Oga rakstīja:
Nu nepeerc Nav jau spiesta lieta. Tirgus aatri vien noteiks, kas izdariits pareizi un kas - nee. SAABus, redz, peerk izcili slikti muusdienaas. Taa ka jaaglobalizee ar meeru. Papeeti to 159. Manupraat kaareiz apdares materiaalos utt. ir veikts plats solis uz priekshu...
kameer ir runa par dzineeju bloku, es iipashi nesatraucos un arii par kvalitaati ne, taa jau kopsh 156/166 Alfaam ir OK, mani uztrauc taa unifikaacija, kuras rezultaataa atshkjiras tik mashiinas embleema un publiskais teels vai kaa to PRshkjiki to sauc.
lai tur vai kaa, bet tas, ka Fiatam iet labi, ir pat ljoti labi tad varbuut arii Divu uzrazhos, ja shitaa turpinaasies par tiem ASV iekaroshanas plaaniem gan shkjiet, ka buutu labaak no saakuma eiropu iekarojushi, padarot savu importieru un izplatiitaaju tiiklu klientam draudziigaaku, ievieshot apkalposhanas standartus utt. galu galaa samazinot rezerves dalju cenas. cik es taa juutu no komentaariem starptautiskajos alfistu forumos, vispaareejaa eiropas nostaadne ir- nu, jaa, ar kvalitaati ir ar vien labaak, mashiinas ir OK, bet diileris gan ir pilniigs *&^%$#@$%^&. iipashi naidiigi ir UK alfisti, tiem esot pavisam slikti.