Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4
chip tuning
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
...
re ku ePers

pievienots Rokasgraamatai

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kas mums ar JTS čipiem? Kur meklēt? Zaodno painteresēšos par filtriem, elbee ko tu sev esi uzlicis? Nedaudz pastāsti lūdzu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
JTS pie 4 lambdazondeem, pliistoshaam siksnaam, 166Zs no 2.0L atmosfeernieka, veel tikai chips pietruukst Doh!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Šovakar atkal (ceturto reizi) satiku Ganibu Dambī Prelude 2.2 vTec, japan version ar 200Hp un vēl + kautkādu tuningu, kā parasti līdz ~100 km/st ar atslēgto ASR esmu priekšā, pēc tam, kad es ieslēdzu trešo viņš sāka vinnēt  Rolling Eyes
Principā man nav nekādas īpašas ambicijas, kā arī es ļoti labi saprotu ka čips + filtrs + siņie pisalki neko īpaši nedos, GTA is the right way, bet nu intereses pēc... kadi ir varianti un kādam jabūt budžetam.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ja nu tieshaam ljoti gribas kautko dariit, tad pirmais buutu izpluude.

IMHO pirms taa gan labaak piestraadaat pie piekares  Wink

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
cik man zinaams,tad AR elektroniskajiem MAFiem baigi nepatiik visaadi tur SPOOORTA filtri.Meedzot aatri iet bojaa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Aha, paldies par info.
Izplude JTSam bus diezgan dārgi taisīt 4 lambu dēļ Sad ja izņemšu KATus tad aizmugureie zondi saks mūrgot.

Runajot par piekari (sorry par OFFT) ja es zinatu kas par amišiem un atsperem iet oriģinālā Ti piekarei, tad butu vieglāk, jo tik un tā drīz jamaina amiši. Pēc tām pamazam ielukšu Powerflexu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
Aha, paldies par info.
Izplude JTSam bus diezgan dārgi taisīt 4 lambu dēļ Sad ja izņemšu KATus tad aizmugureie zondi saks mūrgot.

Runajot par piekari (sorry par OFFT) ja es zinatu kas par amišiem un atsperem iet oriģinālā Ti piekarei, tad butu vieglāk, jo tik un tā drīz jamaina amiši. Pēc tām pamazam ielukšu Powerflexu

Domaa Ti piekarei tiek lietoti citi amiishi nekaa parastai 156 ? Man domaat ka nee. Izveele amishiem ir ljoti vienkaarsha. Vai nu Bilstein B6 vai nu Koni Dzeltenie.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Aktivi lasu angļu un krievu forumus un neko isteniba par Ti piekari nav zinams  Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
Aktivi lasu angļu un krievu forumus un neko isteniba par Ti piekari nav zinams  Sad

Shitos atradi:
http://alfaowner.com/Forum/general-alfa-discussion/102062-156-ti-sw-suspension.html
http://cars.lycos.co.uk/cars/equipment/Detail.aspx?deriv=28951

Tomeer ir kaukaadi savaadaaki amiishi, jo seviski aizmuguree  Smile  Un izskataas ka var likt virsuu GTA amiishus  Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Hmmm... ir rakstīts, ka Ti piekarei ir self-leveling Nivomat amiši un lowered suspention.
Nu tad sorry, kada jēga mainit tadu piekari uz parastiem Koni vai Billstein?

Meklēšu info par GTA piekari un Ti piekari, jo tagad ir pavisam interesanti Idea

sakšu jauno temu, šeit tas ir galīgi garam

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
Kas mums ar JTS čipiem? Kur meklēt? Zaodno painteresēšos par filtriem, elbee ko tu sev esi uzlicis? Nedaudz pastāsti lūdzu.

hvz kaa JTS dzineejiem. man ir BMC CDA filtrs, izpuuteejs ar vienu mazu bunduliiti pakaljaa un Squadrachips, kas ljauj griezt pa 300 rpm vairaak un bish pamaina aizdedzi un laikam jau gaisa benziina attieciibu arii. jaalej tikai 98 zupa. uz stenda es ta arii neesmu bijis. komenteet ieguvumus nevaru, bet iet labi, man viss patiik Smile

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration