|
1 lapa no 2 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
Sonx
Pievienojies: 09 Mar 2008
Komentāri: 4
Atrašanās vieta: Jelgava
|
 Gribu sev iepirkt 156'o :D
Domāju ka šis ir mūžsenais jautājums, bet tik un tā labprāt vēlreiz dzirdētu komentus par 156 alfu.
Ir doma iegādāt ap '99-'02 1,9 JTD, lai ikdienā vizinātos uz darbu [Jelgava-Rīga].
Ir daudz dzirdēts par to ka itāļiem i neizturīgi dzelži, kā ir ar 156'o? Vai pie regulāras vizināšanās ritošā daļa normāli kalpos, vai ātri vien būs jāsāk čubināt?
|
Sun Mar 09, 2008 1:36 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
buus jaasaak aatri vien  vieniigais, ka 156 piekaree nav nekaaiipashi sarezhgjiita vai daarga
|
Sun Mar 09, 2008 1:45 pm |
|
 |
Sonx
|
elbee rakstīja:buus jaasaak aatri vien vieniigais, ka 156 piekaree nav nekaaiipashi sarezhgjiita vai daarga 
Ar kādām summām man būtu jārēķinās?
|
Sun Mar 09, 2008 1:49 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
|
Sun Mar 09, 2008 2:10 pm |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Ar sadu nobraukumu 156 JTD uzturesana tev izmaksas aptuveni 70-100 latus menesi.
|
Sun Mar 09, 2008 2:13 pm |
|
 |
shadow_man
Pievienojies: 08 Aug 2007
Komentāri: 310
Atrašanās vieta: Rīga, Imanta
|
Kapēc gribi tieši 1.9 JTD? Patēriņs jau īpaši neatškirsies no 2.4, bet jauda gan. Mans 1.9 tos 6-7 ēd.
Par piekari elbee taisnība, ja sataisīsi tad kādu laiku ies, cik, tas uz Latvijas ceļiem jau vairs nav paredzams
|
Sun Mar 09, 2008 8:32 pm |
|
 |
Aivars
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 374
Atrašanās vieta: Jelgava/Rīga
|
man jau gandrīz 2 gadus ir 156 1,9 JTD dīzeļalfa, ar kuru ikdienā braucu no Jelgavas uz Rīgu un atpakaļ. Šo 2 gadu laikā esmu pārlasījis visu priekšējo ritošo daļu. Izmaksāja ~ 300 Ls kopā ar darbu. Ja šāda summa jāiegulda reizi 2 gados, tad mēnesī tas izmaksā aptuveni 15 Ls. Eļļu, vizinoties šādā maršrutā, mainu reizi 3 mēnešos. Pie reizes mainu degvielas filtru. Izmaksas - apm. 25 Ls ( ~8 Ls/mēn.) Riepas divos gados 1 komplekts vasaras, 1 kompl. ziemas. - 300 Ls (~15 Ls/mēn.) Pie šāda noskrējiena reizi 2 gados nāksies mainīt siksnas + ruļļus. Tas būs ~ 200 Ls (~ 8 Ls/mēn). Vēl šādi - tādi neparedzēti sīkumi - 5 Ls/mēnesī. Kopā mana alfas uzturēšana man izmaksā aptuveni 50 Ls/mēn.
Protams, tas tādā gadījumā, ja nenotiek k-kas baiss (nosprāgst augstspiediena sūknis, dienasgaismā izlaužas klanis vai kas tml).
Protams, ja ar alfu plāno nevis katru dienu vienkārši izbaudīt patīkamu braucienu uz darbu un atpakaļ, bet visa ceļa garumā cīnīties un performēt, tad visas augstāk minētās izmaksas vari reizināt vismaz ar 3.
|
Sun Mar 09, 2008 8:39 pm |
|
 |
Sonx
|
Aivars rakstīja:man jau gandrīz 2 gadus ir 156 1,9 JTD dīzeļalfa, ar kuru ikdienā braucu no Jelgavas uz Rīgu un atpakaļ. Šo 2 gadu laikā esmu pārlasījis visu priekšējo ritošo daļu. Izmaksāja ~ 300 Ls kopā ar darbu. Ja šāda summa jāiegulda reizi 2 gados, tad mēnesī tas izmaksā aptuveni 15 Ls. Eļļu, vizinoties šādā maršrutā, mainu reizi 3 mēnešos. Pie reizes mainu degvielas filtru. Izmaksas - apm. 25 Ls ( ~8 Ls/mēn.) Riepas divos gados 1 komplekts vasaras, 1 kompl. ziemas. - 300 Ls (~15 Ls/mēn.) Pie šāda noskrējiena reizi 2 gados nāksies mainīt siksnas + ruļļus. Tas būs ~ 200 Ls (~ 8 Ls/mēn). Vēl šādi - tādi neparedzēti sīkumi - 5 Ls/mēnesī. Kopā mana alfas uzturēšana man izmaksā aptuveni 50 Ls/mēn.
Protams, tas tādā gadījumā, ja nenotiek k-kas baiss (nosprāgst augstspiediena sūknis, dienasgaismā izlaužas klanis vai kas tml).
Protams, ja ar alfu plāno nevis katru dienu vienkārši izbaudīt patīkamu braucienu uz darbu un atpakaļ, bet visa ceļa garumā cīnīties un performēt, tad visas augstāk minētās izmaksas vari reizināt vismaz ar 3.
Respect =) tas bija tas ko gribēju redzēt =)
|
Sun Mar 09, 2008 9:45 pm |
|
 |
muuris
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
Sonx rakstīja:Aivars rakstīja:man jau gandrīz 2 gadus ir 156 1,9 JTD dīzeļalfa, ar kuru ikdienā braucu no Jelgavas uz Rīgu un atpakaļ. Šo 2 gadu laikā esmu pārlasījis visu priekšējo ritošo daļu. Izmaksāja ~ 300 Ls kopā ar darbu. Ja šāda summa jāiegulda reizi 2 gados, tad mēnesī tas izmaksā aptuveni 15 Ls. Eļļu, vizinoties šādā maršrutā, mainu reizi 3 mēnešos. Pie reizes mainu degvielas filtru. Izmaksas - apm. 25 Ls ( ~8 Ls/mēn.) Riepas divos gados 1 komplekts vasaras, 1 kompl. ziemas. - 300 Ls (~15 Ls/mēn.) Pie šāda noskrējiena reizi 2 gados nāksies mainīt siksnas + ruļļus. Tas būs ~ 200 Ls (~ 8 Ls/mēn). Vēl šādi - tādi neparedzēti sīkumi - 5 Ls/mēnesī. Kopā mana alfas uzturēšana man izmaksā aptuveni 50 Ls/mēn.
Respect =) tas bija tas ko gribēju redzēt =)
Bet nesapriecaajies, jo šie ieguldījumi būs. Un viņi būs jau pirmā 1/2 gada laikā. Tādēļ atceries, ja pērc Alfu, pērc cik labu vien vari atļauties, nevis lētāko ko vari dabūt.
|
Sun Mar 09, 2008 9:51 pm |
|
 |
Sonx
|
Aivars rakstīja:man jau gandrīz 2 gadus ir 156 1,9 JTD dīzeļalfa, ar kuru ikdienā braucu no Jelgavas uz Rīgu un atpakaļ. Šo 2 gadu laikā esmu pārlasījis visu priekšējo ritošo daļu. Izmaksāja ~ 300 Ls kopā ar darbu. Ja šāda summa jāiegulda reizi 2 gados, tad mēnesī tas izmaksā aptuveni 15 Ls. Eļļu, vizinoties šādā maršrutā, mainu reizi 3 mēnešos. Pie reizes mainu degvielas filtru. Izmaksas - apm. 25 Ls ( ~8 Ls/mēn.) Riepas divos gados 1 komplekts vasaras, 1 kompl. ziemas. - 300 Ls (~15 Ls/mēn.) Pie šāda noskrējiena reizi 2 gados nāksies mainīt siksnas + ruļļus. Tas būs ~ 200 Ls (~ 8 Ls/mēn). Vēl šādi - tādi neparedzēti sīkumi - 5 Ls/mēnesī. Kopā mana alfas uzturēšana man izmaksā aptuveni 50 Ls/mēn.
paldies un respect =) tas bija tas ko gribēju redzēt =)
|
Sun Mar 09, 2008 10:05 pm |
|
 |
Presto
Komentāri: 1969
Atrašanās vieta: Rīga
|
smic rakstīja:Ar sadu nobraukumu 156 JTD uzturesana tev izmaksas aptuveni 70-100 latus menesi.
Es teiktu tuvāk 100 Ls
_________________ Presto - tas nozīmē ātri (drīz)
|
Mon Mar 10, 2008 9:58 am |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
muuris rakstīja:Tādēļ atceries, ja pērc Alfu, pērc cik labu vien vari atļauties, nevis lētāko ko vari dabūt!
Savaadaak buus liels prieks, kad mashiinu paardosi.
|
Mon Mar 10, 2008 11:37 am |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Trax rakstīja:muuris rakstīja:Tādēļ atceries, ja pērc Alfu, pērc cik labu vien vari atļauties, nevis lētāko ko vari dabūt!
Interesanti zināt, kurai mašīnai ir savādāk
|
Mon Mar 10, 2008 11:49 am |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
Nikson, manai bija iipashi - ush ja to znaju.
|
Mon Mar 10, 2008 11:59 am |
|
 |
muuris
Member of

Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
NIKSONS rakstīja:Trax rakstīja:muuris rakstīja:Tādēļ atceries, ja pērc Alfu, pērc cik labu vien vari atļauties, nevis lētāko ko vari dabūt!
Interesanti zināt, kurai mašīnai ir savādāk 
Tā jau itkā ir ar visām AM, bet spriežot pēs ss un reklama sludekļiem, tad pagaidām cilvēki to nesaprot un iepērkot 2000gada AR pa 2000 eiropas naudiņām "tiko no svalkas" un brīnās kā tad tā, motors takš spīdēja, kas klanim nepatika  Un panesās basņas par Itāļu makaronu, ne auto, izgatavotāju mākslu
|
Mon Mar 10, 2008 12:43 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Mon Apr 28, 2025 3:22 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
1 lapa no 2 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|