Atbildēt pie šī temata 27 lapa no 33 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 31, 32, 33  Nākošais
Arfila
Novērtē ar atzīmi!

5 20% 20% ( 17 )
4 32% 32% ( 27 )
3 25% 25% ( 21 )
2 21% 21% ( 18 )

Balsis pavisam : 83
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
par Daugaupili atvērto Fiat grupas centru kads kaut ko zinas. kas tur ir un kā tur nava?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Я в своё время имел счастье ремонтироваться в этом сервисе. Тогда он ещё не специализировался на итальянских авто и назывался AutoKada. Могу сказать, что в восторге не был, особенно, когда тебя обманывали. Вообщем ничего хорошего про них не могу сказать. А в Даугавпилсе есть много хороших мотористов, которые без проблем заменят тебе ремень.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jā,tikai neaizmirsīsim tādu momentu,ka lai nomainītu alfai zobeni ar ruļļiem ir nepieciešami speciāli sadaleņu fiksatori kuri   ir nebūt visos servisos melns uz balta

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu jā. Piekrītu. Tomēr Daugavpilī ir daudz Alfas un visi kaut kur maina zobsiksnu, bet tajā Autokadā es nevienu Alfu vēl neredzēju. Tatad, kaut kur visam šīs Alfas ir remontējas. Laikām tur arī ir visas speciālas iekārtas. Vispar es savam dīzeļim mainīju zobsiksnu pats, bet dīzelim tas nav tik grūti, ka benzīnam. Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
Jā,tikai neaizmirsīsim tādu momentu,ka lai nomainītu alfai zobeni ar ruļļiem ir nepieciešami speciāli sadaleņu fiksatori kuri   ir nebūt visos servisos melns uz balta
Zobenes maiņa vairāk atkarīga no meistara kvalifi kācijas,man rada gabals ar20 g.stāžu,twinsparkam zobeni nomainīja 2 st.,par 30ls,manā acu priekšā pats  salika metkas,neizmantoja nekādus  speciālos koduktorus.Pēc viņa vārdiem,Alfai,tas viglāk iun ērtāt izdarāms nekā daudziem citiem auto,kaut vai mana vi,nam bija pirmā Alfa ar T.S,tie spec. palīglidzekļi nāk katram otram auto,dēļ tiem rūpnīcā uz zobratim vairs neliek metkas kā vecajiem auto. Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
alfām mainot zobsiksu rulīšus obligāti jāmaina vai var noteik labs vai slikts rulitis?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
martisska rakstīja:
alfām mainot zobsiksu rulīšus obligāti jāmaina vai var noteik labs vai slikts rulitis?

Nu nezinu nevienu,kas mainot zobeni būtu atstājis vecos ruļļus.TĀ NEDĪKST UN DOMĀJAMS KA ARĪ NAV VĒLAMS DARĪT.ir tā,ka tie ruļļi nodilst tā pat kā zobene.tad jau varbūt tu nomaini ruļļus a siksnu atstāj veco,ja pēc skata ir vēl OK?!!! naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
martisska rakstīja:
Rullīts šodien var būt labs,bet pēc 10T.km var izbeigties,labāk salikt visu jaunu un par to aizmirst uz gadiem.Rullīši nav tik dārgi lai uz tiem ekonomētu,rullīšus maina visiem auto ne tikai Alfai.Man siksna ar ruļļiem pirms gada izmaksāja ap65 ls.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
supinator rakstīja:
Rullīts šodien var būt labs,bet pēc 10T.km var izbeigties,labāk salikt visu jaunu un par to aizmirst uz gadiem.Rullīši nav tik dārgi lai uz tiem ekonomētu

BINGO Exclamation

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
martisska rakstīja:

Nu nezinu nevienu,kas mainot zobeni būtu atstājis vecos ruļļus.TĀ NEDĪKST UN DOMĀJAMS KA ARĪ NAV VĒLAMS DARĪT.ir tā,ka tie ruļļi nodilst tā pat kā zobene.tad jau varbūt tu nomaini ruļļus a siksnu atstāj veco,ja pēc skata ir vēl OK?!!! naac
Ja ar vizuāli ir OK labāk mainīt,jo rullīšos galvenais ir gultnis,kas mirst nost,sāk karst,plasmasa zobiem gals klāt,noklemmē,utt.Dzinējs iznīcinās!!!!!!!! violent

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Citāts:
Man siksna ar ruļļiem pirms gada izmaksāja ap65 ls.

kur tagad varētu atrast lētāko variantu,jo es atradu pa 96 Ls vēl bez darba  Mad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Klausies, ja gribi atrast kaut ko lētāk, tad nopirksi Golfu vai B4 vai vēl kaut ko. Tev jāzin, ka dārgs auto prasa daudz naudas apkopšanai. Vai jāmācas un remontē auto pats, lai kaut kā ekonomēt.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
martisska rakstīja:
Citāts:
Man siksna ar ruļļiem pirms gada izmaksāja ap65 ls.

kur tagad varētu atrast lētāko variantu,jo es atradu pa 96 Ls vēl bez darba  Mad
Nezinkā šodrīd,bet kad nopirku Alfu pagājušogad,zobsiksnu DAYCO,ruļļi INA pirku Grossauto,pirmais veikals kuram zvanīju.eļļas filtru iepriekš nopirku PULATOR ap5 ls,nesen nomainīju MANN FILTER ap 12ls,tā kā grūti spriest inflācija laikam.Es gribu samainīt agregātu rievsiksnu 7PK1954 tā sāk bišķi uzbuksēt un uzsvilpt,pūtu virsū ķīmiju palīdz uz nedēļu.Tā rivsiksna Lubančikā pie Jāņa maksā 17 ls to ar ņemšu.Kāds tavam auto ir dzinējs? smokin

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu es gan 18l TSam zobeni ar ruļļiem un V62.5l ruļļus pirku Auto Favorītstanī kas blakus Skajam uz Jūrmalenes.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
mainiju un mainīšanu gan uzticu arfila meistariem.

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 27 lapa no 33 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 31, 32, 33  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration