Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4
166 cd changers
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:
Nu pag. Neajag ārdīt ārā ICS. Vajag aiznest elektroniķiem (piemēram Silmaču ielā) oriģinālo changeri izārdīšanai - lai viņi tam uztaisa aux ieeju un viss. Aizvelc austiņ'vada pagarinājumu līdz salonam un spraud iekšā savu mp3 playeri.

Cik pārzinu viņu izcenojumus - tas varētu maksāt kādu 5cīti Razz

+1
IMHO visprātīgākais kompromiss.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs ... 
ja nav grūti, ielieciet kādas bildes, kā kuram aizmugurē izskatās tas cheigers no 166... jo izskatās ka mani ir apdalījuši un ielikuši tikai navigācijas ierīci..

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
The Fm transmitters work well but not if you can not cut out the interference from analogue channels by putting down the Ariel on the car.

I’m thinking about cutting in to the amp on the stereo side and switching it with the tape button.
hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
manai 166 ir tieshi taa pati problema ar changer. Lasitos diskus speelee tachu biezhi raustaas. Aiznesu iztiiriit, tagad iet labaak. No riitiem vieniigais suudiigak kad mashiina auksta. Ja speelee to disku kas palicis no ieprieksheejaa vakara tad skan labi, ja maina tad nomainiitais raustaas. Moshk'a vinjsh tur kaut kaa sasvist  vai kaa, nezinu.  Embarassed
Man atkal 166 ir changer a nav karshu lasiitaajs, kaut disks ar eiropas karteem bija bardachokaa, kad auto nopirku. Moshk pardod man to karshu lasiitaaju. Man bus tad abi divi a tev nebuus nekas...  Very Happy

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) MSN Messenger

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
sviist disks noteikti.
paprovee aukstaakaa riitaa iznjemt no vaacinja disku (kautvai pa nakti atstaaj auto)... momentaa nosviist.

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
var jau buut. bet cik nu te Irl vispar auksts (shovakar gan bieza sega sniega uzkrita, vieteejie shokaa) Very Happy
Man par kaunu gan jaatziist, ka neesmu changer nevienu originalo disku iebazis liidz shim, visi rakstiitie. Tachu tas izskaidrojams ar to ka man tolkam nepatiik klausiities veselu albumu pilniigi nevienam artist, parasti pac sarakstu izlases ar songiem kuru veelos dzirdeet.
Ljoti jau iespejams ,ka originalie skan labaak.  Cool

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) MSN Messenger

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
The Fm transmitters work well but not if you can not cut out the interference from analogue channels by putting down the Ariel on the car.

I’m thinking about cutting in to the amp on the stereo side and switching it with the tape button.
hmm

...mani jau neviens neklausa Razz

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tātad, kas tur ar tiem changeriem? Manējais aizgāja bojā, der tikai oriģinālais (pērku lietotu) vai kāds var piemeklēt alternatīvu (arī pērku)

Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration