Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Bleķu labošana
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Bleķu labošana 
Pēdējā laika ir sanācis tā, ka man mašīna ir sakusi darboties kā magnēts, un nu ir parādījušies visādi nesmukumi. Esmu nolēmis tos beidzot satasiīt, tad nu arī interesējos:
KUR
PA KĀDĀM NAUDĀM
KĀDA KVALITĀTE
ir taisījis mašīnai bleķus. Respektīvi ir apskrāpēts un iebuktēts priekšējais bampers, kā arī šofera pusē ir bukte( plaukstas lielumā).

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Esu pārbaudijis vienu darbnīcu Slokas 55.m.b.26629666.kvalitāte yo cena manuprāt arī,par aizmugurējo durvju buktes likvidēšanu un un pārkrāsošanu samaksāju 100ls.Pārkrāsoj tā,ka vispār nevar radzēt,ka tas ir darīts.neatšķiras ne krāsu toņi,ne kas .

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
Esu pārbaudijis vienu darbnīcu Slokas 55.m.b.26629666.kvalitāte yo cena manuprāt arī,par aizmugurējo durvju buktes likvidēšanu un un pārkrāsošanu samaksāju 100ls.Pārkrāsoj tā,ka vispār nevar radzēt,ka tas ir darīts.neatšķiras ne krāsu toņi,ne kas .

Nu ja tev taa kraasa, spaktele un kas tur veel peec gada buus normaa tad viss ok. Cena jau protams "Iz oblastji fantastiki"  yo
Vispaar jau shitaadas adreses vai patureet kaadaa zelta graamataa  horse

P.S. Nav gadienaa bildes, kaa pirms un peec remento ?  Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  

tas ir pēc remonta.

labotas un pārkrāsotas ir tikai aizmugurējās durvis.kā man stāstija tā kantora šefs,tad neesot pareizi pārkrāsot tikai defektēto virsmu,jo tādejādi neesot iespējams salaist kopā jauno ar veco.pareizi esot tā,ka uzlaiž virsū arī nedefektētajām detaļā krāsojumu jauno,tādejādi vecais ar jauno ideāli saplūst un nav redzams.

Pēdējoreiz rediģējis vilsons Tue May 27, 2008 10:52 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
starp citu, man Arfila peedeejo reizi pakaljvaaku visnotalj labi nokraasoja. tonis saskan perfekti (pelekajam metalikam to ir baigi gruuti uztraapiit), nokraasots smuki, salikts kvalitatiivi. shoreiz man nav ko piebilst Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
starp citu, man Arfila peedeejo reizi pakaljvaaku visnotalj labi nokraasoja. tonis saskan perfekti (pelekajam metalikam to ir baigi gruuti uztraapiit), nokraasots smuki, salikts kvalitatiivi. shoreiz man nav ko piebilst Wink

Savus Cup slieksnjus un prieksheejo luupu ari devu Arfilai kraasot. Vinji sadarbojas ar kautkotur. Viss tika izdariits super Iedevu galiigi netiiru (ziema) auto bez plastmasinjaam, sanjeemu saskruuveetu, nokraasotu un smuki nomazgaatu yo
Tiesa cipars pavisam citaads nekaa augstyaak piemineetais  aiwa , bet darbs ar citaads bija.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration