Autors |
Ziņojums |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
3000ls alga par ljaunu nenaktu, ja bez GTV gribas arii dziivokli, sievu, beernus, celjojumus...
kaapeec nepirkt 10gadiigu 200k km noskreejushu GTV:
1) tas pliisiis visnegaidiitaakajos un nepiemeerotaakajos brizhos
2) uztureeshanas izmaksas nav prognozeejamas. shtrunts, ka daargi, galvanais, ka tev vienmeer buus jaatuur taads kaa rezerves fonds, tipa pashapdroshinaashanaas.
3) baigi nepraktisks ka ikdienas auto. ciets, zems, neeerts, skaljsh utt.
par izmaksaam esmu rakstijis arii agraak. ieveertee shito orienteejosha priekshstata guushanai http://www.alfaworkshop.co.uk/alfa_gtv_history.shtml
par konkreto mashiinu neko nezinu, nekomenteeshu.
|
Mon Oct 09, 2006 11:15 am |
|
 |
Oga
Member of

Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Taatad meeginaashu komenteet.
1) kaapeec "nee". Taapeec, ka ir citas prioritaates un uzdevumi. Taapeec, ka ir svariigaakas lietas peedeejaa laikaa par, kaut skaistu un azartisku, tomeer dzelzsgabalu. Taapeec, ka vajag ikdienas auto un GTV gruuti par taadu nosaukt, ja vien neesi jauns un/vai vientulsh psihs  Divus auto savukaart ne varu nedz arii gribu uztureet. 4 riepu komplekti, 2 elljas mainjas un turklaat tas viens no vinjiem ir visu laiku jaaskruuvee un jaapucee.
2) bet... ja kaadam(-ai) tomeer taas praktiskaas lietas ir plusmiinus vienaldziigas un/vai ikdienaa nav nekur daudz jaabraukaa, tad shis nu ir aparaats, kas ir jaanjem. Par shaadu cenu var nopirkt tikai paruuseejushu opel astru  Tas GTV leetaaks vairs nekljuus nekad.
|
Mon Oct 09, 2006 11:21 am |
|
 |
Pass
Pievienojies: 02 Aug 2006
Komentāri: 48
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo GTV
|
Morientes rakstīja:Jaa, saki kaapeec ne. Es arii gribu zinaat
Nav taa ka vajag 3000Ls algu lai uztureetu to auto. Es, protams, saprotu, ka tas nav golfs, bet tomeer...
Peec tehniskajiem raadiitajiem skatos, ka bendzhu eed ar meeru. Vismaz saliidzinot ar 156 2.5 ?
Visbeidzot, vai varam sarunaat test drive?
Bendzu ed tapat ka AR 156 2.5.
Test drive varam sarunat pat sodien vakara vai ritdien vakara (pec darbas).
Naudu vajag steidzami !
Ja sodienas / ritdienas pienemsi lemumu ka nemsi manu GTV tad runasim par papildus bonusiem.
_________________ GTV 2.0 V6 TB
|
Mon Oct 09, 2006 11:22 am |
|
 |
Pass
1996 Alfa-Romeo GTV
|
Oga rakstīja:Taatad meeginaashu komenteet.
1) kaapeec "nee". Taapeec, ka ir citas prioritaates un uzdevumi. Taapeec, ka ir svariigaakas lietas peedeejaa laikaa par, kaut skaistu un azartisku, tomeer dzelzsgabalu. Taapeec, ka vajag ikdienas auto un GTV gruuti par taadu nosaukt, ja vien neesi jauns un/vai vientulsh psihs Divus auto savukaart ne varu nedz arii gribu uztureet. 4 riepu komplekti, 2 elljas mainjas un turklaat tas viens no vinjiem ir visu laiku jaaskruuvee un jaapucee.
2) bet... ja kaadam(-ai) tomeer taas praktiskaas lietas ir plusmiinus vienaldziigas un/vai ikdienaa nav nekur daudz jaabraukaa, tad shis nu ir aparaats, kas ir jaanjem. Par shaadu cenu var nopirkt tikai paruuseejushu opel astru Tas GTV leetaaks vairs nekljuus nekad.
1) 100% piekritu
2) 101% piekritu
|
Mon Oct 09, 2006 11:24 am |
|
 |
Pass
1996 Alfa-Romeo GTV
|
elbee rakstīja:3000ls alga par ljaunu nenaktu, ja bez GTV gribas arii dziivokli, sievu, beernus, celjojumus...
kaapeec nepirkt 10gadiigu 200k km noskreejushu GTV:
1) tas pliisiis visnegaidiitaakajos un nepiemeerotaakajos brizhos
2) uztureeshanas izmaksas nav prognozeejamas. shtrunts, ka daargi, galvanais, ka tev vienmeer buus jaatuur taads kaa rezerves fonds, tipa pashapdroshinaashanaas.
3) baigi nepraktisks ka ikdienas auto. ciets, zems, neeerts, skaljsh utt.
par izmaksaam esmu rakstijis arii agraak. ieveertee shito orienteejosha priekshstata guushanai http://www.alfaworkshop.co.uk/alfa_gtv_history.shtml
par konkreto mashiinu neko nezinu, nekomenteeshu.
aga  tapec tu ari brauca ar GTV
|
Mon Oct 09, 2006 11:26 am |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Turklaat nebuut ne pirmaa GTV taa vinjam  Galiigi debils tas elbee!
|
Mon Oct 09, 2006 11:35 am |
|
 |
Morientes
Pievienojies: 12 Sep 2006
Komentāri: 150
1996 Alfa-Romeo GTV
|
Hmm
Nu man vajag ikdienai, bet uz darbu man nieka 10km turp atpakalj.
Esmu diezgan jauns un nepraktisks. (lai neteiktu psihs  ).
Gjimenes man nav, kas buutu jaaliek uz aizmugureejaa benjkja. Vareetu gan buut probleemas ar sleepeem.
Cik vinjsh eed braucot pa shoseju taa mieriigi  ?
Cik Ls meenesii videeji aiziet apkopei? Saprotu - neprognozeejams, bet tomeer...
|
Mon Oct 09, 2006 11:36 am |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
|
Mon Oct 09, 2006 11:39 am |
|
 |
Pass
1996 Alfa-Romeo GTV
|
Morientes rakstīja:Hmm
Nu man vajag ikdienai, bet uz darbu man nieka 10km turp atpakalj.
Esmu diezgan jauns un nepraktisks. (lai neteiktu psihs ).
Gjimenes man nav, kas buutu jaaliek uz aizmugureejaa benjkja. Vareetu gan buut probleemas ar sleepeem.
Cik vinjsh eed braucot pa shoseju taa mieriigi ?
Cik Ls meenesii videeji aiziet apkopei? Saprotu - neprognozeejams, bet tomeer...
Es ikdiena braucu ~ 50 km (lidz darbai un atpakal), no tas - puse pa soseju. minimali kas man izdodas pa soseju bija ~ 8.3 L / 100 km pie ~ 85 - 95 km / st. Bet ilgi izturet nav iespejams.
|
Mon Oct 09, 2006 11:44 am |
|
 |
Morientes
1996 Alfa-Romeo GTV
|
Nu davai ka tad atraksti - osha@tvnet.lv
Sarunaasim testdrive lai es saprastu vai patiik tik ljoti lai nokljuutu shii auto verdziibaa.
|
Mon Oct 09, 2006 1:09 pm |
|
 |
elbee
Member of

Komentāri: 21646
|
Morientes rakstīja:Nu davai ka tad atraksti - osha@tvnet.lv
Sarunaasim testdrive lai es saprastu vai patiik tik ljoti lai nokljuutu shii auto verdziibaa.
izbrauc. un ne tikai kvartaalu, bet kaadu stundu pa dazhaadiem celjiem, segumiem, situacijaam un tad jau redzees- patiik vai nee. ja buus smaids liidz ausiim un bezmiegs klaat, tad var njemt ciet. ja ne taa ka ljoti, tad labaak nepirkt.
|
Mon Oct 09, 2006 1:24 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
Morientes rakstīja:Nu davai ka tad atraksti - osha@tvnet.lv
Ar šo auto testdraivā jāizbrauc divās vietās
1) biķernieku iela līdz JUglas papīrfabrikai, lai saprastu cik viņš labs
2) Gaisa tilts pie VEF, lai saprastu, cik viņš šaūsmīgs
_________________ es atgriezos 3 x
|
Mon Oct 09, 2006 1:35 pm |
|
 |
Morientes
1996 Alfa-Romeo GTV
|
elbee rakstīja:Morientes rakstīja:Nu davai ka tad atraksti - osha@tvnet.lv
izbrauc. un ne tikai kvartaalu, bet kaadu stundu pa dazhaadiem celjiem, segumiem, situacijaam un tad jau redzees- patiik vai nee. ja buus smaids liidz ausiim un bezmiegs klaat, tad var njemt ciet. ja ne taa ka ljoti, tad labaak nepirkt.
ok, pirmaam kaartaam paarbaudiishu dzelzhu izturiibu un droshiibas spilvenus
bezmiegs no taa vien, ka domaaju par shitaada briinuma pirkshanu
ss.lv veel shitaads joks paraadiijies - http://ss.ss.lv/msg/lv/56/2757/110244/UngIHkllQw==.html
kaadi komentaari?
|
Mon Oct 09, 2006 1:40 pm |
|
 |
Pass
1996 Alfa-Romeo GTV
|
arba rakstīja:Morientes rakstīja:Nu davai ka tad atraksti - osha@tvnet.lv
Ar šo auto testdraivā jāizbrauc divās vietās
1) biķernieku iela līdz JUglas papīrfabrikai, lai saprastu cik viņš labs
2) Gaisa tilts pie VEF, lai saprastu, cik viņš šaūsmīgs

drosi ! piekare nekas negrab !
Cels uz papirfabriku vnk superigs, ipasi ja taja braukt 120 - 160 km /h
Gaisa tilts - ari bez problemam !
|
Mon Oct 09, 2006 1:49 pm |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Morientes rakstīja:elbee rakstīja:Morientes rakstīja:Nu davai ka tad atraksti - osha@tvnet.lv
ok, pirmaam kaartaam paarbaudiishu dzelzhu izturiibu un droshiibas spilvenus
bezmiegs no taa vien, ka domaaju par shitaada briinuma pirkshanu
ss.lv veel shitaads joks paraadiijies - http://ss.ss.lv/msg/lv/56/2757/110244/UngIHkllQw==.html
kaadi komentaari?
Da nu izbeidz. GTV vs 164 ir kaa saliidzinaat Itaaliju un Islandi. Abas skaistas un pa savam silda sirdi, bet nekaa liidziiga taam nav. Es njemtu GTV viennoziimiigi.
|
Mon Oct 09, 2006 1:54 pm |
|
 |
|