Autors |
Ziņojums |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
elbee rakstīja:tad luudzu markas modeljus, cenas un iegaades vietas! ja tie verkji ir taa progreseejushi, tad man arii vajag! a kaa kasetes ar vadinju? tik pat slikti kaa agraak? 
Man pirms 100 gadiem bija sony kasetīte. bij baigi ok.
|
Thu Jan 03, 2008 12:02 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
elbee rakstīja:eerti ta eerti, a skan kaa? man ar vienu ir pieredze, tas skaneeja shausmiigi. skanja bija gandriiz mono + veel kreisais kanaals saaka izdot uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu skanju
Mlje es tak Tev visu izstaastiiju par taam FM shtelliiteem. Tas, ko lieto tas chalis, kura uuuuuuuuu dabuuji klausiities, ir laikam pats debilaakais risinaajums. Muusdienaas tie FM suudinji ir stipri advanceetaaki. Kaut vai taadaa zinjaa, ka, iesprausti piepiipeetaajaa, speej auto virsbuuvi izmantot kaa antenu. Un ir abi kanaali, bez uuuuuuuuuuu
BET... tas tomeer ir un paliek FM, kursh taapat kaa kasete, sachakaree to skanju lupatu leeveros. Vieniigais variants ir kaut kaadaa veidaa "samekleet" line-in tai galvai un tur piespraust iPod. Jebshu iestaastiit, ka tas ir changeris... Viss. Paareejais buus vienkaarshi laapiishanaas, lai jel kas buutu.
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Thu Jan 03, 2008 12:15 pm |
|
 |
elbee
Member of

Komentāri: 21646
|
njemot veeraa ka klausamies suudiigas kvalaitaates mp3 ierakstus nedomaaju, ka kvalitaatei ri tik izshkjirosha noziime. ja ir pusliidz stereo un bez liekiem trauceejumiem, tad jau buus labi
veel viens jautaajums- ifonam visas shitaas shtelles varees piesleegt? nav iipashas veelmes pirkt ipodu. un vai es pareizi saprotu, ka atskanjotaajs var nebuu nemaz, pietiek ar usb flashku, kurai pievieno FM raidiitaaju, un viss notiek?
|
Thu Jan 03, 2008 12:23 pm |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Nu es priekš sava Adnoh uzsūtīju no ķīnas Changera štekerī spraužamu adapteri. Atdapterī var spraust gan parasto austiņu štekeri, gan arī USB flašu. Pēdējā variantā saglabājas iespēja lietot pogas uz stūres, lai browsētu pa albumiem.
Maksāja k-kādas 35 LVL ar visu šipingu. Vēl gan nav atnācis.
Domāju, ka arī 166 tādu var dabūt.
_________________ @Scmic
|
Thu Jan 03, 2008 12:49 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
par to loudlinku prasa 178 €
|
Thu Jan 03, 2008 12:52 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
shitaada hernja laikam vareetu buut tas, ko man vajag. iesprauzham ieksh to usb flashu ar miiljo muuziku un viss notiek. es pareizi saprotu? man tieshi ir viens lieks aizpiipeetaajcaurums
|
Thu Jan 03, 2008 12:59 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
elbee rakstīja:shitaada hernja laikam vareetu buut tas, ko man vajag. iesprauzham ieksh to usb flashu ar miiljo muuziku un viss notiek. es pareizi saprotu? man tieshi ir viens lieks aizpiipeetaajcaurums 
Tieshi ko taadu arii lietoju, bet ja taisaas kjo shaadu pirkt, ir veerts pamekleet advanceetaakos modeljus.
|
Thu Jan 03, 2008 1:01 pm |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Agggdies
Shitie visi fm suudi ir ok, ja mashiinaa ir 4 papiira tumbas un muzons vajadziigs tikai taadeelj, lai nebuutu pilniigs klusums. Ja nu kaads tomeer grib to driceleet arii uz Harman/Kardon surround skanjas sisteemas ar DSP, tad es "mazgaaju rokas"
Alfa Romeo 156 GTA
|
Thu Jan 03, 2008 2:47 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
es laikam sadabūtu 166 mūzikas štelles shēmu un parādītu to elektriķim, man domāt, ka normāls kekss izpīpēs, kā kautvai likvidējot kaseti dabūt smuku line-in....un tad jau spraužam klāt ko sirds vēlās...
|
Thu Jan 03, 2008 2:55 pm |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
MartinsT rakstīja:es laikam sadabūtu 166 mūzikas štelles shēmu un parādītu to elektriķim, man domāt, ka normāls kekss izpīpēs, kā kautvai likvidējot kaseti dabūt smuku line-in....un tad jau spraužam klāt ko sirds vēlās...
Alfa Romeo 156 GTA
|
Thu Jan 03, 2008 2:58 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
MartinsT rakstīja:es laikam sadabūtu 166 mūzikas štelles shēmu un parādītu to elektriķim, man domāt, ka normāls kekss izpīpēs, kā kautvai likvidējot kaseti dabūt smuku line-in....un tad jau spraužam klāt ko sirds vēlās...
Visu nosaka Cena/Laiks/Gribeeshana.
Par kautkaadiem Karman audiofiilu Uubersisteemaam vispaar sheit neiet runa. MP3 tachu, c'moon.
|
Thu Jan 03, 2008 3:11 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

|
bračka iekš darba auto lieto to mp3 flash pipsi, pats saka, ka esot ok, bet man gan tā nelikās....protams, labāk kā nekas, bet nu es gan iekš sava auto laikam tā nedarītu.....un man nav augstas prasības - pats lietoju cd mp3 radio iekš 156 stadartskaņas (vismaz es tā domāju, ka tā ir standartskaņa, es nav neko darījis)
|
Thu Jan 03, 2008 3:25 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
tieshi to es negribu dariit nemaz. negribu mekleet elektrikji, tam raadiit, staastiit, negribu teereet naudu par ipodu un beigaas sapist ICS un seedeet pilniigaa klusumaa ar melnu ekraanu
|
Thu Jan 03, 2008 3:31 pm |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
elbee rakstīja:MartinsT rakstīja:es laikam sadabūtu 166 mūzikas štelles shēmu un parādītu to elektriķim, man domāt, ka normāls kekss izpīpēs, kā kautvai likvidējot kaseti dabūt smuku line-in....un tad jau spraužam klāt ko sirds vēlās...
tieshi to es negribu dariit nemaz. negribu mekleet elektrikji, tam raadiit, staastiit, negribu teereet naudu par ipodu un beigaas sapist ICS un seedeet pilniigaa klusumaa ar melnu ekraanu 
Ok ok. Katrs taču ir tiesīgs rīkoties ar savu īpašumu pēc saviem ieskatiem. Klausīties mp3 caur FM signālu 10-skaļruņu high-end sistēmā, lai nesabojātu interfeisu un nemaksātu elektriķim. Braukt ar 15" debica riepām uz 166, lai nesabojātu lodbalstus ar nevajadzīgām 17" zemprofila riepām un pamatīgi iepistu kapeiku. Nemazgāt mašīnu, jo bail saskrāpēt un tāpat taču jau rīt būs netīra. Nebraukt virs 100kmh, jo tā var aiziet bojā un patērē vairāk degvielas... Sarakstu var turpināt bezgalīgi
Alfa Romeo 156 GTA
|
Thu Jan 03, 2008 3:43 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

|
elbee rakstīja:MartinsT rakstīja:es laikam sadabūtu 166 mūzikas štelles shēmu un parādītu to elektriķim, man domāt, ka normāls kekss izpīpēs, kā kautvai likvidējot kaseti dabūt smuku line-in....un tad jau spraužam klāt ko sirds vēlās...
tad ir 3 opcijas:
1.raustīgs čeindžers
2.čerkstošas kasetes
3.šņākuļojošs fm transmiters
aaa un tas padārgais čeindžera imitators.....
|
Thu Jan 03, 2008 3:46 pm |
|
 |
|