Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
alfa 155
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs alfa 155 
ka ir ar 155tajam uz rudeni gribetos nopirkt Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  ko var kads ieteikt Confused

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ar 155 viss ir labi naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nepeerc rudenii. peerc tagad- ir kaareiz  viena ljooti gliita sudrabkraasas 155 2.0TwinSpark. Citad visu laiku tikai zvana brachkam un piedava pret bembjiem mainities!  Laughing

ja kas - PM

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es man likas zinu to alfiņu laba jau ir bet man tagad beidzot jatiek pi pravām un tad citadi butu zel adot mentiem Crying or Very sad  bet vispar vasara es braukaju ar rolleriem  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
ar 155 viss ir labi naac

Lielos vilcienos - jā!  smokin
Sīkāku info var pasearchot tepat forumā.  owned  Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es ieteiktu papriekšu pavizināties ar kādu golfu, lai ir ko mentiem atdot, un lai pēc tam var alfu izjust ne tikai braukt. Tas tā in general.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
155 ar automatisko gangeni ir redzeta????? Confused  Confused  Confused

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
golfu nozags. nav labi. labaak fordu vai opeli. bet vislabaak mazdu. vismaz neluuziis tik daudz kaa paareejie Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
alfa kaa pirmaa mashiina? uhh... neiesaku... itsevihskji jaudiigu njemt.. pirmkaart gruuti pierasts iesaaceejiem ( no offence) otkaart- kaardinaajums spiest griidaa...
jo kaa piem saliidiznaaja viens choma senciits- ja njemtu manu alfu un piem toyotu- iesaaceejs alfu noslaapeetu 100 reizhu pirms uzsaaktu braukt, toyotu nevienu reizi... tas nu ir fakts

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
esmu izmeginajis gan golfus gan citus  spainus nu nafig Mad  Mad  Mad  Mad  vienigi 460 volvo bija kaut cik, kopuma esmu nomainijis jau kadus 30 autinus    un sapratis ka gribu tikai alfu un neko citu Laughing  vispar ja nebutu audi un vw es butu bezdarbnieks Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing

Pēdējoreiz rediģējis koijotins Fri May 02, 2008 11:43 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pagaans rakstīja:
alfa kaa pirmaa mashiina? uhh... neiesaku... itsevihskji jaudiigu njemt.. pirmkaart gruuti pierasts iesaaceejiem ( no offence) otkaart- kaardinaajums spiest griidaa...
jo kaa piem saliidiznaaja viens choma senciits- ja njemtu manu alfu un piem toyotu- iesaaceejs alfu noslaapeetu 100 reizhu pirms uzsaaktu braukt, toyotu nevienu reizi... tas nu ir fakts

Nu nez, nav jau tik traki ar to "pirmā auto sindromu". Pa lielam, ja vienmēr ir kabatā kāda kaudzīte ar rezerves $, tad neredzu argumentus, kāpēc ņemt kaut kādu golfu vai mazdu. Starpība ir tāda, ka alfa ir auto ar jūtām, un slikti uzturēta sniegs tieši to pašu pretīm, respektīvi - zobusāpes.  Wink Teiksim, uz vecu audi tās zobusāpes būs krietni mazākas - viss klabēs un grabēs, bet kaut kā braukt tik un tā varēs.  shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pagaans rakstīja:

V6 nevar noslaapeet pat visiesaakoshais iesaaceejs Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
mazdas man bija 2 gab, vairak negribu neko pa vinam dzirdet pust atri un sametinat svaki Mad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
un ka ir ar nedaudz uzsistam 155 alfam lidz rudenim varetu sabuvet.... Confused

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nav jau taa, ka Alfas neruusee. re ku 155 bagaazhas nodaliijums. zem tepikjiisha  Cool

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration