Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Biezākie gljuki un problēmas ar 156
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
NIKSON, man tieshi prieksh tevis ir viens bobiks- Volvo XC90 T6 2.9 Biturbo BENZINS !. 2003. gads, pilns farshs, 55k km, pirkts latvijaa, tikko uz 50k nomainiiti bremzhu diski un viss paareejais, ko MM uzskatiija par vajadziigu. 21k euro, t. sk. PVN. piedaavaajums ir speekaa dazhas dienas saviem chaljiem. jo par shaadu ciparu to mashiinu savaac BM Auto.

Diemžēl jau ir "izbraucis" ārpus garantijas rāmjiem...  Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
NIKSONS rakstīja:
Kur jūs ņēmat frīlanderu ?  shifty

ogotaajam iespeejams ir kas vairaak sakaams, bet mans rezumee par to dampi- nav savas cenas veerts! taas akcijas mashiinas varbuut veel var njemt, bet tam truuka automaatiskas kaarbas un kaukas tur veel...

pusbobiku klasee vieniigaa iegaades veertaa mashiina ir X3. pagaidaam pie taa arii palieku. starp freelanderi un honda crv, mitsu kaa vinju tur es nesajutu atshkjiriibu, bet maksaa vinjsh vairaak. veertiibaa kriit straujaak. bojaajas gan jau taa, ka maz neliksies. suuds vobshem! shura

Esmu jau noguris oponeet par shito. Pie d...sas Smile Man arī bija atvieglojums iesēsties pēc tam GTA ihaaaaa un biš iebērt Smile Tomēr laikam ideāls variants būtu tāds freelander ikdienai un GTA brīvdienām. Diemžēl tas man nesanāks, tādēļ par to īpaši nedomāju un mierīgi upurēju komforta devu uz adrenalīna un spīdīgo acu altāra Embarassed Man tā īsti nav pamatotas vajadzības regulāri kapāt pa izdauzītu granteni, neatmetot pirms bedrēm un peļķēm.
Kas attiecas uz elbee apsvērumiem, tad jāsaka, ka X3 man liekas kropls. Turklāt esot bezdievīgi ciets. Šaušalīgi dārgs. Pilnīgi bezcerīgs jebkur, kur nav gluda asfalta. Turklāt, ja brauc ar X3, tad visiem ir skaidrs, ka Tavs draugs - gejs Tev, pidaram, ir nopircis mazo X5. Pašam viņam ir lielais X5 shura
Par vērtības kritumu un bojāšanos pāragri spriest imo. Arī vecais neko daudz nebojājās. Vērtība tam krita tādēļ, ka gan draivs gan salons bija skumjāks kā grand vitara aiwa Man vismaz tā liekas.
Kopumā jāsaka, ka manuprāt freelanders ir sava cipara vērts gan. Kā jau teicu - X3 ir daudz dārgāks un tāds 3-er parastais, ar jocīgo pilnpiedziņu un paaugstinātu klīrensu, vien ir. Pārējie visi outlanderi, cr-v uttuc. rada daudz skumjāku un sievišķīgāku iespaidu kā šis. Lai arī ir lētāki.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es kaut ko nesaprotu, ko noziimee daudz daargaaks? x3 ar jauno 2l diizeli, automaatu, aadu, klimu un visu citu, kas vajadziigs normaalai braukshanai, maksa 40k euro. Landrover salonaa nekaadu iipasho Freelanderu zem 40k euro nebija, iznjemot taas akcijas mashiinas ar manualajaam kaarbaam

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Dabljin ko tu tur pljaapaa?! c
Reku ir baaze:
X3 2.0d 4/4 1995 130/177 38.106,00
Pie shitaa skaiti:
Ādas salons = 1,5k EUR
Automāts = 1,8k EUR
Ādas stūre (nav standartā!) = 101 EUR
Signalizācija = 384 EUR
Parktronic = 600 EUR
Klima = 462 EUR
Radio ar CD Business = 600 EUR
Sagatavoshana telefonam ar bluetooth = 500 EUR
uttuc. vareetu veel paturpinaat, bet man toch zb jau Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
es kaut ko nesaprotu, ko noziimee daudz daargaaks? x3 ar jauno 2l diizeli, automaatu, aadu, klimu un visu citu, kas vajadziigs normaalai braukshanai, maksa 40k euro. Landrover salonaa nekaadu iipasho Freelanderu zem 40k euro nebija, iznjemot taas akcijas mashiinas ar manualajaam kaarbaam

nono
Cenradis no wess select:

X3 2.0d 177 Zs EUR 38.106,00 Bāze. Un bmw bāze = dačija  shura
Un bmw nekas no paildus fiškām nemaksā maz...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu baaigie gudrinieki, it kaa kaadreiz buutu kaut ko nopirkushi pa veikala plaukta cenaam grudaks un akcijas freelanderi ar bmw plaukta cenu saliidzinat laikam nav iisti korekti, ko? Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
offtopic  offtopic  offtopic

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Taa taaaa paņislos bulšic par bembjiem un briiv-zemiešim Very HappyVery Happy alfas topikaa. Ja runaaajam par kaukadiem tur 4x4 aparaatiem un parketniekiem un to parodijaam tad mineet varu to ka pats piemēram pagaajušo nedēļ no ceturtdienas līdz sestdienai ar Hondas CR-V 2007 gada metienu pabraukaaju pa Kurzemi. Vaidzeeja pavasara zurnaalam fochenes taisiit un nu tad arii pa mezainiem un lauku celjiem papsihoju ar to Smile suudzeeties nevaru, ja nu vieniigi ka prieksh taa aparaata prasaas jaudiigaaks benziiinc vai diisels, jo tas kas bij manam 2.0 (tas tieshaam ir maz) ar automaatisko kaarbu eeda nesameeriigi daudz prieksh taada. Ja buutu lielaaks benziins jeb veel labaak diizelis tad manaa sejaa smaids buutu izteiksmiigaaks. Bet ja uz to piever acis un norij to kamolu tad bija tieshaam pa pirmo, ari sinjoritaam kas brauca ar mani patikaas mashiinc Smile Bet vinjaam, mees ja uzinam, ka ja patiik kraasa tad vinjaam liekas ka taa ir laba mashiina Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Bet kas attiecas uz sho topiku - vai pareizi esmu sapratis ka 166 piekare ir labaaka par 156?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Skaidrs, ka offtopic

elbee, paskaties landrover standartcenas Razz
Vispār nav nekāda jēga te strīdēties par tiem begemotiem shura Skaidrs, ka X3 ir draivam, FL savukārt - vidējam bezceļam, sliktam ceļam un komfortam. Man nav saprotama X3 kā "draiverīga" bobika jēga hmm Punkts. Kādēļ piemaksāt vismaz 5k EUR par paaugstinātu klīrensu? hmm LRFL jēga un sūtība uz šīs zemes gan man ir skaidra un saprotama. Bet katram savs. Nav noslēpums, ka elbee nepanes neko, kas nav bezgalīgi stīvs, stingrs un superprecīzs, šīm īpašībām upurējot jebko citu. Un tas nav nekas nosodāms. Tomēr man liekas, ka ir mazliet vērts uz īsu mirkli pavērt širmīti (arī man) un palūrēt pa šķirbiņu, kas vēl tāds pasaulē notiek Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mausis rakstīja:
Bet kas attiecas uz sho topiku - vai pareizi esmu sapratis ka 166 piekare ir labaaka par 156?

kaa to domaa- labaaka? 166 piekare izturiigaaka, sarezhgjiitaaka un daargaaka kaa 156

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Mausis rakstīja:

kaa to domaa- labaaka? 166 piekare izturiigaaka, sarezhgjiitaaka un daargaaka kaa 156

Labaaka arii Wink Taa "piestuureejoshaa" pakaljtilta deelj var piedot daargos materiaalus un arezgiito kostrukciju naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vispār bija precizējums par crossu un tā "iešanu", jo es kā reize uz tādu sāku skatīties. Un man pa lielam ir 45 X3, X5 vai freelander. Es nepirktu tos auto, pat ja naudas būtu dakuja un vairāk Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pirktu pirktu, kur tu d...saa liktos shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Atgriežoteis  pie biežākiem gļukiem 156.
Manā uztverē biežākais pat ne gļuks bet konstrukcijas nepilnība, ir augšējie priekšas plaukti. Sūdi pēdējie ~25000 tkm un plaukti metami. Kas viņiem bija grūti to bukšu vietā gultņus iebāzt (kā 146 aizmugurē?)
Vienīgā cerība ka Lubānas ielas čaļu "jaunā" konstrukcija sevi pierādīs un tad varēs pāriet uz to  Smile
A pārējie nav gļuki, bet Alfas raksturs  Laughing

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration