda baigā aizdoma, ka aizvakar sabildēja mani gan uz Salu tilta, gan uz Skanstes ielas Mr. Green  emo

Atceros, Vācijā bija pat tiesas lēmums, ka jāmaksā viens sods, jo par vienu un to pašu pārkāpumu drīkst sodīt tikai vienu reizi. Atliek vien iestāstīt, ka abas bildes uztaisītas viena brauciena laikā.
Viens pārkāpums visa brauciena laikā (visu laiku pārsniedz ātrumu)!
Ja būtu apturējuši, tad savādāk.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
altez rakstīja:
murphy rakstīja:
Man tāda baigā aizdoma, ka aizvakar sabildēja mani gan uz Salu tilta, gan uz Skanstes ielas Mr. Green  emo

Pilsētā arī tagad salikuši, maukas?  wtf Nekur tu, cilvēks, vairs normāli nevari pabraukt...
Bet nu kaut kā neticās, ka tie radari fočē pie + 5 km/h. Kaut kur takš Zivtiņš runāja par ātrumu no + 15 vai +20 km/h?  hmm Es brīvos ceļa posmos visu laiku turu + 10 līdz +20km/h. Nekur pagaidām vēl neesmu nobaudījis fotoradaru.

IMO  ments  sāk trakot emo . Kā jau rakstiju, smalko ierīču efektivitāte ir ārkārtīgi zema. 12 protokoli dienā liek uzdot jautājumu - veči, izlielijāties par 80 protokoliem stundā, a kur tad ir ? hmm
pirmajās stundā 80 "pārkāpēji" bija ar 101 km/h un uz labas šosejas Evil or Very Mad . Lai tauta vnk nesāktu trakot, sasolija ka pacels limitus.
Normāli jau neviens īpaši netrako - pabraucot uz 100 pa piem Pleseni, nu nav tā ka bariem dzen garām, bez tam ierīces tiek labi izmidžinātas un spico čaļu detektori šīs ierīces ļauj pamanīt labāk nekā gaisa balonu bezvējainā novakarē. Tāpēc tūlīt būtu jāseko vai nu protokolu lavīnai un txt - tūlīt sekos uzlabojumi statistikā vai atklāsmei, ka pie lielā avāriju skaita ir vainojams ceļu stāvoklis un alkoholiķi pie stūres.
Pie otrās atklāsmes nonāks tāpat, tikai mazliet vēlāk. Jo nav tā, ka pie lielā avāriju skaita būtu vainojami tie, kuri traucas ar + 5 km/h.

Scenario būs tāds - satiksmes drošības padomē Fišermanam uzprasīs - nax joprojām tik daudz avārijas, ko tu esi darijis lietas labā ?
Oooo, es esmu uzstādijs 100 radarus, sastādijis 1M protokolus, strādājam smilshkaste  
Bet kas tad izraisa [smagas] avārijas ? Vai kāds no sodītajiem ir bijis pirms/pēc soda iesaistīts smagā avārijā  Question
Alkaši, un lauku dragreiseri ir zārku meistaru klientu gādātāji Idea
bet cik no tiem ir noķerti ar tavām smalkajām ierīcēm ?
 Embarassed  Rolling Eyes  Crying or Very sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nēesmu saņēmis vēl nevienu vēstuli ar bildem  Confused braucot katru dienu gan ar dienesta auto, gan ar personīgo.. pats par sevi saprotams, ka vienmēr parkāpu ar +20 līdz pat +40 km/h Rolling Eyes
kaut viens vispār bija saņēmis savu foto pa pastu?
Un runājot par avarijām, protams tas ir murgs sodīt tos, kuri pa Jurmalas štrasi brauca ar 101km/h  Mad ja visi iet 110-120, tad īstais pārkāpejs un rediska ir cilvēks, kurš brauks ar 90!

Vispār par radariem šis ir labs - http://www.youtube.com/watch?v=bvtvfSJi2fg
un
http://www.youtube.com/watch?v=7Gba8I5h4wU

Bet īstie otmorozki tik un tā aprikos savas auto ar radar-detektoriem un mierigi pārvietosies pa mūsu celiem.
P.S. Kādam ir atsauksmes par Valentine One?

Pēdējoreiz rediģējis Quattordici Fri Sep 12, 2008 4:03 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vai nu ekonomiskā krīze (kas nemaz nav krīze) pie vainas, vai arī radari ļautiņus iebiedējuši, bet ja agrāk braucot pa pleskaveni +20...30 bija sajūta, ka tikai maisos sportistiem pa kājām pat braucot pa labo joslu.
Tagad braucot ar tiem pašiem +20...30 ir sajūta, ka esmu kkāds uberagresiivais, kas nepaartraukti apdzen/apsteidz.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nr.7 rakstīja:
Tagad braucot ar tiem pašiem +20...30 ir sajūta, ka esmu kkāds uberagresiivais, kas nepaartraukti apdzen/apsteidz.

Very Happy  +1 es arii nesaprotu KAS NOTIEK...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mjaa, shito es arii ljoti stingri peedeejaa laikaa esu pamaniijis. Pat braucot 105km/h mani pa lielcelju neviens neapdzen, pilniigi visiem es tikai eju garaam. Kaadreiz kad arii sanaak sabremzeet jo naak pretii, nevar apdziit. Secinu, ka ljoti liela dalja vispaar ir saakusi nezheeliigi seenjot un brauc ap 85km/h. Laikam jau taa seenju razha shogad ir ko nelabu nodariijusi shoferiishiem.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nr.7 rakstīja:
vai nu ekonomiskā krīze (kas nemaz nav krīze) pie vainas, vai arī radari ļautiņus iebiedējuši, bet ja agrāk braucot pa pleskaveni +20...30 bija sajūta, ka tikai maisos sportistiem pa kājām pat braucot pa labo joslu.

Es tieši to pašu pagājšnedēļ vīkendā pa pleskaveni novēroju. Ar 105 - 115 km/h gāju garām pilnīgi visiem kā stāvošiem.  Shocked Ja kas, esat pamanījuši, ka Cayennes u.tml. subjekti ielās tā kā mazāk palikuši?  Rolling Eyes Vismaz man tas pēdējā laikā dikti acīs krīt.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
Nēesmu saņēmis vēl nevienu vēstuli ar bildem  Confused braucot katru dienu gan ar dienesta auto, gan ar personīgo.. pats par sevi saprotams, ka vienmēr parkāpu ar +20 līdz pat +40 km/h Rolling Eyes
Un runājot par avarijām, protams tas ir murgs sodīt tos, kuri pa Jurmalas štrasi brauca ar 101km/h  Mad ja visi iet 110-120, tad īstais pārkāpejs un rediska ir cilvēks, kurš brauks ar 90!

Vispār par radariem šis ir labs - http://www.youtube.com/watch?v=bvtvfSJi2fg
un
http://www.youtube.com/watch?v=7Gba8I5h4wU

Bet īstie otmorozki tik un tā aprikos savas auto ar radar-detektoriem un mierigi pārvietosies pa mūsu celiem.
P.S. Kādam ir atsauksmes par Valentine One?

Valentīns strādā labi, kaut gan 1 reizi iegāza , es braucu ~150, šie pretī aiz kalna un līkumā ar Volvo, nobremzēju cik spēju pēc 1. Valentīna signāla, bet paņēma uz 127. Secinājums: uz līkumiem un pauguriem nevar trakot, 130max.
Pa pilsētu ir OK, tikai reaģē uz visām durvīm pie shopiem, bet jebkurā gadījumā ja ņem poliči tad signāls ir 2x stiprāks un to var uzreiz atšķirt.  
Uz fotoradariem nav pieredzes, jo nevienu vēl līdz šim neesmu dzīvē redzējis.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Stulbeņi, sadirsuši mūkusalas ielu ar to jauno uzbrauktuvi. Korķis visā ielas garumā no akmens tilta līdz saliniekam.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:

Jā, man viens kolēģis rādīja, noķēruši ar 110 uz jelgavas šosejas emo  c

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ARF rakstīja:

Valentīns strādā labi, kaut gan 1 reizi iegāza , es braucu ~150, šie pretī aiz kalna un līkumā ar Volvo, nobremzēju cik spēju pēc 1. Valentīna signāla, bet paņēma uz 127. Secinājums: uz līkumiem un pauguriem nevar trakot, 130max.
Pa pilsētu ir OK, tikai reaģē uz visām durvīm pie shopiem, bet jebkurā gadījumā ja ņem poliči tad signāls ir 2x stiprāks un to var uzreiz atšķirt.  
Uz fotoradariem nav pieredzes, jo nevienu vēl līdz šim neesmu dzīvē redzējis.

Paldies!
Ka iistais otmorozok izvelos starp Beltronics Pro 4560 un V1  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
reiz neizvelejos V1 del ta, ka nevar atslegt x un k, bet nemitigu viltus pikstesanu neesmu gatavs paciest 45

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
reiz neizvelejos V1 del ta, ka nevar atslegt x un k, bet nemitigu viltus pikstesanu neesmu gatavs paciest 45

nav taisniba, V1 atslēgt/pieslēgt var jebkuru diapozonu bez problēmām.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
2. paaudzes aparaatam tagad var daudz lietu, ko nevareeja vecajam, bet taa cena! uuu!!!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
aa nu sorrry. agraak taa nebija  Embarassed

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 13 lapa no 343 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 341, 342, 343  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration