Atbildēt pie šī temata 11 lapa no 396 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 394, 395, 396  Nākošais
Ko varat pateikt par šo konkrēto Alfu?
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
sarunā kronās būs ~23 reizes lētāk kā latos...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
un veel, tie nav nekaadi Speedline, parasti Azev Sad

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
to jau varēja redzēt pēc bildes, ka tie ir AZEV, bet AZEV noteikti nav sliktākais. Tie nav nekādi rial uc lētie diski...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Rekur ir puslīdz ciešama 155

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:
Rekur ir puslīdz ciešama 155

ha, velk uz V6? Wink tas uz ko es skatos ir leets daudz maz praktisks braucamais-maucamais, ko nav zheel. monstercar jau man ir  Embarassed

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
un ko domājat par šito?
http://ss.ss.lv/msg/lv/54/2696/107828/Un4AHUtkQg==.html

p.s. mana sarkanā ir pārdota Smile

Pēdējoreiz rediģējis smic Sat Oct 07, 2006 6:48 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu ja nobraukums ir pareizi uzrakstīts tad jābrīnās, ka vēl kopā turās   crazy  crazy  crazy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
zeenjaa rakstīja:
nu ja nobraukums ir pareizi uzrakstīts tad jābrīnās, ka vēl kopā turās   crazy  crazy  crazy

nobraukums ir 288 000 km. Es domāju, vai kāds zin šo auto.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee kadu labu laiku atpakaļ pētīja lv 75to piedāvajumu. Varbūt arī ši pagadījās.
No arpuses vel izskatas tā nekas, vismaz bildēs rūsa nelec acīs.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Edc rakstīja:
elbee kadu labu laiku atpakaļ pētīja lv 75to piedāvajumu. Varbūt arī ši pagadījās.
No arpuses vel izskatas tā nekas, vismaz bildēs rūsa nelec acīs.

es ar shito pat izbraucu. kad gribeeju pirkt, paardeveejs kaut kur pazuda, taa arii nenopirku Wink mashiina pamatiigi nobraukta, bet labi tas, ka joprojaam kustas, tiek lietota ikdienaa, remonteeta un kopta, cik speeki un liidzeklji atljauj. par sho cenu var njemt njegljadja. ruuseejusi ir, bet saliidzinoshi maz. pozitivi, ka joprojaam ir visas origjinaalaas detaljas, moldingi, shmoldingi (lai arii shtruntiigas), neviens tuuners nav klaat kjeeries. protams, vinja neiet, nebremzeejas un nestuureejas Wink

ja godiigi, kaut arii 300ls nau nauda, labaak 2x daargaaku samekleet kaut kur siltajaas zemees. taa nebuus ruuseejusi, buus remonteeta ar origjinaalajaam rezdaljaam utt. un 3l V6 dzineeju... http://www.autoscout24.de/home/index/detail.asp?ts=7309034&id=1s1isalbhtl&source=as24_inseratsg_detail_ueberschrift

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sveiki, kungi, biju skatities vienu alfu 156 1.9jtd, radās viens jautājums, varbūt jumsir kādi komentāri: Pie iedarbināšanas un motora noslāpēšanas dzirdama īslaicīga čīkstonja, it kā siksnas nočīkstētu, par ko tas varētu liecināt?

tnx 4 advice

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
droši vien ģeneratora siksnas spriegotājrullis(tm)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
sveiki visiem, ieregestrejos lai uzzinatu sho to par 155 alfu,  http://ss.ss.lv/msg/lv/56/2779/111138/UngMGkBqQQ==.html  shis te mani interese, protams nav nekas ipashs, bet man ka studentam vajag kaut ko ne par 3000 vai 5000 t.eur.... ka ir ar tadu auto? dzinejs? ritosha remontu izmaksas? paldies visiem ieprieksh  Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
bite rakstīja:
sveiki visiem, ieregestrejos lai uzzinatu sho to par 155 alfu,  http://ss.ss.lv/msg/lv/56/2779/111138/UngMGkBqQQ==.html  shis te mani interese, protams nav nekas ipashs, bet man ka studentam vajag kaut ko ne par 3000 vai 5000 t.eur.... ka ir ar tadu auto? dzinejs? ritosha remontu izmaksas? paldies visiem ieprieksh  Smile

jaaprasa lietotaajam vilkam Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
bite rakstīja:

jaaprasa lietotaajam vilkam Wink

2+ gadu laikā ne reizi nav bijušas problēmas. Pārsvarā visi izdevumi uz ritošo, gadā kopējie izdevumi ~250Ls.

Pēdējoreiz rediģējis Vilks Mon Oct 16, 2006 6:31 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 11 lapa no 396 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 394, 395, 396  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration