Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Paardodu Alfas Nr. AG-156
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Dalex rakstīja:
ne, nu prosto eto jumor! za 300 lat nomera!  moz oni ARGENTUMom pokriti?)))))

Ej, nu sam zhe tozhe Petrosjan  Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es savu bmw nummuru (eb 750) būtu ar mieru samainīt pret AR 159 Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
par tiem numuriem runajot.......man pirms kadam paris nedelam viens E 46 ipasnieks piedavaja 450 Ls par v/n OE - 72...... nepardevu Smile....un pirms kada gada mans sencis pa 800 ls (ka pareizi atceros) pardeva numuru FK - 77........(numurs bija dargaks par masinu Smile)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kaspars rakstīja:
par tiem numuriem runajot.......man pirms kadam paris nedelam viens E 46 ipasnieks piedavaja 450 Ls par v/n OE - 72...... nepardevu Smile....un pirms kada gada mans sencis pa 800 ls (ka pareizi atceros) pardeva numuru FK - 77........(numurs bija dargaks par masinu Smile)

Ar ko tad tie numuri tik special. Ar to ka divi cipari?  Rolling Eyes  Jaabuut dikti daudz beerniibaa klapeetam lai taadu pirktu pa 800  c

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu bet ja Feģa Krutoj dzimis 77-jā. Kā tad nepirksi shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
muuris rakstīja:
Nu bet ja Feģa Krutoj dzimis 77-jā. Kā tad nepirksi shura

nopirks vinja klients.  kakdu 1/2 gadu apmeram reizi menesi zvanija un prasija vai nav sadomajis pardot....vinjiem tjip tadai ka "bratvai" tjip visiem numurs esot ''77''   vot i nopirka!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Da "Bratva"vai dzimšanas gads, vai pirmā sexa datums, tāpat nav 800Ls vērts. Ta jau labāk Nr pa 2500Ls ar Brālis 1, Brālis 2 utt haha Vo tad visi zinātu kādi iņi brālīgi  crazy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
muuris rakstīja:
Brālis 1, Brālis 2

Un tad es padomaatu ka taa ir jauna alus "braalis" skirnes rklaama  shura  haha

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
muuris rakstīja:
Da "Bratva"vai dzimšanas gads, vai pirmā sexa datums, tāpat nav 800Ls vērts. Ta jau labāk Nr pa 2500Ls ar Brālis 1, Brālis 2 utt haha Vo tad visi zinātu kādi iņi brālīgi  crazy

nu bet ir tachu jocigi cilveki

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
kaspars rakstīja:

Ar ko tad tie numuri tik special. Ar to ka divi cipari?  Rolling Eyes  Jaabuut dikti daudz beerniibaa klapeetam lai taadu pirktu pa 800  c

ai, kaa nagi ieniezeej shito ierakstiit shura katrs teeree savu pikji kaa grib. nopirkt pa 2500ls vai cik tur latiem FEGJA nav kruta, to visi zin. kruta ir dabuut krutu seerijveida numuru. kas ir kruts seerijveida numurs, katrai zemei, vietai un sabiedriibai ir savs viedoklis. diez vai kaut kur veel pasaulee kaads noveerteetu numuru, piemeeram, GZ 17, bet pie mums pa taadu ljaudis ir gatavi zirgu atdod, ka tik tikt pie taada. DF 777 parasts ljautinjsh nemaz nedriikst likt, momentaa atnjems un nokauninaas shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
bija ta ka atstaj masinu uz ielas un vairakas reizes pie stikla lapinja...tjip "perku jusu numuru!!! un tjip pieraxtitas cenas...lielaka laikam bija 1500 ls.....  un tel. numuri!!!! Very Happy"

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Paardodu Alfas Nr. AG-156 
duglass rakstīja:
Paardodu Alfas Nr. AG-156 Talr, 2924393  cena 300Ls

Phaaah aaa haaaa haaaa cirks aizbrauca, klaunu aizmirsa... Very Happy nu tu dod - sajauci MAZLIET adreses, šeit nau īstā vieta kur andelēt taadas lietas.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Runājot par numuriem, nesen redzēju AN-760 uz attiecīga bmw.
Gandrīz par savējo nosaucu  shura

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Bija labs numurs... eh... bet vispaar valsts struktuuras speciaali shim pasaakumam organize nodaljas, kas ciinaas/ciiniisies pret shiem numuru paardeveejiem.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Trax rakstīja:
Bija labs numurs... eh... bet vispaar valsts struktuuras speciaali shim pasaakumam organize nodaljas, kas ciinaas/ciiniisies pret shiem numuru paardeveejiem.

buutu labaak legalizeejushi un oficializeejushi visu to lietu... nu tipa ieej csdd maajaslapaa vai jebkuraa csdd nodaljaa un briivi izveelies no datubaazes jebkuru no briivajiem pieejamajiem numuriem.  2ciparu ar vienaadiem burtiem pa 549ls AA seerja pa 989ls utt. csdd riktiigi nopelniitu naudu. protams, tas neizsleegtu un visdriizaak pat veicinaat otreizeejo tirgu un spekulatiivos dariijumus, bet nu to ar vareetu kaut kaa legalizeet uztaisot kaut kaadu numurziimju pirkshanas, paardoshanas vai izsolju vietu csdd pakljautiibaa no katra numura mainjas dariijuma iekaseejot %, saglabaajot pirmpikruma tiesiibas vai vienkaarshi ieturot nodevu 100ls apmeeraa. vobshem es redzu iespeeju labi nopelniit uz shito stelli naac

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration