Autors |
Ziņojums |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
 Bremzes
kameer tuseej pa muzeju mashiinai tika saremonteetas bremzes- jauni diski, kluchi, shkjidrums, suportu remonts un taa. pilnai laimei veel shljaucinjas trukst. tas taa ievadam. taalaak izklaastiishu probleemu, par kuru liidz shim biju tikai dzirdeejis. jaunie diski izgaajshnedeelj tika paarbaudiiti lietuvas plashajas aarees un viss ir labi, bremzee, nemet, bet. chiikst. saakumaa mazliet, tad vairaak. un tagad jau taa normaali chiikst. ka vecs taksometrs Volga. skalji, spalgi un ilgi. ko dariit? likt citas uzlikas? puust kaut kaadus aerosolus uz uzlikaam? pagriezt skaljak radio? gaidiit kameer piedilst, mosh izzuud taa skanja? kas par uzlikaam, iisti neatceros. vieniigaas, kas AF bija uz vietas.
|
Mon Oct 09, 2006 10:45 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Esot kaukāda kuiņa, ko zieķējot starp kluci un supportu tāda zapte... esot pret čīkstēšanu
es gan tam
isti neticu
vēl ir versija - uzlikt cita ražotāja klučus!
_________________ in Busso we trust...
|
Mon Oct 09, 2006 10:47 am |
|
 |
smic
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Man ir tāds aerozols. Pagrabā mētājas. Zieķē hvz kur (uz diskiem? klučiem?)
Varu atdāvināt.
Man 155 čīkstēšana pārgāja, kad jaunie kluči pieslīpējās kārtīgi pie jaunajiem diskiem. Pēc kādiem pāris simtiem km.
_________________ @Scmic
|
Mon Oct 09, 2006 11:10 am |
|
 |
Lauris
Viesis
|
 Re: Bremzes
elbee rakstīja:kameer tuseej pa muzeju mashiinai tika saremonteetas bremzes- jauni diski, kluchi, shkjidrums, suportu remonts un taa. pilnai laimei veel shljaucinjas trukst. tas taa ievadam. taalaak izklaastiishu probleemu, par kuru liidz shim biju tikai dzirdeejis. jaunie diski izgaajshnedeelj tika paarbaudiiti lietuvas plashajas aarees un viss ir labi, bremzee, nemet, bet. chiikst. saakumaa mazliet, tad vairaak. un tagad jau taa normaali chiikst. ka vecs taksometrs Volga. skalji, spalgi un ilgi. ko dariit? likt citas uzlikas? puust kaut kaadus aerosolus uz uzlikaam? pagriezt skaljak radio? gaidiit kameer piedilst, mosh izzuud taa skanja? kas par uzlikaam, iisti neatceros. vieniigaas, kas AF bija uz vietas.
Vajadzētu saprast kādas firmas kluči ir uzlikti - tas iesākumam.
Nebūtu slikti zināt arī kaut ko par diskiem. Bet kamēr mēs to nezinam, pastāstīšu savu pieredzi.
Diezgan bieži ir sastopamas šādas situācijas, kad čīkst!
Tie kas tirgo bremzes saka ka problēma esot visā sistēmā - tipa suporti, stiprinājumi u.t.t.
Mēs to ārstējam tā,
Uzliekam labus bremžu diskus - tādus kas ir cieti. Tad liekam virsū klučus, kas savukārt ir tādi mīkstāki - tos parasti var dabūt Autofavorītā, vai arī sarkanos Ferodo.
Bet neizlēdzam arī iespēju piedāvāt OR klučus, jo tie praktiski nekad nečīkst.
|
Mon Oct 09, 2006 11:14 am |
|
 |
Presto
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 1969
|
Veči, visas zaptes un aerosolus iebazt dziļi d...ā, ja. Tas ne velna nepalīdz. Pēc tam ir vēl trakāk!!!
|
Mon Oct 09, 2006 2:04 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
ok, brauks uz AF, lai shie mekle kluchus, kas nechiikst  pa celjam laikam Autoit ar jaaiebrauc, "check engins" atkal deg
|
Mon Oct 09, 2006 2:13 pm |
|
 |
Oga
Member of

Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
elbee rakstīja:ok, brauks uz AF, lai shie mekle kluchus, kas nechiikst pa celjam laikam Autoit ar jaaiebrauc, "check engins" atkal deg 
http://www.elksni95.lv/
|
Mon Oct 09, 2006 2:16 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
|
Mon Oct 09, 2006 2:20 pm |
|
 |
Edc
Member of

Komentāri: 3475
1999 Alfa-Romeo GTV
|
Kā neņem, Tu paskatījies. tur ir 2 uz pārdošanu un 3 uz jaukšanu. Bet GTV tur būs "ekskļuziv"
|
Mon Oct 09, 2006 2:22 pm |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
elbee rakstīja:ok, brauks uz AF, lai shie mekle kluchus, kas nechiikst pa celjam laikam Autoit ar jaaiebrauc, "check engins" atkal deg 
Nomierinies, pabrauc, un viņi beigs čīkstēt paši no sevis! Detaļām ir jāsastrādājas.
_________________ @Scmic
|
Mon Oct 09, 2006 3:07 pm |
|
 |
Presto
Komentāri: 1969
|
Edc rakstīja:Kā neņem, Tu paskatījies. tur ir 2 uz pārdošanu un 3 uz jaukšanu. Bet GTV tur būs "ekskļuziv" 
Tikai tie modeļi kaut kā neatbilst rakstītajam. lohi kaut kādi
|
Mon Oct 09, 2006 3:18 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
smic rakstīja:elbee rakstīja:ok, brauks uz AF, lai shie mekle kluchus, kas nechiikst pa celjam laikam Autoit ar jaaiebrauc, "check engins" atkal deg 
Nomierinies, pabrauc, un viņi beigs čīkstēt paši no sevis! Detaļām ir jāsastrādājas.
es jau esmu gandriiz shtuku km novaaleejis, nekas tur nesastradajas, chiikst tikai ar vien skaljak
|
Mon Oct 09, 2006 3:33 pm |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
atvelc un strauji pabremzē. Man sarkanajai ar čīkstēja. Bet nu pārgāja, ka tev saka. Ja nu baigais stress iedošu tev to aerosoli. Noskrūvē riteņus un sapūt. Man palīdzēja. uz īsu brīdi. pec tam atkal sāka čīkstēt. Pēc tam pats no sevis pārgāja. pavisam.
_________________ @Scmic
|
Mon Oct 09, 2006 3:35 pm |
|
 |
Zenons Spranda
Komentāri: 104
|
smic rakstīja: Man palīdzēja. uz īsu brīdi. pec tam atkal sāka čīkstēt. Pēc tam pats no sevis pārgāja. pavisam.
Šitā ir viena itin reāla remonta metode, tikai diemžēl nepastāvīga.
Man vismaz 3 reizes ir gadījies, ka aizbraucu uz servisu ar konkrētām sūdzībām, bet tur servisā viss ir kārtībā. Mašīna pati no sevis salabojusies.
Vismaz lētāk sanāk...
R.
|
Mon Oct 09, 2006 7:13 pm |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
IMO čīkst tādēļ, ka diski jauni. Diski ir cietāki nekā kluči - lai gan virsma ir gluda, tā tomēr nav pavisam gluda. Un diskiem vajag vairāk laika, lai pieslīpētos - kaut kā tā.
Nepretendēju uz zinātnisku teoriju, bet man tā iešāvās prātā tikko...
_________________ @Scmic
|
Mon Oct 09, 2006 7:17 pm |
|
 |
|