Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
alfa 147
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs alfa 147 
Sveiki visiem! Nesen iegadajos alfu 147 un nesen ari sakas pirmas kjibeles, gribetos pasham paremonteet, bet ljoti nodereetu kads manualis. Vai kaadam nav ALFA ROMEO 147 DEALER SERVICE & WORKSHOP MANUAL ON CD vai kas lidzigs prieks 147 alfas, buushu ljoti pateiciigs!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
http://alfisti.lv/viewtopic.php?t=780&highlight=147+manualis

Pēdēja postā ir links uz manuāli  Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
PALDIES shadow cerams ka palidzes  Cool

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Problema ar motoru 
Vajadzetu padomu sekojosham: manejai 147 alfai pec motora remonta paradijas problema, aukstu motoru var iedarbinat ok, bet kad uzsilst lidz darba temperaturaj- noslapst, un to nevar iedarbinat lidz tas nav atkal atdzisis. Kapec ta varet but un ko darit???  Crying or Very sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Problema ar motoru 
Lilija rakstīja:
Vajadzetu padomu sekojosham: manejai 147 alfai pec motora remonta paradijas problema, aukstu motoru var iedarbinat ok, bet kad uzsilst lidz darba temperaturaj- noslapst, un to nevar iedarbinat lidz tas nav atkal atdzisis. Kapec ta varet but un ko darit???  Crying or Very sad

izklausās slikti, kur taisīji btw? laikam jau jābrauc atpakaļ uz servisu....

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Problema ar motoru 
MartinsT rakstīja:
Lilija rakstīja:

izklausās slikti, kur taisīji btw? laikam jau jābrauc atpakaļ uz servisu....
   jautajums - ka noslapst... izklausas pec elektriskas vainas...   galvenais - tagad neljaut atkal remontet mehaniku. Ta ir OK.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Citāts:
Vajadzetu padomu sekojosham: manejai 147 alfai pec motora remonta paradijas problema, aukstu motoru var iedarbinat ok, bet kad uzsilst lidz darba temperaturaj- noslapst, un to nevar iedarbinat lidz tas nav atkal atdzisis. Kapec ta varet but un ko darit???

Man tada pasa problema bija. sakuma servisa man pateica ka suknis pardega, bet ar sukni bija viss ok. Patiesiba vaina bija "datcika", kad dzinej  uzslist vins vinu isledza. Vajag nomainit  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
alfa147 rakstīja:
Citāts:
Vajadzetu padomu sekojosham: manejai 147 alfai pec motora remonta paradijas problema, aukstu motoru var iedarbinat ok, bet kad uzsilst lidz darba temperaturaj- noslapst, un to nevar iedarbinat lidz tas nav atkal atdzisis. Kapec ta varet but un ko darit???

Man tada pasa problema bija. sakuma servisa man pateica ka suknis pardega, bet ar sukni bija viss ok. Patiesiba vaina bija "datcika", kad dzinej  uzslist vins vinu isledza. Vajag nomainit

A cik tads datchik maksa? Kur tu mainiji?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man ar tas "izskatās" pēc daCHika... Tik hvzkāda. Tur visādu daCHiku pilna d... Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Citāts:
A cik tads datchik maksa? Kur tu mainiji?

Ar darbu bija 60 ls, un mainiju Arfila Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja mazliet rubii angliski, var meegjinaat alfaowner.com forumaa peec simptomiem atrast vainiigo dachiku un mainiits pats. ja tomeer nav paarlieciibas, tad vainiigaa dachika noteikshanu labaak uzticeet pieredzeejusham elektrikjim.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AlfaWorkshop'ā uzrāda, ka jāmaina "Crank angle sensor", jeb kloķenes leņķa (stāvokļa) sensors...
Tas protams nav 100% garants, bet varētu interesēties šajā virzienā

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
AlfaWorkshop'ā uzrāda, ka jāmaina "Crank angle sensor", jeb kloķenes leņķa (stāvokļa) sensors...

Ņemot vērā Lilijas auto "slimības vēsturi", es esmu gatavs derēt, ka dačikam nav ne vainas, tik jāiesprauž beidzot kārtīgi tas vadiņš Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
j.k. rakstīja:

Ņemot vērā Lilijas auto "slimības vēsturi", es esmu gatavs derēt, ka dačikam nav ne vainas, tik jāiesprauž beidzot kārtīgi tas vadiņš Smile

Par kadu vadinju tu runa?!  Laughing  Laikam vajadzes atrak brauk uz diagnostiku un lai tur skatas kas par problemu Sad Paldies dievam vispar var iedarbinat mashinu pec 6 meneshiem!  applausi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
viens no vadiniem, kurus Kaarlis nav pievienojis liekot kopaa dzineeju  Cool

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration