Autors |
Ziņojums |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
Oga jau to paardaugavu ir notesteejis, ticeet vinjam  .
|
Tue Feb 19, 2008 4:59 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
AMV rakstīja:Oga jau to paardaugavu ir notesteejis, ticeet vinjam .
Purchiku arii
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Tue Feb 19, 2008 5:39 pm |
|
 |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
Es vēljoprojām izmantoju RTS serviss pakalpojumus (Kurbada ielā).
Nu jau divreiz tur ir manītas arī citas Alfas. Tiesa, man nav selespeed, un ar elektronjiku arī nekādu problēmu, bet piekari tur taisa manā izpratnē labi.
Ar to gultņbukses remkomplektu bija pirmā aizķeršanās, kur man nācās pašam aizbraukt uz arfilu pakaļ.
Bet citādi- Gultņi, pirksti, plaukti, pusasis, bremžu supportu remonts un tamlīdzīgi sīkumi vienmēr ir remontējušies bez problēmām.
Starp citu, kam tur tajā Kurbadielas servisa pagalmā ilgstoši stāvēja sarkana 156 ar ieskrūvētu velkamo āķi?
Kādam no šejienes? Kāpēc tik ilgi? Interese, ko šie bij uzņēmušies taisīt, bet tik ilgi bija jāgaida.
|
Tue Feb 19, 2008 6:32 pm |
|
 |
pienapaka
Pievienojies: 23 Aug 2007
Komentāri: 333
Atrašanās vieta: Rīga
2002 Alfa-Romeo 156GTA
|
KaramBax rakstīja:Es vēljoprojām izmantoju RTS serviss pakalpojumus (Kurbada ielā).
Nu jau divreiz tur ir manītas arī citas Alfas. Tiesa, man nav selespeed, un ar elektronjiku arī nekādu problēmu, bet piekari tur taisa manā izpratnē labi.
Ar to gultņbukses remkomplektu bija pirmā aizķeršanās, kur man nācās pašam aizbraukt uz arfilu pakaļ.
Bet citādi- Gultņi, pirksti, plaukti, pusasis, bremžu supportu remonts un tamlīdzīgi sīkumi vienmēr ir remontējušies bez problēmām.
Starp citu, kam tur tajā Kurbadielas servisa pagalmā ilgstoši stāvēja sarkana 156 ar ieskrūvētu velkamo āķi?
Kādam no šejienes? Kāpēc tik ilgi? Interese, ko šie bij uzņēmušies taisīt, bet tik ilgi bija jāgaida.
palasi sadaļu gta is dead  , tad sapratīsi kas un kaa
|
Tue Feb 19, 2008 7:29 pm |
|
 |
KaramBax
1994 Alfa-Romeo 155
|
pienapaka rakstīja:
palasi sadaļu gta is dead , tad sapratīsi kas un kaa 
Sapratu.
Tātad kārbas un citas "sīkus" zobratus saturošas detaļas tur nav vērts mēģināt taisīt...
Bet ja tā padomā, tad tās lietas vispār reti kad remontē, vienkāršāk tak ir pajemt gatavu un nomainīt.
Un tāpēc, ka tādas lietas Saša ņemas remontēt, pie viņa ir rinda...
|
Tue Feb 19, 2008 10:16 pm |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Aivars rakstīja:Jā, izlaidušies tie Itāļu automeistari. Ar gāzes pedāļa potenciometru es domāju, ka varētu tikt galā jebkurā daudzmaz normālā servisā, bet selespeed ir visai specifiska lieta.
A paši jau visus tos Zilupiešus esam izlaiduši. Kā kas, tā ar jebkuru sīkumu - heeeelp, heeeeelp, Saša, man gabarīts izdedzis.. vai bremžu kluči jānomaina, vai stūres pirksts. Un tad Saša sajūtas liels un neaizvietojams, atļaujas klientus šķirot pēc mēness fāzēm, matu sakārtojuma vai vēl sazin kā. Un tagad - ja gribi tikt pie Sašas, jārēķinās ar brūnu degungalu..
Tā ka visai skarbi te uz šodienu ar Itāļu auto remontu. Tas nav normāli, ja detaļas jāpērk caur internetu no Vācijas un jāremontējas Lietuvā.
Īsāk sakot - autumriga - tu esi kārtīgi ieberzusies.
+1
|
Tue Feb 19, 2008 10:41 pm |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
elbee rakstīja:es ar savaam alfaam daru taa:
- visus vienkaarshos, vispaariigos, univeersaalos. kaa arii darbus, kurus veicot neko daudz sajaat nevar, veicu "pie aivara" (te var buut jebkursh tuvaakais autoserviss, iemiiljotais atsleedznieks, kaiminju janka vai galu galaa pats)
- specifiskie un nopietnie mehaaniskie darbi Arfila. tai skaitaa piekares remonti.
- elektronika Auto Italia. bet nu tagad jau Modena Auto ir Alfas oficialais centrs... bet mashiina ir jau ar moderno check engin, kas kontrolee praktiski visu elektroniku un izmet konkreetas kljuudas, par kuraam diilerim ir attieciiga instrukcija kaa noveerst.
+ vēl 1
|
Tue Feb 19, 2008 10:42 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Biju auto italia.....ar trešo reizi sanāca...kopā padārgi...bet tomēr sanāca...tagad atkal taisos uz turieni...lai man veicas!
|
Tue Feb 19, 2008 11:05 pm |
|
 |
Presto
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 1969
|
autumriga rakstīja:bet kur labak-pardaugava vai purvciema ?
Ja tajā pārdaugavā nekas īpaši nav mainījies pēdējo divu gadu laikā un ja tas Mārtiņš vai kā viņu tur strādā vēl joprojām un ir tas pats Mārtiņš kas toreiz, kad es tur biju - neko daudz vairāk par citiem viņi arī nespēja. Vienvārdsakot pajāt visu latvijas AR servisu darīšanu. IMHO katreiz citā servisā, kur neesi bijis konkrēti Tu alfas ir remontētas super labi. Lai izdodas
_________________ Presto - tas nozīmē ātri (drīz)
|
Wed Feb 20, 2008 9:59 am |
|
 |
autumriga
Pievienojies: 19 Feb 2008
Komentāri: 18
Atrašanās vieta: riga
2000 Alfa-Romeo 156
|
milzigs paldies par komentariem.bet kur tiesi kurbada iela?
|
Wed Feb 20, 2008 10:18 am |
|
 |
autumriga
2000 Alfa-Romeo 156
|
vel viens jautajums - vai kads zin-kur var nopirkt kadu gramatu par 156 alfu?
|
Wed Feb 20, 2008 10:20 am |
|
 |
pienapaka
Pievienojies: 23 Aug 2007
Komentāri: 333
2002 Alfa-Romeo 156GTA
|
|
Wed Feb 20, 2008 12:03 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Nu tad, pienapaka, welcome to the club  Saša jau nevienam arī atklātā textā nesaka: "Man liekas tu esi foršs čalis, es Tevi ielaidīšu ātrāk un bez rindas"
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Wed Feb 20, 2008 12:19 pm |
|
 |
autumriga
2000 Alfa-Romeo 156
|
bet ka ar vinu labak atrast kopigu valodu?man pagaidam nesanaca.
|
Wed Feb 20, 2008 12:44 pm |
|
 |
KaramBax
1994 Alfa-Romeo 155
|
autumriga rakstīja:milzigs paldies par komentariem.bet kur tiesi kurbada iela?
Kurbada iela jau nav no tāmgarākajām...
Es parasti braucu tajā pagalmā, kur pie žoga valvoline karogi plivinās un eju tajā ēkā, kur "ieejas hallē" visādi astoņi mārtiņi un tamlīdzīgi "braucamie"...
|
Wed Feb 20, 2008 1:02 pm |
|
 |
|