Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
palidziet
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ja tīra, tad ar "electric contact cleaner" vai ko tādu, kas iztvaikojot neatstāj pēdas...

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs 156 miglas 
Nu taustiņu Guru  Very Happy
Ručijat a nu ka mani un stāstat, kur 156 - tajai ir miglinieku drošinātāji.
Štelle tāda, ka braucot tie vienkārši izdzisās. Nedeg ne indikatora almpiņa (pieļuju ka tepēc ka miglas neiedegās) ne pašas miglas.
Ir pārbaudīti visis drošinātāji pie kreisās kājas, miglas apzīmējums netika atrasts, bet visi tur esošie drošinātāji bija ok.
Ir pārbaudīts slēdzis.
Ir pārbaudīts arī tas, ka strāva nomaldās  Laughing  un nenonāk līdz vietai, kur motortelpā ir štekeris.
Any ideas Question

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Varbūt pašam slēdzim kirdik? Vai relejam? Kur drošinātājs... ja nav tur kur visi, tad nezinu...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
2.0TS bez gaisa mērītāja neiet galīgi, nobraucu pāris dienas, kamēr MAFs atnāca. veco mēģināju tīrīt, viss velti, nu bet spriežot pēc gada uzraksta uz korpusa - bij orģinālais, nogājis 8gadus/170 000. un jāņem bosch - kreisie ir 2 reiz lētāki, bet arī JŪTAMI sliktāki.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: 156 miglas 
muuris rakstīja:
Nu taustiņu Guru  Very Happy
Ručijat a nu ka mani un stāstat, kur 156 - tajai ir miglinieku drošinātāji.
Štelle tāda, ka braucot tie vienkārši izdzisās. Nedeg ne indikatora almpiņa (pieļuju ka tepēc ka miglas neiedegās) ne pašas miglas.
Ir pārbaudīti visis drošinātāji pie kreisās kājas, miglas apzīmējums netika atrasts, bet visi tur esošie drošinātāji bija ok.
Ir pārbaudīts slēdzis.
Ir pārbaudīts arī tas, ka strāva nomaldās  Laughing  un nenonāk līdz vietai, kur motortelpā ir štekeris.
Any ideas Question

parbaudi drosinataju kastes kontaktus man ta bija ar talajam gaismam es izardiju visu mashinu un at testeri testeju visu taka iidots beigas izradijas ka drosinataju kastei aizmugurejie kontakti bija vainigi es domanju bled tagad viss jalasa kopa  c

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu ar drošinātājiem bija ideja sākt. Taču kurš no tiem ir miglai? Pie kreisā ceļgala ir tuvie, tālie, gabarīti u.c sūdi, bet miglas simbolikas nav. Būs laikam jāņem CD ar shēmām palīgā.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
muuris rakstīja:
Nu ar drošinātājiem bija ideja sākt. Taču kurš no tiem ir miglai? Pie kreisā ceļgala ir tuvie, tālie, gabarīti u.c sūdi, bet miglas simbolikas nav. Būs laikam jāņem CD ar shēmām palīgā.

ne jau drosinataji bet drosinataju kaste Smile pati kaste pie vainas, droshinataji ir ok Very Happy aprove iesledz miglu un atskruve to kasti paprove pakrati jaiedeksies tad 100% ka tur ir vaina jo tur ta kaste tada samudrita Very Happy es nezinu ka tadu kko var uztaisit Very Happy tur konkrets bulshits Very Happy un vel ja tur kontakts chakaresies  varesi dzirdet ka relejs ieslezas un izsledzas Smile

Pēdējoreiz rediģējis maksys Thu Feb 07, 2008 11:38 am; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu mēģinās iztestēt visus drošekļus un viņu ligzdas, jo kā jau teicu, tad drošinātāju ar miglas simbolu tā arī neatradu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
muuris rakstīja:
Nu mēģinās iztestēt visus drošekļus un viņu ligzdas, jo kā jau teicu, tad drošinātāju ar miglas simbolu tā arī neatradu.

njem vien to cd roka un izurbies cauri Smile gan jau ir kads drosheklis ir kad jaucu mashinu vel droshinataji bija pasaziera puse virs bardachoka Smile bet kam vinji bija HVZ tieshi nepateikshu Smile

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration