Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
2.0 JTS Motora remonts, kur?
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
palaidniex rakstīja:
Ja gribi galīgi sabeigt savu motoru, tad dodies uz Auto Italia.
Netici - paprasi man vai Hamletam...

kaa Hamleta mashiinai btw klaajas? kad nonaaksi liidz tiesai, var pasaukt sho arii. mosh kaadu grupveida prasiibu? xls viss labi? kas veel tur dzineejus ir remonteejis? Wink

Kāds naivums - Hamleta mašīna stāv stūrī ausis nokārusi...
Un Jams ir sazvanīts, viņam, kā izrādās, arī ir vēlme pateikt pāris jaukus vārdus. Viņš bija arī tā domājios - ja kāds ceļ augšā šitos mēslus, tad viņš ir gatavs pievienoties...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Rasskazivaj, palaidniex, ko atoit tavam pelēcītim nodarījis?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:
Rasskazivaj, palaidniex, ko atoit tavam pelēcītim nodarījis?

Viņiem rokas laikam līkas, nespēj salikt dzinēju kā nākās, lai tas eļļu nerītu pēc garantijas remonta, kas veikts glābjot spriegotājruļļa noskūtas zobsiksnas sekas...
Tur tāds vecs motorists, iespējams, ka nav slikts un ir pieredzējis, bet kā nākas secināt - nav iemācījies apkopt jaunākas paaudzes dzinējus. Vecu golfa motoru moš liek ar aizvērtām acīm, bet nedz prata salikt Hamletam dzinēju, nedz prata man, kā arī ir dzirdēti citi AR dzinēji, kas pēc dzinēja remontiem ir sākuši ēst vairāk eļļas...
Iemesli ir aptuveni zināmi...

Pēdējoreiz rediģējis palaidniex Thu Sep 04, 2008 5:47 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kā es sapratu, mana Alfa tieši pēc tam ka Auto Italijā tika mainīta zobsiksna saka rīt eļļu. Secinājums - gumijas netika pielīmētas vai mainītas.
Labi, piezvanīšu uz Modena Motors, ceru ka tur strādā tiešām speci. Nauda jau ir otra lieta..

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
un kaads sakars zobsiksnas mainjai ar elljas riishanu?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
un kaads sakars zobsiksnas mainjai ar elljas riishanu?

ja mainīta tikai zobsiksna - tad nekādas, ja mainīta zobsiksna un nezkāda iemesla dēļ vērts vaļā dzinējs - tad cita štelle...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Īpašnieks teica ka mainīja tikai zobsiksnu ar ruļļem, pēc servisa izdrukam spriežot tā tas arī bija. Fuj.. es jau baidījos, ka auto italijas "meistari" kautko remontējuši dzīnejā. Tātad nekāda sakara nav.

Bet kā dzīnejs ar 80 tūk. noskrējienu, kuram nebija nekad norauta sīksna, kurš nebija pārkārsis un tajā neviens nebija aizmirsis skrūvgriezi, rīt eļļu nenormālā daudzumā  shifty

Un jaa neviens nebija dzīneja iekšā, tad vai var oiģinālās vārstu gumijas nomirt pie tāda noskrējiena? Vai, nedod dievs, gredzeni?? Tas viss man liekās maz ticams.. bet AROMA gaitā apēdā 1.5 litru eļļas. Skaidrs, ka dzīnejs bija nēžēlīgi griezts, bet paļubomu kaut kas nav kārtībā.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
1.5l uz cik cik kilometriem?

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu cik.. Rīga - Tukums - muižas, ūdenskritumi, pili, skudrupūznis - Rally - Atpūta - Ventspils - Rīga..
domāju ka ap kādiem 800 km. Nu ne vairāk par 1000

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
liidz litram uz 1000 it kaa skaitaas ok. un jo vairaak griezh, jo vairaak norij. varbuut JTS dzineejiem ir pastiprinaata apetiite? hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
liidz litram uz 1000 it kaa skaitaas ok. un jo vairaak griezh, jo vairaak norij. varbuut JTS dzineejiem ir pastiprinaata apetiite? hmm

Rūpnīcas noteiktā norma esot 600 ml uz 1000 km, vis kas virs ir par daudz...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Varbūt tomēr uz 10 000 km ?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pf.. ja man būtu 1.5l uz 10 000km es būtu kluss kā ezis  Evil or Very Mad

BTW atradu very interesting info par JTS dzīnejiem
http://forum.alfa156.net/forum/forum_posts.asp?TID=37964&PN=1
Autors raksta, ka visiem 2.0 JTS motoriem, kuri tika ražoti pirms 04. 2003. ir liela šaize.

Tjfu-tjfu mans autiņš ir ražots vēlāk...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
Pf.. ja man būtu 1.5l uz 10 000km es būtu kluss kā ezis  Evil or Very Mad

BTW atradu very interesting info par JTS dzīnejiem
http://forum.alfa156.net/forum/forum_posts.asp?TID=37964&PN=1
Autors raksta, ka visiem 2.0 JTS motoriem, kuri tika ražoti pirms 04. 2003. ir liela šaize.

Citāts:
Alfa Romeo keeps its mouth shut because of the large amount of vehicles affected by this, so, they also won't cover costs of replacing the parts.

Mad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:

eperaa parbaudiiji? ja nemaldos tavs sarkanais TI ir no taas partijas, ko Auto Torino ievilka isi pirms likvidacijas, varetu but 2003. gada beigas  Rolling Eyes

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration