Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Alfa body workzzz
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alsi rakstīja:
30 lati - laba cena... ar stikliem un spoguliem ?  Smile

To es neprecizēju.
man ir tādas aizdomas, ka runa ir par tikai pliku bleķi, jo to, ka viss pārējais man jau ir, Saša redzēja.
Un iepriekšējā reizē, kad man pirms pāris gadiem vajadzēja kreisās pakaļdurvis, viņš man prasīja, vai vajag arī rokturus un citus pričendāļus. Starp citu, toreiz durvis ar rokturi un roktura mehānismu maksāja 45 latus. Varētu padomāt, ka Saša nezina, kas ir inflācija, jo cena varbūt arī toreiz sadalījās 30 par durīm un 15 par mehānismu un rokturi.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
lai neliktos viss tik prieciigi, paprasiet, cik spogulis maksaa 45

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ar spoguļiem ir bēdīgi  Sad
parasti (na vjoslah un bez apsildes) vēl tā...
tad seko elektrizēti bez apsildes
un tad elektrizētie ar apsildi... kas vispār ir kosmoss... fāra tik nemaksā Sad i 155 tas spogulis jau nu vispār ir tāds detskijs...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Runājot par spoguļiem,
man bagāžniekā atrodas divi salauzti (nolauzti). Nolauzta ir tā alumīnija detaļa, kas tur to spoguli pie durīm...
Vienu no alumīnija turīkļiem biju ar bison līmi salīmējis, un pusgadu tā nobraucu, bet tad nolauzu otrā pusē un uzliku abus jaunus, tiesa, neapsildāmus un bez temperatūras mērītāja   Evil or Very Mad
Grozītājmotors tiem nolauztajiem strādā, stikli arī veseli. Vismaz viens no stikliem ir arī apsildāms, par otru nezinu, neesmu apskatījis.
Pagaidām neesmu izmetis tos laukā, jo man ir plāns to temperatūras pipsi pārlikt jaunajā vai kautkur, jo situācija, kad klima domā, ka ārā ir -26 grādi, mani neapmierina.
Vārdu sakot, ja kādam gribas 155 spoguļus elektrificēt, no manis var dabūt tos mehānismus un stiklus (abām pusēm).
Var,protams arī to plastmasas korpusu dabūt, bet tie laikam ir ieplīsuši un ir manas mašīnas krāsā (kas saucas tumši zila).

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Karambax, nemet ārā... gan jau kādam noderēs  Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ega rakstīja:
Karambax, nemet ārā... gan jau kādam noderēs  Wink

Aha, tad jau pamazām būs jāsāk veidot krāmu noliktava.
kad aptrūksies vieta bagāžniekā.

Bet, atgriežoties pie tēmas,
pagaidām vēl neesmu atteicies no domas par izskata uzlabošanu.
Ja es savu cienīto nodotu kādam bundžas savešanai kārtībā, kur būtu ieteicams interesēties par nomas mašīnu (uz remontdarbu laiku)? Ir kādas idejas?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Lilija rakstīja:
elbee rakstīja:
varu pie iespeejas savam meistaram pajautaat, kaa vinjam ar cenaam, terminjiem un iespeejaam. iebuktets spaarns jaaizdauza un jaanokraaso, ja? prieksheejais? paraadiishu attieciigo detalju uz savas mashiinas Smile

Ja tu par Aivarinju, tad vinjsh labi taisa! Es ari pie vinja vienmer taisu!  Wink  super

agha. taisa labi super

nu taa. apjautaajos kaa ar darbiem. esot liidz kaklam, neko nenjems Sad cik noprotu, tad saakot ar pirmo sniegu liidz vasaras vidum virsbuuvju remonteetaajiem ir rinda. taadus piekraasoshas, uzlaboshanas darbus ar vinjiem var runaat uz vasaras beigaam/rudeni  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu, skaidrs.  Crying or Very sad
Man jau tādas aizdomas bija.
Ja salīdzina manu bukti ar tām, ko visur, kur biju, redzēju, tāds sīkums vien ir. Un kamēr mašīnu nenomazgā, gandrīz var nepamanīt. Jeb pareizāk sakot, skatos- fui, kāda netīra, nevis- fui, kāda bukte spārnā.
A līdz vasarai jau es pats sameklēšu āmuriņu, un špakteli, smilšpapīrs jau man ir. Un ar roku lāpītus krāsas pleķus līdz vispārējai pārkrāsošanai nāksies pieciest. Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Programma maksimums noskaidrota.
"Spīdola 3" mašīnas pārkrāsošanas standartcena esot 1500 mūsu nauduki.
Hmm.
Bišku nelāga sajūta krāsot, ja krāsošanas cena krietni pārsniedz krāsojamā objekta cenu.
Nokrāsojot mašīnu par 1500, pārdošanas cena palielinātos varbūt par 200 naudiņām? Vienalga esmu pārliecināts, ka 1500 naudiņas pas savu cienīto nedabūtu.
Būs jātaisa "Ausstellungsstueck", lai var papriecēt acis, kad tā vairs negribēs ripot.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pamatīga pulēšana nelīdzētu?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ir jau mums te paris chalji, kas ne to svaigaako Alfu kraasojumaa ieguldiijushi skaitljus ar 4 cipariem. nav arii dzirdeets, ka sho lietu peedeejaa laikaa kaads iipashi leetaak buutu nodariijis  Rolling Eyes

man jau domaat, ka origjinaalkraasojums ir daudz veertiigaaka mashiinas iipashiiba kaa svaigi shpahteleeti un gludi panelji. taa ka ja tur tikai buktes un nav baigaas ruusas ieteiktu iztikt ar pamatiigu puleeshanu. dajosh bildes vispaar! naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Agha. naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ārā tumšs...  Confused neko neredz, foto neizdodas... Embarassed

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pēc pulēšanas auto izstās tā, ka acis žilbst un neviens nemana nekādas buktes Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es 155 biju uzpuleejis tajaa autoringa videejaa boxaa. aivars dikti briineejaas, kur tik daudz vaska kraasa sapuleets, ilgi esot bijis nost jaasliipee Wink

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration