|
13 lapa no 343 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
murphy rakstīja:Man tāda baigā aizdoma, ka aizvakar sabildēja mani gan uz Salu tilta, gan uz Skanstes ielas 
Atceros, Vācijā bija pat tiesas lēmums, ka jāmaksā viens sods, jo par vienu un to pašu pārkāpumu drīkst sodīt tikai vienu reizi. Atliek vien iestāstīt, ka abas bildes uztaisītas viena brauciena laikā.
Viens pārkāpums visa brauciena laikā (visu laiku pārsniedz ātrumu)!
Ja būtu apturējuši, tad savādāk.
|
Fri Sep 12, 2008 10:31 am |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
altez rakstīja:murphy rakstīja:Man tāda baigā aizdoma, ka aizvakar sabildēja mani gan uz Salu tilta, gan uz Skanstes ielas 
Pilsētā arī tagad salikuši, maukas? Nekur tu, cilvēks, vairs normāli nevari pabraukt...
Bet nu kaut kā neticās, ka tie radari fočē pie + 5 km/h. Kaut kur takš Zivtiņš runāja par ātrumu no + 15 vai +20 km/h? Es brīvos ceļa posmos visu laiku turu + 10 līdz +20km/h. Nekur pagaidām vēl neesmu nobaudījis fotoradaru.
IMO  sāk trakot  . Kā jau rakstiju, smalko ierīču efektivitāte ir ārkārtīgi zema. 12 protokoli dienā liek uzdot jautājumu - veči, izlielijāties par 80 protokoliem stundā, a kur tad ir ?
pirmajās stundā 80 "pārkāpēji" bija ar 101 km/h un uz labas šosejas  . Lai tauta vnk nesāktu trakot, sasolija ka pacels limitus.
Normāli jau neviens īpaši netrako - pabraucot uz 100 pa piem Pleseni, nu nav tā ka bariem dzen garām, bez tam ierīces tiek labi izmidžinātas un spico čaļu detektori šīs ierīces ļauj pamanīt labāk nekā gaisa balonu bezvējainā novakarē. Tāpēc tūlīt būtu jāseko vai nu protokolu lavīnai un txt - tūlīt sekos uzlabojumi statistikā vai atklāsmei, ka pie lielā avāriju skaita ir vainojams ceļu stāvoklis un alkoholiķi pie stūres.
Pie otrās atklāsmes nonāks tāpat, tikai mazliet vēlāk. Jo nav tā, ka pie lielā avāriju skaita būtu vainojami tie, kuri traucas ar + 5 km/h.
Scenario būs tāds - satiksmes drošības padomē Fišermanam uzprasīs - nax joprojām tik daudz avārijas, ko tu esi darijis lietas labā ?
Oooo, es esmu uzstādijs 100 radarus, sastādijis 1M protokolus, strādājam
Bet kas tad izraisa [smagas] avārijas ? Vai kāds no sodītajiem ir bijis pirms/pēc soda iesaistīts smagā avārijā
Alkaši, un lauku dragreiseri ir zārku meistaru klientu gādātāji
bet cik no tiem ir noķerti ar tavām smalkajām ierīcēm ?
|
Fri Sep 12, 2008 3:47 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
Nēesmu saņēmis vēl nevienu vēstuli ar bildem  braucot katru dienu gan ar dienesta auto, gan ar personīgo.. pats par sevi saprotams, ka vienmēr parkāpu ar +20 līdz pat +40 km/h
kaut viens vispār bija saņēmis savu foto pa pastu?
Un runājot par avarijām, protams tas ir murgs sodīt tos, kuri pa Jurmalas štrasi brauca ar 101km/h  ja visi iet 110-120, tad īstais pārkāpejs un rediska ir cilvēks, kurš brauks ar 90!
Vispār par radariem šis ir labs - http://www.youtube.com/watch?v=bvtvfSJi2fg
un
http://www.youtube.com/watch?v=7Gba8I5h4wU
Bet īstie otmorozki tik un tā aprikos savas auto ar radar-detektoriem un mierigi pārvietosies pa mūsu celiem.
P.S. Kādam ir atsauksmes par Valentine One?
Pēdējoreiz rediģējis Quattordici Fri Sep 12, 2008 4:03 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
|
Fri Sep 12, 2008 3:53 pm |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
vai nu ekonomiskā krīze (kas nemaz nav krīze) pie vainas, vai arī radari ļautiņus iebiedējuši, bet ja agrāk braucot pa pleskaveni +20...30 bija sajūta, ka tikai maisos sportistiem pa kājām pat braucot pa labo joslu.
Tagad braucot ar tiem pašiem +20...30 ir sajūta, ka esmu kkāds uberagresiivais, kas nepaartraukti apdzen/apsteidz.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Fri Sep 12, 2008 4:02 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

|
Nr.7 rakstīja:Tagad braucot ar tiem pašiem +20...30 ir sajūta, ka esmu kkāds uberagresiivais, kas nepaartraukti apdzen/apsteidz.
 +1 es arii nesaprotu KAS NOTIEK...
|
Fri Sep 12, 2008 4:06 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
Mjaa, shito es arii ljoti stingri peedeejaa laikaa esu pamaniijis. Pat braucot 105km/h mani pa lielcelju neviens neapdzen, pilniigi visiem es tikai eju garaam. Kaadreiz kad arii sanaak sabremzeet jo naak pretii, nevar apdziit. Secinu, ka ljoti liela dalja vispaar ir saakusi nezheeliigi seenjot un brauc ap 85km/h. Laikam jau taa seenju razha shogad ir ko nelabu nodariijusi shoferiishiem.
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Fri Sep 12, 2008 4:08 pm |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
Nr.7 rakstīja:vai nu ekonomiskā krīze (kas nemaz nav krīze) pie vainas, vai arī radari ļautiņus iebiedējuši, bet ja agrāk braucot pa pleskaveni +20...30 bija sajūta, ka tikai maisos sportistiem pa kājām pat braucot pa labo joslu.
Tagad braucot ar tiem pašiem +20...30 ir sajūta, ka esmu kkāds uberagresiivais, kas nepaartraukti apdzen/apsteidz.
Es tieši to pašu pagājšnedēļ vīkendā pa pleskaveni novēroju. Ar 105 - 115 km/h gāju garām pilnīgi visiem kā stāvošiem.  Ja kas, esat pamanījuši, ka Cayennes u.tml. subjekti ielās tā kā mazāk palikuši?  Vismaz man tas pēdējā laikā dikti acīs krīt.
|
Fri Sep 12, 2008 5:11 pm |
|
 |
ARF
Pievienojies: 07 Sep 2006
Komentāri: 36
Atrašanās vieta: Rīga
|
TheCAT rakstīja:Nēesmu saņēmis vēl nevienu vēstuli ar bildem braucot katru dienu gan ar dienesta auto, gan ar personīgo.. pats par sevi saprotams, ka vienmēr parkāpu ar +20 līdz pat +40 km/h
Un runājot par avarijām, protams tas ir murgs sodīt tos, kuri pa Jurmalas štrasi brauca ar 101km/h ja visi iet 110-120, tad īstais pārkāpejs un rediska ir cilvēks, kurš brauks ar 90!
Vispār par radariem šis ir labs - http://www.youtube.com/watch?v=bvtvfSJi2fg
un
http://www.youtube.com/watch?v=7Gba8I5h4wU
Bet īstie otmorozki tik un tā aprikos savas auto ar radar-detektoriem un mierigi pārvietosies pa mūsu celiem.
P.S. Kādam ir atsauksmes par Valentine One?
Valentīns strādā labi, kaut gan 1 reizi iegāza , es braucu ~150, šie pretī aiz kalna un līkumā ar Volvo, nobremzēju cik spēju pēc 1. Valentīna signāla, bet paņēma uz 127. Secinājums: uz līkumiem un pauguriem nevar trakot, 130max.
Pa pilsētu ir OK, tikai reaģē uz visām durvīm pie shopiem, bet jebkurā gadījumā ja ņem poliči tad signāls ir 2x stiprāks un to var uzreiz atšķirt.
Uz fotoradariem nav pieredzes, jo nevienu vēl līdz šim neesmu dzīvē redzējis.
|
Fri Sep 12, 2008 5:59 pm |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Stulbeņi, sadirsuši mūkusalas ielu ar to jauno uzbrauktuvi. Korķis visā ielas garumā no akmens tilta līdz saliniekam.
|
Fri Sep 12, 2008 5:59 pm |
|
 |
murphy
Pievienojies: 31 Jul 2006
Komentāri: 982
|
TheCAT rakstīja:
Jā, man viens kolēģis rādīja, noķēruši ar 110 uz jelgavas šosejas
_________________ Ex 156 2.0TS Selespeed
|
Fri Sep 12, 2008 6:19 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

|
ARF rakstīja:
Valentīns strādā labi, kaut gan 1 reizi iegāza , es braucu ~150, šie pretī aiz kalna un līkumā ar Volvo, nobremzēju cik spēju pēc 1. Valentīna signāla, bet paņēma uz 127. Secinājums: uz līkumiem un pauguriem nevar trakot, 130max.
Pa pilsētu ir OK, tikai reaģē uz visām durvīm pie shopiem, bet jebkurā gadījumā ja ņem poliči tad signāls ir 2x stiprāks un to var uzreiz atšķirt.
Uz fotoradariem nav pieredzes, jo nevienu vēl līdz šim neesmu dzīvē redzējis.
Paldies!
Ka iistais otmorozok izvelos starp Beltronics Pro 4560 un V1
|
Sat Sep 13, 2008 8:55 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
reiz neizvelejos V1 del ta, ka nevar atslegt x un k, bet nemitigu viltus pikstesanu neesmu gatavs paciest
|
Sat Sep 13, 2008 9:09 pm |
|
 |
ARF
Pievienojies: 07 Sep 2006
Komentāri: 36
Atrašanās vieta: Rīga
|
elbee rakstīja:reiz neizvelejos V1 del ta, ka nevar atslegt x un k, bet nemitigu viltus pikstesanu neesmu gatavs paciest 
nav taisniba, V1 atslēgt/pieslēgt var jebkuru diapozonu bez problēmām.
|
Sun Sep 14, 2008 5:56 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
2. paaudzes aparaatam tagad var daudz lietu, ko nevareeja vecajam, bet taa cena! uuu!!!
|
Sun Sep 14, 2008 6:16 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
aa nu sorrry. agraak taa nebija
|
Sun Sep 14, 2008 8:22 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Sun Apr 27, 2025 2:42 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
13 lapa no 343 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|