Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Dzinēja apmaiņa 156 1.6 TS
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man te nesen viens pazīstamais izveica līdzīgu operāciju uz 147, viņš gan pats strādā servisā, bet sapratu ka tas diezgan īzī

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Varbūt vispirms ir vērts painteresēties arī citās vietās par darba izmaksām? Ideāls variants būtu privāti sarunāts normāls meistars + detaļas gāda pats. Nemaz tik dārgi var arī nesanākt.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
cits jautājums - a kas dzinējam nogāja greizi... šāles? varbūt sākt ar to nomaiņu? vismaz noņemt karteru un apskatīties var Smile ja ir pareizie štrumenti tas ir paveicams pa vienu vakaru, ja nē, nu tad... em... shura

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ega rakstīja:
cits jautājums - a kas dzinējam nogāja greizi... šāles? varbūt sākt ar to nomaiņu? vismaz noņemt karteru un apskatīties var Smile ja ir pareizie štrumenti tas ir paveicams pa vienu vakaru, ja nē, nu tad... em... shura

Kartera noņemšanai pareizo T45 (laikam) ar pietiekoši garu kātu nemaz tik viegli dabūt nav...

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu tur ir tieši tāda veida niansītes shura + kādu skrūvi uz bikšu stiprinājuma var sanākt nolauzt...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Atvainojos, ja kļūdos, bet man šķiet, ka topika autors diez kāds skrūvētājs un autoatslēdznieks nebūs. Toties noteikti radu/paziņu lokā kāds ir, kas par normālu ciparu varētu nokonstatēt vainu un savest braucamo kārtībā. Ja runa neiet par elektroniku, tad savādāk AR ir diezgan parasts iekšdedzes dzinējs, no kura nevajadzētu baidīties.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tur jau tā lieta ka pats nekāds es speciālists neesmu un līdz ar to arī objektīvi spriest nemāku par izmaksām. Autoservisā par darbu vien kautkādi 19Ls stundā kur nu vēl nenormālais detaļu uzcenojums. Tā piemēram mainīju šarnīru, par to man nprasīja 53Ls. Pēc tam internetā pameklēju identisku ražojumu un atradu tepat pie Leišiem var dabūt par ~30Ls.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nav ko dzīt uz servisu kur jāmaksā par stundām nevis padarīto. Piem., kad man bija motorshaden, es aizvilku līdz Lubānas ielas servisam, atstāju, process gāja 2 mēnešus, bet toties es nemaksāju par stundām, bet par apjomu.
Precīzi neatceros, bet ap tiem pašiem 750 - 800 Ls sanāca, bet apjoms bija pamatīgs: kloķene, bloka slīpēšana, šāles, zobsiksnas maiņa, visas eļļas filtri utt. NU, vārdu sakot, gandrīz jauns motors. Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es ar kadreiz stradaju lubanas iela tagad sanceju limbazu puse katra zina manas cenas ir uz pusi zemakas ka riga (28397250) Laughing

Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration