Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4  Nākošais
AR156 degvielas datčiks
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs AR156 degvielas datčiks 
Sveiki kungi, cik no jums nestrādā patreiz degvielas datčiks, vai plānojat ar to cīnīties?!   grudaks
p.s. Arfila tikai noplāta rociņas!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man strādā nu tā aptuveni - lēkā +/- 5litru roebežās, pagaidām nav motivācijas taisīt, jo netraucē....

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man strādā, pat ļoti precīzi varētu teikt

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man sākumā degvielas datčiks kopā ar citiem gļukoja riktīgi. Labākie momenti degvielas datčikam - nerāda vispār, rāda pilnu bāku. Spidometrs (tad arī kilometru skaitītājs) un tahometrs to rādīja, to ne. Āgenskalna kantorī teica, ka čakars riktīgs, provodka jāskatās utt...
Beigās noņēmu nost visu to priboru kasti (divas skrūvītes lai jāatskrūvē un liekas 5 kontakti jāatvieno), mājās izjaucu visu... izrādījās, ka štekerītis uz tās banduras, pie kura pienāk vadiņi ar šo priboru barošanu, vienkārši turējās uz puņķiem. Ar pajaļniku pielodēju kā nākas un viss strādā. Tikai kā vienmēr - dažas skrūvītes palika pāri...  shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man ir taa kad pielej pilnu baaku tad kaadu laiku raada pareizi, tad no puses saakas joki....peekshnji braukshanas laikaa saak kristies benziina liimenis, itkaa kaads buutu sashaavis baaku un es leenaam zaudeeju degvielas rezerves)))....peec restarta) var paraadiit pareizi, var arii neparaadiit.....un tad kad liimenis baakaa tuvojas 0, tad tie joki ir aizvien biezhaak un biezhaak)))....man arii arfilaa teica ka var mainiit (bet tas datchiks naak komplektaa ar benziina suukni) pa bargu naudu, vai arii meeginaat rakaaties un remonteeet bet garantijas nekaadas

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
aj nu man jau vēl ir tā kā labajos pagriezienos un bremzējot benžas kļūst "mazāk", kreisie un paātrinoties - "vairāk" i šitā all the time Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs ... 
par gļukiem nezinu. pagaidām viss ok. cik esmu novērojis, 156 var 60 km vēsā mierā nobraukt ar degošu lampiņu. moš kāds ir novilcis 80 km?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mans ar sāka vakar melot, lej cik degvielas grib, visu laiku rāda nedaudz pāri pirmajai strīpiņai, lai gan bāka pilna  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
leekaa man ar degvielas datchiks... nelielaas robezhas bet leekaa visu laiku...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu, manai sākot no pillas bākas līdz pat pusbākai rāda ok, bet tiklīdz nokrītās līdz nākamajai iedaļai zem puses, tā līkumos, berot grīdā, iestartējot aukstu motoru jau mirgo tankštelles lampiņa. Pie tā jau puslīdz esu pieradis, un īpaši netraucē. Patēriņu + - tāpat zinu. Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
altez rakstīja:
Nu, manai sākot no pillas bākas līdz pat pusbākai rāda ok, bet tiklīdz nokrītās līdz nākamajai iedaļai zem puses, tā līkumos, berot grīdā, iestartējot aukstu motoru jau mirgo tankštelles lampiņa. Pie tā jau puslīdz esu pieradis, un īpaši netraucē. Patēriņu + - tāpat zinu. Wink

"eto normaļno" (c) shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man a ir tā,ka taka pielej pillu,ta i ok,bet taka sāk iet uz otru pusi,ta sāk rādīt hvz ko,pēc restarta akal i zb uz līdz brīdim kad normāli iebet,tad nokrītas affigenna,bet pēc laiciņa sāk rādīt kautko kam varētu biku vairāk ticēt nekā tam ko rādija uzreiz pēc iebēršanas hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kad pilnāka bāka, tad arī tā bulta staigā, tikai lampiņa nemirgo, tāpēc nekrīt acīs... Vilson, pamēģiņi ar 3/4 bākas strauji pagriezt pa labi un ieskaties rādījumos  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
156 bultinja vairs iipashi nestaigaa, taa ir 33, 75 un 155 iipatniiba Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu 145 puslīdz precīzi rāda. Neskaitot "sporta režīmu". Kad rāda par 1/5 mazāk kā ir.

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration