Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
166 cd changers
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nepljaapaa! njem labaak pajaljnjiku un iepajaalee tam savam blaupunktam (uahahaahahha) liinijas ieeju, ja! 45 grudaks

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu tam pipsim ir liels pluss - to jebkuraa briidii var nahrenizeet. un ~30Ls par taadu fishku - imho normaala cena. Galvenais lai tas pipsis ir peec iespeejas mazaaks un neieveerojamaaks.

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Nu tam pipsim ir liels pluss - to jebkuraa briidii var nahrenizeet. un ~30Ls par taadu fishku - imho normaala cena. Galvenais lai tas pipsis ir peec iespeejas mazaaks un neieveerojamaaks.

j.k. vieniigais sapraatiigais chalis, uzreiz saprot, par ko ir runa. man mashiina ir standarts, origjinaalaam detaljaam, bez nekaada tuuninga hujuuninga. pat signalizaacijai nomainiiju origjinaalo vadiibas bloku kaut ielikt kaut kaada SafeCar vai pat Cobru buutu bijis leetaak un vienkaarshaak. taapeec es netaisos laist elektrikji vasju ar no interneta nokachaatu sheemu pameegjinaat izvilkt liinijas ieeju ICS Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Tam FM pipsim ir divi mīnusi: 
1) Izskatās pēc kaka
2) jātur pelnu trauks vaļā.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man viena drauga bembim elektrikjis uztaisīja line-in defaultajam magjim...
Peec taa:
- dekoratiivais paneliitis netaisiijaas ciet;
- kaseshu caurums palika valjaa;
- line in vads "torchiija" aaraa no panelja pilniigi debiilaa vietaa;
- taa uzparikte kas tiek lietota, lai darbinaatu muuziku caur line-in sastaav no laadeetaaja (kas anyway ir iesprausts piepiipeetajaa + kautkaada pleijera, kas atrodas pie piepiipeetaaja un bojaa skatu).

Elektrikja darbs + pleijeris maksaaja ~3-4x vairaak kaa piedaavaatais pipsis.

Shajaa konkreetajaa gadiijumaa taads pipsis buutu imho labaaks variants.. var jau protams to visu smuki un labi izdariit, bet
1) ej nu atrodi taadu elektrikji, kas nesachakarees esosho sisteemu
2) uztaisiis to visu eerti sasniedzamaa, bet neuzkriitoshaa vietaa
3) pie paardoshanas tas netiktu uzskatiits par "lieko tuuningu"

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
166 ar valjaa tureeshanu nau probleemu Cool

un aizmuguree pie pasazhieru kaajaam ir veel viens piepiipeetaaja caurums, kur shitaadu drankji vareetu nosleept uz visiem laikiem. interesanti kaa vinjsh iesleedzas, izsleedzas...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vinjsh jau tur var transmiteet (teoreetiski teereejot elektriibu)... Tev jau taapat pastiprinaataajs izsleedzas liidz ar atsleegas iznjemshanu...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Vinjsh jau tur var transmiteet (teoreetiski teereejot elektriibu)... Tev jau taapat pastiprinaataajs izsleedzas liidz ar atsleegas iznjemshanu...

nu taa es domaaj. pipsis tik transmitee un es pa laikam iesleedzu radio uz iepriekshuzstaadiito frekvienci. ja gribas ko pamainiit, tad uz tausti pasapaid pogas un gatavs. tad vel dereetu zinaat, cik ilgaa laikaa kameer mashiina staav vinjsh iztransmitee tukshu akji Wink jo straava uz piepiipeetaaju shkjiet padodas arii pie izsleegtas aizdedzes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Man viena drauga bembim elektrikjis uztaisīja line-in defaultajam magjim...

Pēc apraksta liekas, ka hvz ko viņš tur ir uztaisījis c Un nafig tur kaut ko vajag bāzt piepīpētājā? hmm
Principā vajadzētu panākt sekojošo:
1) noņemt "galvu" un izvilkt line-in vadu pa aizmuguri ar pieslēgumu piem. bardačokā
2) bardačokā iemetam iPodu un klausamies. Viss.
Nesaprotu, kur tur kaut kas jāpiepīpē un kādēļ tas vads jāvelk caur priekšu ārā un vēl jo vairāk kā šādā veidā varētu ko ļaunu nodarīt ICS...

Un atļaušos vēlreiz ieteikt variantu:
1) izņemam changera karieti, izpūšam ar kompresoru visu, kam tiek klāt neizjaucot 1/2 mašīnas;
2) ieliekam changerī to tīrāmo CD, kurš uzsūc visādas mehāniskās drazas;
3) CD turpmāk "cepam" ar 1x-2x ātrumu.
Viss. Lēti. Kvalitatīvi.
PS: atceros, ka 166 no visām mašīnām, kas man bijušas, visizteiktāk varēja izjust atšķirību starp CD-R, kur iecepts kaut kas, kas novlkts no torrentiem un oriģinālā CD skaņu + tos oriģināos tas changeris kaut cik ciešami arī lasa... Tas, protams, ir dārgi. Un protams pirkt oriģinālu, ja var nospert, ir galīgi debīli. Bet padomā par to Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
jo straava uz piepiipeetaaju shkjiet padodas arii pie izsleegtas aizdedzes

Šķiet, ka nepadodas gan Wink Vismaz man laikam nav izdevies aizsmēķēt no piepīpētāja, ar izslēgtu aizdedzi.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
PS: atceros, ka 166 no visām mašīnām, kas man bijušas, visizteiktāk varēja izjust atšķirību starp CD-R, kur iecepts kaut kas, kas novlkts no torrentiem un oriģinālā CD skaņu + tos oriģināos tas changeris kaut cik ciešami arī lasa... Tas, protams, ir dārgi. Un protams pirkt oriģinālu, ja var nospert, ir galīgi debīli. Bet padomā par to Wink

es jau peerku, peerku.. bet vienkaarshi pa shiem gadiem tik daudz kaa sapizdjiits ir, ka vareetu veselu muuzhiibu klausiities Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu pag. Neajag ārdīt ārā ICS. Vajag aiznest elektroniķiem (piemēram Silmaču ielā) oriģinālo changeri izārdīšanai - lai viņi tam uztaisa aux ieeju un viss. Aizvelc austiņ'vada pagarinājumu līdz salonam un spraud iekšā savu mp3 playeri.

Cik pārzinu viņu izcenojumus - tas varētu maksāt kādu 5cīti Razz

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:
Nu pag. Neajag ārdīt ārā ICS. Vajag aiznest elektroniķiem (piemēram Silmaču ielā) oriģinālo changeri izārdīšanai - lai viņi tam uztaisa aux ieeju un viss. Aizvelc austiņ'vada pagarinājumu līdz salonam un spraud iekšā savu mp3 playeri. u sjo.

Cik pārzinu viņu izcenojumus - tas varētu maksāt kādu 5cīti Razz

un kaa tad es klausiishos savus origjinaalos, par bargu naudu iegaadaatos CD? shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja paveiksies, tad čendžers varbūt vēl būs dzīvotājs Smile ja nē - velcome to 320 kbps Razz

Ja pavisam nepaveiksies - varēsi rakstīt to visu kasetēs Mr. Green

Labi - es braucu pirkt 6 kanālu pastiprinātāju Cool cerams ka wēkendā izdosies pārtaisīt to audio murgu, kas šobrīd notiek iekš auto. A to 5 kanālu sistēmai ir pieslēgts 4 kanālu pastūzis un līdz ar to skan visai savādi. Kreisais kanāls ir priekšā, labais - pakaļējās kreisajās durvīs, bet subs spēlē labo kanālu  Shocked

Pēdējoreiz rediģējis smic Thu Jan 03, 2008 6:04 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
elbee rakstīja:
jo straava uz piepiipeetaaju shkjiet padodas arii pie izsleegtas aizdedzes

Šķiet, ka nepadodas gan Wink Vismaz man laikam nav izdevies aizsmēķēt no piepīpētāja, ar izslēgtu aizdedzi.

Tieši tā. Katrai konkrētai mašīnai gan tas būtu "subj. to check", bet 159. pat bagažnieka ligzda atvienojas reizē ar aizdedzes izslēgšanu.  Mad
oooo a4 gan imho 20 - 30 min vēl ir spēks caurumā.  Rolling Eyes

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration