Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 11 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Nākošais
Trax grib 155
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es ljoti labpraat iegaadaatu mellu 155, sachubinaatu un saliktu uz 7-dienas izbraukumiem, bet pagaidaam veel svaigaa atminjaa sievas paarmetoshais skatiens un needushie beerni... Piekritiishu Arbam - tas viiruss ir lipiigs un ar metastaazeem Very Happy
Agri vai veelu es tomeer atgrieziishos!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Trax rakstīja:
Es ljoti labpraat iegaadaatu mellu 155, sachubinaatu un saliktu uz 7-dienas izbraukumiem, bet pagaidaam veel svaigaa atminjaa sievas paarmetoshais skatiens un needushie beerni... Piekritiishu Arbam - tas viiruss ir lipiigs un ar metastaazeem Very Happy
Agri vai veelu es tomeer atgrieziishos!

Savādāk nemaz nevar būt Smile

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  

love

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Elbee, vai tu neesi riebeeklis? tagd es nevareeshu mieriigi guleet! Es jau uzmetu acis mobile.de - taapat - intereses peec. Dazji eksemplaari ir tieshaam saldie, bet kas laaciitim veederaa var buut par liidz 2K eur naudinjaam... pie Sashkas vai Jaanja vien taa mashiina dziivosies, manupraat. Kaut SMicam laikam ar to auto, ko vinsh dzina pats bija daudzmaz ok ar tehniskaam lietaam, ne?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee:  angry

hammer

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
155 pats var skruuveet, detaljas pa leeto, viss pa vienkarsho naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Trax rakstīja:
Elbee, vai tu neesi riebeeklis? tagd es nevareeshu mieriigi guleet! Es jau uzmetu acis mobile.de - taapat - intereses peec. Dazji eksemplaari ir tieshaam saldie, bet kas laaciitim veederaa var buut par liidz 2K eur naudinjaam... pie Sashkas vai Jaanja vien taa mashiina dziivosies, manupraat. Kaut SMicam laikam ar to auto, ko vinsh dzina pats bija daudzmaz ok ar tehniskaam lietaam, ne?

Smicam ar auto vis bij ok.

Nomainiju sveces un termostatu. Laikam 2x arī piekari pačibināju. Bet salīdzinājumā ar 156 viss tur kapeikas maksā ( plakti 50e par pāri, sveces Ls1,50 gabalā utt)  Shocked

Tik vajag 8v motoru ņemt, vai V6 Cool un nobraukumu atrast zem 150 000 - un lai nav kruķīts.

manējā ar atvešanu izmaksāja ap 1800e (1.7 8v, daži sīki defekti un īsti 157 000 uz špendeles)

Pēdējoreiz rediģējis smic Sat Jan 05, 2008 12:23 am; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man lūdzu pēdējo gadu v6 iepakojiet. Sarkanu vēlams Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs re ku jums veel! 

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
156 arii vareejus skruuveet poats, ko arii vienaa fotoepizodee dariiju, bet nav jau kur - kad kantorim saorganizeshu garazjas, tad varbuut buus arii kaadi paaris kvadraatmetri manaam "izklaideem".

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Man lūdzu pēdējo gadu v6 iepakojiet. Sarkanu vēlams Smile

jaapaarceljas uz salaam, tur vinjiem 500 widebody V6 aizeksporteeja, visas vai vismaz vairums bija ar sportpakaam

http://www.pistonheads.com/sales/290479.htm

uz kontinenta ar kreiso stuuri shadu piedaavaajumu nav gandriiz vispaar Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es atceros juus visi, kam bijis vairaak laika iepaziities ar AR materiaaliem teicaat, ka 155 modelim bija feislifts. Kaa tas izpaudaas?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jā,viss jau ir love  45  love ,bet vot tik tād ssīkums kā stūre ne tajā pusē kur vajag Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:
Trax rakstīja:

Smicam ar auto vis bij ok.

Nomainiju sveces un termostatu. Laikam 2x arī piekari pačibināju. Bet salīdzinājumā ar 156 viss tur kapeikas maksā ( plakti 50e par pāri, sveces Ls1,50 gabalā utt)  Shocked

Tik vajag 8v motoru ņemt, vai V6 Cool un nobraukumu atrast zem 150 000 - un lai nav kruķīts.

manējā ar atvešanu izmaksāja ap 1800e (1.7 8v, daži sīki defekti un īsti 157 000 uz špendeles)

Tā 155-tā joprojām ripo bez bēdu. Wink Ja neskaita šmuci, kas reiz atgadījās ar bleķiem, tad viss pārejais tur neko īpaši nav prasījis. Ja kādu no saviem bijušajiem/esošajiem auto es varētu dēvēt par uzticamu, tad tā noteikti ir mana pašreizējā 155 TS 8V.  super Protams, vienmēr jau der atcerēties mūžseno parunu - kā to auto pats uzturēsi, tā brauksi. Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Trax rakstīja:
Es atceros juus visi, kam bijis vairaak laika iepaziities ar AR materiaaliem teicaat, ka 155 modelim bija feislifts. Kaa tas izpaudaas?

http://www.alfisti.lv/viewtopic.php?t=1079

par 155 te sarakstiits un nebuutu pa ljaunu tur arii turpinaat sho diskusiju, jo shito offtopiku es sha nodzeesiishu na shura

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 11 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration