Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Pardodu GTV
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
Cik viņš ir nogājis ?
Kādas viņam ir bremžu mašīnas ?
Kas tur par tiem 300 jādara ?
Un 2 pilnīgi debili jautājumi Smile
Kā viņa strādā logu tīrītāji ?
Ko viņam rāda priekšējie miglinieki ?

nobraukums 219000 km (pa LV ~ 30000 km)
Sasha no Arfila pusmenesi atpakal teica ka kompresija un turbina idealjniks (ja tu jauta ar tadu nodomu), un ja masinu nesasitisi ap stabu tad skries vel loti ligi un labi !
Jamaina aizm. gultnis, jasametina izputeju (vai jasamaina blive taja, nezinu) un drosivien ka k-kas vel. Es tie 300 LVL uzrakstiju ''ar rezerve''  Smile
Logu tiritaji strada ideali, bez problemam
Ka saprast ko rada pr. miglinieki ? TA tikko izieta, parbaudija ari migliniekus - viss rada ok.  Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Viņš ir dzirdējis par GTV migliniekiem un logu tīrītājiem "labas atsauksmes". Miglinieki sakusuši, nav lēts prieks. Logiu tīrītāji beidzas parasti tad kad tos visvairāk vajag.  Laughing

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu tipa... Pofig par tiem migliniekiem Smile 166 piemeeram bez migliniekiem VISPAAR neko neredz Very Happy Bet tas pofig.
Motors un turbo ir labi, saki? Salons nav BAIGI izjaats? Noskreejiens protams pamatiigs, bet nu mljin par 3400 (3300?) EUR...! Jaanjem! Smile Es gan nez kaa man tur pasham sanaaks. Nav iisti kur baazt 2 mashiinas un nez vai GTV ir tas, ko gribeetos kaa 2. mashiinu, bet nu... Ech... izdziivoshu weekendu ar domu un tad pirmdien redzees.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Nu tipa... Pofig par tiem migliniekiem Smile 166 piemeeram bez migliniekiem VISPAAR neko neredz Very Happy Bet tas pofig.
Motors un turbo ir labi, saki? Salons nav BAIGI izjaats? Noskreejiens protams pamatiigs, bet nu mljin par 3400 (3300?) EUR...! Jaanjem! Smile Es gan nez kaa man tur pasham sanaaks. Nav iisti kur baazt 2 mashiinas un nez vai GTV ir tas, ko gribeetos kaa 2. mashiinu, bet nu... Ech... izdziivoshu weekendu ar domu un tad pirmdien redzees.

Salons uz 95% ok. 3300 EUR - OK, un bez smadzenes cakaresanas  Smile
''Motors u turbo'' iet loti labi, bet ari pastav chiptuning kas dod vel 40 zs un bus tev 241 zs !
IMHO GTV ir tiesi tas ko janem ka 2 masinu vai ka 1 bet tad jaatsakas no daziem ''sedan vai vagon'' plusiem !

Ja trukst naudu - sameties ar Arbu  Smile  vai panem kreditu uz iso periodu !

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu, KUR dabuut naudu un KAS iisti ir GTV, es taa kaa zinaashu Smile Vispaar varbuut ka paveicas un chals no manis nopeerk 166 jau riit Very Happy Tad es Tev riit zvaniishu (atsuuti PM ar telefonu) un braucam paarraxtiit Very Happy

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Nu, KUR dabuut naudu un KAS iisti ir GTV, es taa kaa zinaashu Smile Vispaar varbuut ka paveicas un chals no manis nopeerk 166 jau riit Very Happy Tad es Tev riit zvaniishu (atsuuti PM ar telefonu) un braucam paarraxtiit Very Happy

Skatie PM.  Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
psihi shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
psihi shura

Nepljaapaa. Par shito ciparu buutu baigi zheel, ja aizietu kaadam punkjeedaajam...
PS: Milaanaa redzeeju GTV kaa elbee 1:1, man liekas, ka pat diski bija identiski, ar V6, antispaarninsh uttuc.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
elbee rakstīja:
psihi shura

Nepljaapaa. Par shito ciparu buutu baigi zheel, ja aizietu kaadam punkjeedaajam...
PS: Milaanaa redzeeju GTV kaa elbee 1:1, man liekas, ka pat diski bija identiski, ar V6, antispaarninsh uttuc.

TAm auto jau ir 10 !!!!!!! gadi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kuram? Tam, kursh elbee vai tam kuru te paardod? Un kaada jel starpiiba, cik vinjam gadu? GTA 2000 Bertone vispaabaa buus kaa minimums 30 gadu vecs Razz Un tad? Skaidrs, ka shrotinsh. Bet shitaa cena uzdzen baigu spriedzi...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Veel neesi nopaardevis? Man buutu taa kaa nopietna interese.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Morientes rakstīja:

Vel ne.
Ar Ogu pagaidam neizdodas satikties... ta ka masina vel pardodama.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pass rakstīja:
Morientes rakstīja:

Vel ne.

Ir pienemts leemums, ka es tomeer ne. Paraudaashu spilvenaa un cereesim, ka kaads normaals cilveeks ar juutaam sho nopirks...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Pass rakstīja:
Morientes rakstīja:

Vel ne.

Ir pienemts leemums, ka es tomeer ne. Paraudaashu spilvenaa un cereesim, ka kaads normaals cilveeks ar juutaam sho nopirks...

OK, labi.
Vismaz skaidrs ka ne.
p.s. vnk interesanti - kapec ''ne'' ?
ja negribi atbildet - neatbildi  Cool

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jaa, saki kaapeec ne. Es arii gribu zinaat Smile
Nav taa ka vajag 3000Ls algu lai uztureetu to auto. Es, protams, saprotu, ka tas nav golfs, bet tomeer...
Peec tehniskajiem raadiitajiem skatos, ka bendzhu eed ar meeru. Vismaz saliidzinot ar 156 2.5 ?
Visbeidzot, vai varam sarunaat test drive?

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration