Atbildēt pie šī temata 5 lapa no 58 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 56, 57, 58  Nākošais
Mani sauc ... Man ir Alfa ...
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Trax rakstīja:
Vo! Deelj taadiem kaa Varis ir veerts censties - palasiija, palasiija un izveeleejaas!
Vai kaads grib pasmieties? Es ar acs kaktinju skatos uz kaadu AR...

gan jau paaries un buus viss labi! Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs aaa 
Jaaaa,ar so slimibu slimoju jau gadus 4trus.paslaik pirma un vieniga alfa man ir 164 3.0l.   super auto ,nekad nebiju domajis ka ar palielu auto var tik sportiski braukt.  vienigais krenkis nopirku nu nojatu.gan jau uzcelsu atpakal.paslaik parvietojos ar ecalipsi 1g bet asv versijas lukturi,,, atkal rets auto.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sveiki, visiem!
Vaardaa es Jaanis!
Alfu slimiiba paarnjeema pirms gadiem 8, kad vizinaajos  ar aizlieneetu 156....pieci gadi pagaaja, saaka brukt, paardeva....2 gadi seeras....
nu un nesen iepirku GTV 2L Turbo Smile ...nu - LV celji.....bet smaids liidz ausiim!!!
forshi kaa  taads forums, kur daudz ko izpeetiit un iepaziit!! Smile

AC- Bindars Alfa Romeo

Pēdējoreiz rediģējis Bindars Sun Feb 10, 2008 2:24 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Bindars rakstīja:
Sveiki, visiem!
Vaardaa es Jaanis!
Alfu slimiiba paarnjeema pirms gadiem 8, kad vizinaajos  ar aizlieneetu 156....pieci gadi pagaaja, saaka brukt, paardeva....2 gadi seeras....
nu un nesen iepirku GTV 2L Turbo Smile ...nu - LV celji.....bet smaids liidz ausiim!!!
forshi kaa  taads forums, kur daudz ko izpeetiit un iepaziit!! Smile

AC- Bindars Alfa Romeo

super
Nekautrējies pievienot savu GTV arī alfistu garāžā: http://www.alfisti.lv/garage.php

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Varda Matīss! Agrak bija Peugeot 605,riktiga laiva!Izmaksas bija unikaalas!!  Wink Pamainiju pret 156 Alfa Romeo gribas  
 sudeties,bet nav par ko!! ripo!  ments

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Dunklijs rakstīja:
Varda Matīss! Agrak bija Peugeot 605,riktiga laiva!Izmaksas bija unikaalas!!  Wink Pamainiju pret 156 Alfa Romeo gribas  

nekas, nekas, driiz buus par ko suudzeeties Very Happy Latvijas celji dariis savu...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pagaans rakstīja:
Dunklijs rakstīja:

nekas, nekas, driiz buus par ko suudzeeties Very Happy Latvijas celji dariis savu...

Jau pa laukiem izmeginaju,jamaina Sharnirs!!!  shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Hvz. Man abām pēdējām Alfām Latvijas ceļi neko daudz nesabojāja. GTA nu jau būs noperdelējis 20k un nekas neliecina par to, ka kaut ko vajadzētu tuvākā laikā padarīt. Smiltenē atstātās stabilizatora bukses neskaitās.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
paarfraazeeshu- Jelgavas celji dara savu  Mad  Mad  Mad  angry  bazars  angrrry  45

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Hvz. Man abām pēdējām Alfām Latvijas ceļi neko daudz nesabojāja. GTA nu jau būs noperdelējis 20k un nekas neliecina par to, ka kaut ko vajadzētu tuvākā laikā padarīt. Smiltenē atstātās stabilizatora bukses neskaitās.

Neesmu tik daudz nodrelejis,bet mazos sudus es ari neuzkatu par problemu!!! Parasta lieta!  Cool

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:

Kur tad Tu jau 20K norullēji, ko Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Presto rakstīja:
Oga rakstīja:

Kur tad Tu jau 20K norullēji, ko Rolling Eyes

Tas ir cits jautājums. Pats esmu mazliet pārsteigts Smile Patīk man tas auto. Patīk braukt. Tad nu braucu, kur pagadās. Uz Franciju, piemēram (~5500km) Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Labdien,esmu Tatjana-jauns chatotajs un Alfa Romeo ipašniece.
Man ir 156 alfa-universals,2.0-benzins-seleed speed, bordo krasa.2000.g.
masinu ieteica nopirkt draugi.no pasa sakuma biju loti laimiga.skaista, loti atra, erta,bet kad sakas pirmas problemas-nozeloju ka nopirku.jau pusgadu ka grubu pardot,bet it ka zel,jo tomer patik,loti atra mashina un patikami braukt.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vel aizmirsu ateikt-kapec nopirku.masina it ka  bija no francijas ar nobraukumu 12000.Ja ja tikai 12000, bet pirma servisa nskaidroju ka tas nav taisniba.ka ir aptuveni 50000.zelgan.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ar jebkuru masiinu ir probleemas un buus. Zheel ka apchakareeja ar nobraukumu, bet arii 50000 nekas iipashs nav (pats pamazaam tuvojos shai atziimei). Taa ka iesaku nenokaart degunu, uzmaniit to mashiinu un braukt ar smaidu sejaa. Pasaule no taa kluus mazliet labaaka  056
Svariigi ir Alfu "neielaist". Ja tur kaut kas saak shnjaakt, klabeet  vai ir kaut nelielas aizdomas par to, ka kaut kas nav iisti laagaa, tad jaabrauc uz servisu pieskruuveet. Laba Alfa sniedz daudz baudas. Slikta un nolaista - daudz saapju.

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 5 lapa no 58 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 56, 57, 58  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration